Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43465 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #330 : 2021. gada 06. septembris, 18:01:53 »

galvenais, ko esmu sapratis, ja paliec slims - OBLIGĀTI jāpiereģistrējās, lai "papīri" kārtībā... citādi vēlāk neko vairs, ar savām antivielām vari iet ieskrieties...

Visur tā nav, un nesaprotu, kādēļ Latvijā diskriminē pārslimojušos/ar vīrusu sastapušos.

Austrijā, uzrādot antivielu testu, uz 3 mēnešiem esi "tiesīgs". Kad paiet 3 mēneši, taisi atkal testu un pārliecinies par antivielu līmeni. Ja pietiekams, atkal 3 mēnešus esi zirgā

Atslēdzies Minne

« Atbilde #331 : 2021. gada 06. septembris, 18:03:02 »
nakata kungs, Tu vēl aizvien nesapratnē?  :mrgr:  :smej:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #332 : 2021. gada 06. septembris, 20:46:13 »
nakata kungs, Tu vēl aizvien nesapratnē?  :mrgr: :smej:

citādi to statistiku sabiezinās?  Kā citādi vakcinēties "motivēs", ja ne ar baidīšanu? :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #333 : 2021. gada 07. septembris, 07:24:14 »
Visur tā nav, un nesaprotu, kādēļ Latvijā diskriminē pārslimojušos/ar vīrusu sastapušos.

Austrijā, uzrādot antivielu testu, uz 3 mēnešiem esi "tiesīgs". Kad paiet 3 mēneši, taisi atkal testu un pārliecinies par antivielu līmeni. Ja pietiekams, atkal 3 mēnešus esi zirgā

Salīdzinot ar AT, mums baltā strīpiņa (saprāts) par šauru, vienas asinis... (tas karogā) ...ko var gribēt, ja valdībā zilie, zvaigžņoti-strīpainie un citi varavīkšņainie...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #334 : 2021. gada 07. septembris, 11:15:22 »
tā statistika ko dod, tiešām ir pie kājas...man šķiet nevajadzīgi publicēt datus par mirušajiem, ja tie ir vecāki par valsts vidējo iedzīvotāju dzīves ilgumu..rupji noapaļojot, sievietēm tie ir 80 gadi, bet vīriešiem 70 gadi....nu, tad kāda mārrutka dēļ ziņās statistikā jārunā par mirušajiem, kuri vecāki par 80 gadiem?....nu, nomira, dzīve nodzīvota un ne mazā, pie vainas tur kovids vai nē - kāda starpība? 

ja nepublicēs, akkungs kā kliegs "no mums visu slēpj!!!'
tak nekad nebūs labi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #335 : 2021. gada 07. septembris, 12:17:19 »
ja nepublicēs, akkungs kā kliegs "no mums visu slēpj!!!'
tak nekad nebūs labi.
cik es saprotu, tad "īstā nāve" no kovida ir nosmokot...nu, tā arī tad vajadzētu statistikā ziņot - tik un tik nosmaka, pat ja 90+, bet tagad visi vienā kaudzē, pat ja mirst ar infarktu, kur blakus esošs ir vīruss bez simptomiem..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #336 : 2021. gada 07. septembris, 12:42:20 »
Nu bet kā tad to draudīgo statistiku dabūs?!
Ja mirst ar infekciju, značit no kovida. Bet ja pēc vakcīnas, tad no hroniskajām blakusslimībām un hormonālās kontracepcijas.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #337 : 2021. gada 07. septembris, 12:59:51 »
Nu bet kā tad to draudīgo statistiku dabūs?!
Ja mirst ar infekciju, značit no kovida. Bet ja pēc vakcīnas, tad no hroniskajām blakusslimībām un hormonālās kontracepcijas.
beidz malku gudri cirst, no vakcīnas neviens nemirst....tas, ka vakcīnas ievadītais RNS neko nemaina cilvēka DNS pierāda kaut vai Izraēlas dati, ka pēc 5-6 mēnešiem atkal var smagi inficēties un saslimt...un tas jau sen zinātnē pierādīts, ka RNS un DNS ir milzu atšķirības....ja ievadītu vakcīnu, kas balstās uz DNS, tad varētu muldēt visu šo bulšitu, ko tu pa brīžam šeit izliec...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #338 : 2021. gada 07. septembris, 13:05:21 »
...kaut vai Izraēlas dati, ka pēc 5-6 mēnešiem atkal var smagi inficēties un saslimt
Ej nu ej, ko tu neteiksi?!
 :wtf:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #339 : 2021. gada 07. septembris, 13:11:36 »
Ej nu ej, ko tu neteiksi?!
 :wtf:
jā, tas par veciem cilvēkiem, kuriem novājināta imūnsistēma...vecie mirs, bet laikam jau tāda ir dzīve

