Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43440 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #420 : 2021. gada 28. septembris, 12:43:07 »

Man līdzīga situacija - "pazīstams skolnieks :mrgr:   (piedodiet, vārds, uzvārds, personas kods un mājas adrese publicēti netiks) nebija skolā spļaušanas dienā", pamēģināšu atrisināt, par risināšanas gaitu ziņošu :)  jau jautrība sākās - nevienu laboratoriju sazvanīt vakardienas laikā nevar, ne to ar ko skolai līgums, ne citas...

Ziņoju - skolai ir līgums ar BIOR. Kad izdevās šos sazvanīt, viss izrādījās vienkārši - atrisināju 22 minūšu laikā.
2x10 minūtes aizņēma ceļš,
1 minūte, kamēr sapratu situāciju,
30 sek kamēr iemetu "pilno" mēģeni kastītē, un
30 sek. kamēr pagrābu 3 tukšās nākamajām reizēm.

VISS. Tā ka nevajag uz valsti kakāt. Savu valsti.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #421 : 2021. gada 28. septembris, 12:43:26 »
Katrs mediķis. Tas ir hroniski. Jau gadus atpakaļ, krietni pirms kovida, gaudos, ka ĢĀ saka vienu (esot vadlīnijas), slimnīcas - ko pavisam citu, un abi skatās uz mani, kā galīgo nejēgu. Nav nekāds brīnums, ka kovids šo kaiti padziļinājis. Vadlīniju vēl vairāk, visi atkratās no atbildības.
Nja... Dies' lai nogrābstās, ja šajā laikā rodas neatliekama vajadzība pēc kādas medicīnas..
 :n-:   tpu, tpu 3x pār kreiso plecu...
Pie zobenes savējās gribēju aizdoties, būs jājautā, vai maz iekšā laidīs  :thinking: 

Atslēdzies reno

« Atbilde #422 : 2021. gada 28. septembris, 12:49:41 »
Kāpēc lai nelaistu, nevienu brīdi man neviens ārsts nav bijis nepieejams.Vaivaros pie ieejas aizpilda reģistrāciju, pie kā iet

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #423 : 2021. gada 28. septembris, 13:06:11 »
Citāts: Trix
feikās ziņas ik pa laikam, izrādās, bijušas patiesas
Tā tam vienkārši jābūt, jebkādu feiku var uzaudzēt tikai uz patiesības grauda. Daudz ko nebija grūti prognozēt, kas notiks, kamēr valdība maldīsies trijās priedēs.
To linku es ieliku vairāk personāžu un sistēmas atspoguļojuma dēļ, nevis konkrētu maldu ziņu labad.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #424 : 2021. gada 28. septembris, 16:52:08 »
 BĻAĢ! (c)   
Apsveicu antivakserus ar pirmo lielo uzvaru!  :sarcasm:     
Valdība izdarīja visu, lai valsts veiksmīgi pārvarētu kovida pandēmiju, jo sagādāja nepieciešamās vakcīnas!   
Ja valsts iedzīvotāji, visi, kuri vecāki par 12 gadiem, būtu vakcinējušies vai vismaz atkārtojuši kaut ko līdzīgu Dānijas pilsoņiem, tad nevajadzētu bezjēdzīgo testēšanu, kuras jēga ir apšaubāma, mazie bērni varētu droši iet dārziņā un skolā, jo viņu pedagogi, vecāki un omes ir vakcinēti, bet 12+ vispār visu varētu - gan skola, gan pulciņi, gan dejas, gan sports utt....nu, vienīgi ceļošanai laikam kaut kas būtu ierobežots.   
Tagad dēļ šīs nepietiekamās  40%  vakcinācijas ir jāķeras pie testiem, kas finansiāli ir neizdevīgi, jo veselību neuzlabo, nosargā nosacīti, tikai dod informāciju par kovida un antivakseru uzvaras gājiena!   
Pirms lamājiet testu bardaku, paskatieties spogulī - jūs to esat panākuši! Tā ir jūsu uzvara!   
...bet tie ir tikai ziediņi, mīļie antivakseri, jo jūsu tumsonības un spīta dēļ drīz būs bardaks ar slimnīcu gultām, ar slimnieku šķirošanu - kuru pie skābekļa, bet kuru uz ragutiņām...   
Šī būs jūsu lielā uzvara! Varat skatīties spogulī un lepoties -mēs to paveicām! Piečakarējam valdību tās pūlēs glābt savus pilsoņus!   
Tiešām iesaku nevainot valdību, jo tas ir antivakseru panākums!   
Nost ar valdību!   
Lai dzīvo Šlesers ar Gobzemu!  :mrgr:     

