Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43793 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #480 : 2021. gada 30. septembris, 18:51:57 »
vēstnesis...https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/359206-vakcinetais-eksprezidents-valdis-zatlers-saslimis-ar-covid-19/

man jau šķita, ka zeneka nerullē...
Rakstu izlasīji? Zatlers esot covid pozitīvs, bet, kā sapratu, izteiktu simptomu nav. Tāpat sēž karantīnā :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #481 : 2021. gada 30. septembris, 19:05:01 »
Ai, nu nav ko meklēt loģiku tur, kur tās pa dzimumam nav bijis. Visiem šitiem "mēriem" ir viens vienīgs uzdevums - čakarēt cilvēkus visādos veidos, lai ir tā noj@bījušies, ka padodas un  nopotējas mīļā miera labad. Un tos nabaga skolnieciņus arīdzan lai nopotē, kurus jau nu drīkst. Un ar mazākajiem arī lai jau nobriest, ilgi vairs nebūs jāgaida, kad atļaus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #482 : 2021. gada 30. septembris, 20:19:07 »
Afigeķ! Skolas tests skolai der 1 nedēļu, t.i., 168h, bet ārpus skolas 72h. Loģika rullē!
Kāda vairs tur loģika menedžēt spītīgu tumsoņu baru, kuri nav vakcinēti...skolā ir viens pastāvīgs burbulis, kamēr ārpusē neviens tur nesamenedžēs cik tie burbuļi pārklājas un savienojas...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #483 : 2021. gada 30. septembris, 20:26:11 »
Kāda vairs tur loģika menedžēt spītīgu tumsoņu baru, kuri nav vakcinēti...skolā ir viens pastāvīgs burbulis, kamēr ārpusē neviens tur nesamenedžēs cik tie burbuļi pārklājas un savienojas...

Kāds pastāvīgs burbulis skolā? :D Var redzēt, ka tev nekādas sajēgas par to nav. Tu domā, ka skolēni dzīvo klasē no 1. septembra līdz 31. maijam un no klases neiziet? Katrs otrais apmeklē mūzikas skolu, sporta skolu un vēl visādas interešu nodarbības, kas nu ir atļautas, kur satiekas ar citu klašu un citu skolu bērniem. Katram skolēnam ir sava ģimene, kas staigā, kur un kā grib vai negrib, - kurš strādā slimnīcā, kurš veikalā, kurš brauc uz Ēģipti, kurš neiet nekur. Tur katru dienu ir iespēja, ka kāds tieši šodien atnesīs kovidu. Testēšana reizi nedēļā jau ir tāds mērens absurds, bet reize divās vispār ir bezjēdzīga.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #484 : 2021. gada 30. septembris, 20:30:18 »
Ko tu Trix nesaprati par burbuļiem? ...padomā vēlreiz...skolas burbuli aizliegs ka pēdējo

Atslēdzies Trix

« Atbilde #485 : 2021. gada 30. septembris, 20:54:11 »
Es tev paskaidroju, ka skolā nav pastāvīgs burbulis, kā tu apgalvoji.

Un to, ka skolas "aizslēgs pēdējās", es jau redzu realitātē - pagājušajā gadā attālinātā skola sākās tikai pēc rudens brīvlaika, šogad - jau otrajā septembra nedēļā sāka izdzenāt pa karantīnām daudz vairāk nekā pagājušajā gadā. Bet, protams, tehniski skolas skaitās klātienē, tas nekas, ka trešdaļa skolas jau sēž pa mājām.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #486 : 2021. gada 30. septembris, 21:20:30 »
a vot Zviedrija atcēla visus ierobežojumus jo pilnībā čipoti 75% , Dānija tāpat.
mēs diemžēl vēl ilgi ņemsimies ar šķirošanu čipotajos un nečipotajos un visādiem ierobežojumiem :(

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #487 : 2021. gada 30. septembris, 21:30:43 »
Priekš īpašiem paskaidroju, ja bērns iet tikai uz skolu, tad viņam ir viens burbulis un ir 1 tests, ja viņš iet uz kori, tad nokļūst jaunā burbulī un tad jau tests pēc 3 dienām, kas pie reizes palīdz kontrolēt skolas burbulī, jo ja būs inficēts, tad dati skolā nonāks

Atslēdzies Milka

« Atbilde #488 : 2021. gada 30. septembris, 21:45:57 »
Kāds vēl 1 burbulis skolniekiem? Viņi ko, skolā 2 nedēļas uz vietas dzīvo, vai?!
Nē. Tāpat kā visi pārējie pilsoņi staigā un brauc visur un tusē gan pulciņos ārpus skolas, gan pagalmā, gan mājās, gan ciemos, gan visur citur.
Burbulis, vai ziniet!

Ja jau pēc 1 burbuļa šķiro, tad ar ko gan atšķiras pieaugušie? Arī 1 burbulis - darba vieta. An nēee, tur cita aritmētika.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #489 : 2021. gada 30. septembris, 22:09:02 »
ko tad tu gribi? ...lai skolā arī testus taisa pēc 3 dienām?...nu, nebūs tā, ka skolas testu, kas reizi 2 nedēļās, attiecinās arī uz visu pārējo....tur stulbo nav, kas šo izdomāja...pretī tiem, kas to nesaprot

Atslēdzies Milka

« Atbilde #490 : 2021. gada 30. septembris, 22:49:24 »
Tieši otrādi. Lieliski saprotam.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #491 : 2021. gada 01. oktobris, 13:02:23 »
a vot Zviedrija atcēla visus ierobežojumus jo pilnībā čipoti 75% , Dānija tāpat.
mēs diemžēl vēl ilgi ņemsimies ar šķirošanu čipotajos un nečipotajos un visādiem ierobežojumiem :(

Zviedrijā vasarā dzīvoju 2 nedēlas un nekādus ierobežojumus nemanīju, visur gāju - uz baseinu, koncertu, kafe, visur bez maskām un kodiem. Tāpēc, jā, atcelti gan :D Tur vienādi labi visur tika iekšā gan švakcinētie, gan nešvkcinētie. Jā, labi gan , ka kko atcēla :D Nez, ko  :scratch:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #492 : 2021. gada 01. oktobris, 13:15:43 »
vēl nav vakars... tb ziema priekšā, kā mums, tā SE... pavasarī varēs skaitīt ...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #493 : 2021. gada 01. oktobris, 15:35:27 »
vēl nav vakars...

Tieši tā!
ANO šefs nupat kaut kādā sanāksmē nezin kāpēc pacēla sen sen aizmirsto kodolieroču (kodolkara) tēmu.
Aizvakar ASV šokēja video par kravasmašīnu km garām karavānām, kas ved pārtiku nenormālos daudzumos elites "slepenajiem" bunkuriem kalnos.
Vispār sen jau runāja par kaut ko, kas bija paredzēts septembrī.
Laikam atlikuši uz oktobri.

Es gan domāju, ka kodolieroču pielietojums "starp valstīm" mūsdienu situācijā ir ar nulles loģiku.
Ja kas būs, tad tas būs no kupola otras puses caur portālu Antarktīdā, kā jau tas pēdējo dažsimts gadu vēsturē ne vienu reizi vien jau ir bijis.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #494 : 2021. gada 01. oktobris, 15:51:58 »
nesaki nekā, taktiskie augstas precizitātes ieroči, lai iznīcinātu čemodāniņus... a stratēģiskā pārtika kā zināms, jāmaina, jārotē...