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #340 : 2021. gada 07. septembris, 14:01:24 »
Valdība pati sevi tā pozicinējusi. Nav nekāda attaisnojuma tādam "nedialogam" kā mūsējie to pamanījās realizēt.

Es mežonīgi (ģika) atvainojos (izviņajus) , bet man vienmēr tāds WTF iestājas kad tiek runāts par to, ka "valdība nekomunicē, valdība neskaidro, valdība ne tā skaidro, ne tā komunicē, valdība...utt..."

Neatceros it neko nesapratusi no tā, kas notiek un to tā, kas bijis skaidrots. Kļūdas, "īsti nezinām, kā ar šito tikt galā" -  jā ir bijušas. Visur, dārgie, ir bijušas. Katrā valstī savi feileri bijuši, ceļu uz gaismu tuneļa galā meklējot...
Ne mūsu labāka, ne arī, piedodiet, tik nesaķeriet sirdstrieku - sliktāka kā citas...
Tikko veikalā noklausījos divu garlaikotu pārdevēju pāspriedumu, kā tur kaut kur Dānijā laikam katram uz mājām papīrs atsūtīts skaidrojot, kādas blaknes var būt no vakcīnas, a mums... "nu jā, mums jau viss caur pakaļu...". No Comments, godavārds.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #341 : 2021. gada 07. septembris, 15:08:35 »
Katram ir savs viedoklis un tas nav slikti.
Es vairāk par to komunikāciju šajā aspektā - tad neobligāti, tad obligāti un atkal jau neobligāti. Tad loterijas, tad neloterijas; ģimenes ārstiem piemaksās, bet tomēr nepiemaksās. Tad būs avīze, tad nebūs ( kuram gan tā vajadzīga?).
Tādu dīvainu un skaļi izziņotu lēmumu ir daudz. Pat konkrētas summas izziņotas.  Tātad viņi ir nākuši kopā, diskutējuši, rēķinājuši u.t.t.

Aizliegums tirgot ikdienā nepieciešamas un nekaitīgas preces arī bija dīvains un neviens nevarēja paskaidrot, kāpēc tā jadara  :) Labi, ir pagājis vairāk kā pusgads un tomēr skaļi atzina, ka tas nebija prātīgs lēmums.  Bet man nebija iespēja nopirkt foliju un cepurīti sameistarot  :laugh:
Gribētos, lai izziņo konkrētus, pamatotus lēmumus un nemaina tos ik pēc pāris dienām. 2020.gada 12.martā taču izdevās.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #342 : 2021. gada 07. septembris, 15:14:36 »
baaciens,tak vienreiz pamēģini domāt valdības vietā...kā šos ietiepīgos, savā prātā "gudros" stulbeņus izdarīt to, kas jāizdara?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #343 : 2021. gada 08. septembris, 10:43:42 »
Katram ir savs viedoklis un tas nav slikti.
Es vairāk par to komunikāciju šajā aspektā - tad neobligāti, tad obligāti un atkal jau neobligāti. Tad loterijas, tad neloterijas; ģimenes ārstiem piemaksās, bet tomēr nepiemaksās. Tad būs avīze, tad nebūs ( kuram gan tā vajadzīga?).
Tādu dīvainu un skaļi izziņotu lēmumu ir daudz. Pat konkrētas summas izziņotas.  Tātad viņi ir nākuši kopā, diskutējuši, rēķinājuši u.t.t.

Aizliegums tirgot ikdienā nepieciešamas un nekaitīgas preces arī bija dīvains un neviens nevarēja paskaidrot, kāpēc tā jadara  :) Labi, ir pagājis vairāk kā pusgads un tomēr skaļi atzina, ka tas nebija prātīgs lēmums.  Bet man nebija iespēja nopirkt foliju un cepurīti sameistarot  :laugh:
Gribētos, lai izziņo konkrētus, pamatotus lēmumus un nemaina tos ik pēc pāris dienām. 2020.gada 12.martā taču izdevās.