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #425 : 2021. gada 28. septembris, 17:23:45 »
Nestreso tik dikti, nakat, tas slikti ietekmē imunitāti. Ja šitā plosīsies, var sanākt, ka i glābējvakcīna nav efektīva. Domāt vajag pozitīvi   :P

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #426 : 2021. gada 28. septembris, 17:42:25 »
Nestreso tik dikti, nakat, tas slikti ietekmē imunitāti. Ja šitā plosīsies, var sanākt, ka i glābējvakcīna nav efektīva. Domāt vajag pozitīvi   :P
...nu, izbaudi, izbaudi....vari justies kā Nerons Romu dedzinot

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #427 : 2021. gada 28. septembris, 18:15:11 »
Nevel, kā krievi saka, no slimās galvas uz veselo. Ne ES te ko dedzinu, tikai neļaujos, ka mani grib uz sārta uzstiept.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #428 : 2021. gada 28. septembris, 18:40:35 »
Man pazīstams medicīnas students bija papētījis šo sīkāk un diezgan dīvainā neģīmī, pats šokā par atklāto, teica, ka ietekmē gan, ka gēnus var mainīt un ka tiešām ir teorētiska iespāja, ka tev, piemēram, izaugs aste, tiesa, šī iegūtā mutācija nenododas bērniem. Es nemeklēju dziļāk ģenētikas līkločos, man nav ne tā entuziasma, ne zināšanu, bet cilvēks, kurš meklēja apstiprinājumu, ka neko vakcīna neietekmē, sev par pārsteigumu atklāja pretējo.
studentam vēl jāmācās un jāuzzin, ka ir starpība starp metodi un konkrēto vakcīnu.
Ir uztjūnēts mesendžers – RNS vai DNS ievadei ...tā ir tā metode, bet konkrētai  vakcīnai nav neka kopīga ar DNS ievadi....taču metode ir , lai ievadīto arī to

Atslēdzies tuk

« Atbilde #429 : 2021. gada 28. septembris, 20:13:43 »
Tā vien rādās, ka vismaz diviem eksperimentālā kārtā kas tomēr ticis ievadīts...  :taunt:   :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #430 : 2021. gada 28. septembris, 21:59:09 »
Nez kāda vella pēc neatceļ testus vakcinētajiem. Nu nafig uz viņiem tērēt līdzekļus? Tak pilnīgi sterili!
Pirmais ierobežojums, ko vajadzētu ieviest, būtu aizliegums veikt testus vakcinētajiem - valsts jau uz jums tāpat čupu līdzekļu (arī manu!) iztērējusi.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #431 : 2021. gada 29. septembris, 08:18:15 »
Pirmais ierobežojums, ko vajadzētu ieviest, būtu aizliegums veikt testus vakcinētajiem - valsts jau uz jums tāpat čupu līdzekļu (arī manu!) iztērējusi.

Aha! Kā redzams no statistikas, tāpat jau vakcinētie slimo un izplata tālāk, turklāt vicinot pirkstiņus, ka viņi ir svēti (un aicinot apšaut nevakcinētos). Bez testiem vispār izlaidīsies kā svētās govis, bet visā vainos nevakcinētos, tas jau tagad notiek. Tā vismaz ar kādu testu pierādās, ka pašiem vien deguns netīrs. Visus viņus vajadzētu testēt tāpat kā nevakcinētos, pavisam cita aina atklātos. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #432 : 2021. gada 29. septembris, 10:33:21 »
Aha! Kā redzams no statistikas, tāpat jau vakcinētie slimo un izplata tālāk
Vakcinētie neslimo!...jā, inficējas, bet parastais cilvēks neslimo ....slimo riska grupas, vecie 65+, bet šīs grupas jau nu tur baigi netuso un pirkstus pa gaisu nevicina...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #433 : 2021. gada 29. septembris, 10:37:22 »
Vakcinētie neslimo!...jā, inficējas, bet parastais cilvēks neslimo ....slimo riska grupas, vecie 65+, bet šīs grupas jau nu tur baigi netuso un pirkstus pa gaisu nevicina...

Bet kādēļ testējas, ja viss kārtībā ar veselību?  :scratch:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #434 : 2021. gada 29. septembris, 10:40:38 »
Vakcinētie neslimo!...

Tātad, tavuprāt, SPKC melo? :D  Tur melns uz balta rakstīts, ka saslimuši 118 vakcinētie.

https://www.spkc.gov.lv/lv/aktualitates-par-covid-19
Es visu atceros, Ričard...