Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43525 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #465 : 2021. gada 30. septembris, 01:26:51 »
Es domāju,ja Camma būtu gribējusi, tad jau sen būtu ko pastāstījusi.Piem. es pa retam iemetu no savas dzīves pa ainiņai. Bet atkal,tā jau neveido pilno ainu, tā ir tikai epizode...Un Camma gan jau nojājusies tā,ka nafig viņai vēl te klabināt un tautu tracināt. Ja patracini tad vēlāk prasās iesasitīties sarunā, bet tas takal laiku un energiju paņem. :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #466 : 2021. gada 30. septembris, 08:12:23 »
Jā, labāk nevajag. kāds Cammas stāstu aiznesīs uz TV un Camma būs sliktā, lai gan gribēja būt labā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #467 : 2021. gada 30. septembris, 08:53:58 »
Tātad mēs jau paredzam, ka patiesība iz dzīves nesakritīs ar sludināto partijas līniju, un par to, drošs paliek nedrošs, labāk ir muti turēt? Nu jā...

Protams, es nevēlos nevienu zem tanka pamest.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #468 : 2021. gada 30. septembris, 08:59:59 »

Tātad mēs jau paredzam, ka patiesība iz dzīves nesakritīs ar sludināto partijas līniju, un par to, drošs paliek nedrošs, labāk ir muti turēt? Nu jā...

Protams, es nevēlos nevienu zem tanka pamest.

Jau kuro reizi sev solos šo beigto zirgu vairs nespārdīt... :D bet vājš esmu... :(

nocitēšu Spārku:
Tā tam vienkārši jābūt, jebkādu feiku var uzaudzēt tikai uz patiesības grauda.....

IZCILI pateikts

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #469 : 2021. gada 30. septembris, 13:41:53 »
Un kur tad tur vieta zinātnei? Visi taču it kā "pēc zinātnes", tikai kāpēc tad ne vienādi?
Bildīte diezgan precīzi ilustrē manas domas:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #470 : 2021. gada 30. septembris, 14:04:42 »
Pēdējais hīts... Nav gan mans, bet var parbaudīt jebkurš, kam sakars ar Ādažu skolu.
Uz spļaudekļu testu pēc karantīnas jāierodas - tadammmm!- ar ''stipro''testu ķepā.
Ja būšu samelojusi, gan piedosiet.
Visus sakost!

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #471 : 2021. gada 30. septembris, 15:06:22 »
Nesi samelojusi, tā ir. Tāpēc jau skolu spļaujamtests der tikai skolai, nekur citur ar to nevari doties. Nākamnedēl būs čupačupa testi  :smile:
Varēs pasūkāt  :smile:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #472 : 2021. gada 30. septembris, 15:19:05 »
Nesi samelojusi, tā ir. Tāpēc jau skolu spļaujamtests der tikai skolai, nekur citur ar to nevari doties. Nākamnedēl būs čupačupa testi  :smile:

Šonedēļ jau ir "kociņ/ tampon" testi. Domāju, ka"jautrība" tikai tagad sāksies...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #473 : 2021. gada 30. septembris, 16:06:48 »

Absurda kalngals! Kāds ir pamatojums, ka skolas testi nevar derēt arī citur?!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #474 : 2021. gada 30. septembris, 16:19:26 »
Vai šo tagad jau neizmainīja, ka no 11. oktobra arī skolas skrīningu testi derīgi cik tur tās dienas pasākumos?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #475 : 2021. gada 30. septembris, 17:33:58 »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #476 : 2021. gada 30. septembris, 17:38:42 »
Citāts: fiasko
Vai šo tagad jau neizmainīja, ka no 11. oktobra arī skolas skrīningu testi derīgi cik tur tās dienas pasākumos?
72 h

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #477 : 2021. gada 30. septembris, 18:09:33 »

Atslēdzies Milka

« Atbilde #478 : 2021. gada 30. septembris, 18:40:59 »
Afigeķ! Skolas tests skolai der 1 nedēļu, t.i., 168h, bet ārpus skolas 72h. Loģika rullē!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #479 : 2021. gada 30. septembris, 18:44:20 »
Vai tad nepieņēma, ka skolas testēs reizi divās nedēļās? Tātad skolas tests skolai der 2 nedēļas, bet citur - 3 dienas.
Es visu atceros, Ričard...