Gribētos daudz ko.

Gribētos skaidri zināt, ka vīrusa izplatība izbeigsies tādā un tādā datumā.
Gribētos skaidri zināt, ka tas vai cits pieņemtais lēmums dos skaidri zināmu rezultātu.
Gribētos, lai internetu nepārplūdinātu pusopatiesības un atklāti meli (ok ok, viedokļi...), populistiski virsraksti klikšķu vākšanai,
Gribētos lai zinātnieki izpēta visu un dod 100% atbildes uz visiem jautājumiem termiņos, kādos tas nav iespējams, jo zinātne neko neizpēta trijās dienās, un vēl pētāmais objekts, maitasgabals, nav tā ka ļoti prognozējams
Gribētos, lai elektorāta vākšanai netiktu izmantota šī situācija, bet tiek, un uz pilnu klapi - visur jau tiek, tikai citur tādus gobzemus maz ņem "pierē", viņi ir mazākumā

Ak, ko tik vien negribētos.

Es neapskaužu mūsu valdību, it īpaši tos, kam jāpaziņo kādi lēmumi un jāliek paraksti, no visas sirds neapskaužu. Cik ir to, kuri nevis katrā burtā meklē kārtējo sazvērestību un "valdības stulbumu", bet gan piedomā, palasa, paklausās - kas, kāpēc, kāpēc tā... Un tas, ka lēmumi tiek mainīti - nooopietni, tas ir slikti...? Labāk ir tupa kā āzim turēties pie saviem principiem, kļūdas nelabot, viedokli nemainīt?

Pamēģiniet kādreiz novadīt kādu projektu, ilgtermiņā, pieplusojiet vēl krīzes situāciju, opozīciju, kas vienmēr ir "pret", cilvēkus, kam katram ir "viedoklis", spiedienu no visām pusēm... Pamēģiniet, un tad varbūt būs arī citas domas, kā tikai atcerēties "dīvaino lēmumu par preču aizliegumu, ko nevarēja paskaidrot"... Kā nu nevarēja, skaidroja taču - lai cilvēki mazāk uzkavētos lielveikalos. Kas tieši tur bija nesaprotams? Jā, lēmums nebija OK, un? Tāpēc uzreiz paslaukam zem paklāja visu, kas tiek lemts, darīts - vissirslikti?

Atkārtošos - neviena valdība nezināja un joprojām nezina, kas būs šoziem. Dānija atceļ visus aizliegumus, jo vakcinācijas % esot pietiekams, jo  sabiedrība bija vienota sapratnē par to, kā "visu šito" atstāt aiz muguras un mēģināt dzīvot atkal normāli. Bet arī - kas zina, vai tas ir pareizais lēmums? Neviens, un ja nebūs - būs jauni lēmumi. Ja uz šo raugāmies no SF skatupunkta - jēziņ, kādas aitas tie dāņi, ne?

Ai.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #344 : 2021. gada 08. septembris, 11:40:54 »
Atkārtošos - neviena valdība nezināja un joprojām nezina, kas būs šoziem. Dānija atceļ visus aizliegumus, jo vakcinācijas % esot pietiekams, jo  sabiedrība bija vienota sapratnē par to, kā "visu šito" atstāt aiz muguras un mēģināt dzīvot atkal normāli. Bet arī - kas zina, vai tas ir pareizais lēmums? Neviens, un ja nebūs - būs jauni lēmumi. Ja uz šo raugāmies no SF skatupunkta - jēziņ, kādas aitas tie dāņi, ne?

Ai.

NEPIEKRĪTU.
Visas valdības zin, ka uz ziemu kovids būs atpakaļ, kaut Austrālijas piemērs, jau 2x.

Valdības danco pakaļ vēlētājam - gribam biznesu, gribam tusēt, gribam ceļot - lūdzu. Pienāks novembris un ziemeļu puslodē būs atkal lockdown utt, jo slimnīcas gāzīs apkārt...   Izraēļi bija dikti lepni, ka gandrīz visus sapotējuši (aizdomas, ka tikai ebrejus, par arābiem - who cares) - tagad skaties - kovida lielvalsts!!