Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43819 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #225 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:58:50 »
Es tikai apbrīnoju Kvadras, Trix un vēl dažu pacietību. Taisnību sakot, man jau ir apnicis tas, ka veselai sabiedrības daļai nez' kāpēc sāp veders, esmu es potējies vai nē? Un viss kāpēc? Jo kāds kaut ko neļauj (ierobežojumi). Atgādina, goda vārds, dziļus padomju laikus. Es, kā jau teicu, vakcinēšos (ja ar varu nepiespiedīs) labākajā gadījumā pēc gadiem diviem, un man ir pilnīgi pie augšstilba visa šī propaganda. Lappušu lappuses pierakstījuši cilvēki kurlo diskusijā ar aklajiem! Jēga? Acīmredzot, - bezceris. Iesaistījos, jo palika žēl Kvadras, - knābāja no visām pusēm kā maitasputni, apsaukāja visādos "pieklājīgos" vārdos, utt. Daži personāži īpaši izcēlās. Vārdus neminēsim. Man ir priekšlikums. Jūs turpināt būvēt savu vakcīnkomunismu (gaišo nākotni) un liekat mani (un arī citus līdzīgos, ja viņi šim pievienosies) mierā. Paliekam pie tā, ka ... laiks izšķirs visus strīdus.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #226 : 2021. gada 28. jūnijs, 13:02:14 »
Citāts: Zigfrids
Man ir priekšlikums. Jūs turpināt būvēt savu vakcīnkomunismu (gaišo nākotni) un liekat mani (un arī citus līdzīgos, ja viņi šim pievienosies) mierā. Paliekam pie tā, ka ... laiks izšķirs visus strīdus.
Man ir priekšlikums. Uzliec sev profilā Ignorēt sadaļu.
Ja tēma nebūtu aktuāla, ne viena ne otra puse nerakstītu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #227 : 2021. gada 28. jūnijs, 14:46:09 »
Vispār es atbalstu Zigfrīda priekšlikumu.

Tikai, davai, ja nevakcinētie rudenī saslims un šie būs jāārstē, tad viņi paši maksās par to, labi?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #228 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:07:31 »

Tikai, davai, ja nevakcinētie rudenī saslims un šie būs jāārstē, tad viņi paši maksās par to, labi?

Es tikai par. Tikai diemžēl tā nenotiks. Maksāsim mēs visi. Gribi to vai nē.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #229 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:13:53 »
Jā, tas rudens. Bubulis. Un vainīgi būs nevakcinētie. Super būtu, ja kvorums savakcinētos un nebūtu, ko vainot. Un vēl superīgāk, ja rudenī nekas neatsāktos. Ko arī mums visiem novēlu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #230 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:20:47 »
Nu, man arī neviens nav jautājis, vai gribu maksāt par vakcīnu un testu miljoniem, par vakcinācijas biroja un centru  uzturēšanu. Tā ka, pareizās jūs  manas, maksāsiet par hipotētisko kvadras ārstēšanu kaut raudādamas  :taunt:   

P..S. Kā šitas viss apnicis...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #231 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:30:58 »
vispār jau Zigi, Tu pats pēkšņi ieradies mums te covidgaismu nest

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #232 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:42:08 »

Esmu ar mieru, ja Latvijas valsts man piedāvā adekvātas nodokļu atlaides (valsts finansētā "bezmaksas" medicīna uz mani taču neattieksies vai ne?).

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #233 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:44:00 »
vispār jau Zigi, Tu pats pēkšņi ieradies mums te covidgaismu nest

"Mums" - nē, tikai "aprobežotai publikai", "kretīniem" un vēl dažam labam. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #234 : 2021. gada 14. jūlijs, 12:21:08 »
Starp citu.
Vai nav tā, ka pastiprinājuma mākslinieciskie līdzekļi rada pretēju efektu? No abām pusēm, bet vairāk es to redzu vakcinācijas pretinieku tekstos (šobrīd ne par SF).
Pa trim izsaukuma zīmēm, bold un sarkans. 5G, 30% mirušo,čipi un jaunā pasaules kārtība.
Ja vnk uzrakstītu - vēl jāpēta, zinātniskas žurnāls X vai Y publicējis šo te, vēl jāvāc dati, jo varbūt nav tik forši kā izskatās - vai tas nedarbotos labāk?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #235 : 2021. gada 14. jūlijs, 12:26:52 »
kas ir zinātniskie žurnāli ?  :sarcasm:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #236 : 2021. gada 14. jūlijs, 12:28:10 »
Starp citu.
Vai nav tā, ka pastiprinājuma mākslinieciskie līdzekļi rada pretēju efektu? No abām pusēm, bet vairāk es to redzu vakcinācijas pretinieku tekstos (šobrīd ne par SF).
Pa trim izsaukuma zīmēm, bold un sarkans. 5G, 30% mirušo,čipi un jaunā pasaules kārtība.
Ja vnk uzrakstītu - vēl jāpēta, zinātniskas žurnāls X vai Y publicējis šo te, vēl jāvāc dati, jo varbūt nav tik forši kā izskatās - vai tas nedarbotos labāk?

Jā, rada pretējo efektu. Vēlmi norobežoties gan no pātarotājiem par čipēšanu, gan tiem, kas sludina pastaro dienu un otru pusi par muļķiem saukā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #237 : 2021. gada 14. jūlijs, 12:34:34 »
kas ir zinātniskie žurnāli ?  :sarcasm:
Nu vismaz The Lancet :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #238 : 2021. gada 14. jūlijs, 12:36:12 »
Tieši tā, jo vairāk kliedz par pasaules sazvērestību, liek visādus video no sarunu šoviem, jo smieklīgāki liekas argumenti.
Sevišķi, ja paskatās vēsturē :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #239 : 2021. gada 14. jūlijs, 12:36:36 »
Interesanti gan, kas tad uzdod vēlamo par esošo apgalvojuma formā bez kādiem tur "vēl jāpēta" un "vēl jāvāc dati"?! Vismaz Latvijā nekas nav jāpēta, jādurās 100% visiem no 12 gadu vecuma un viss.