Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43385 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #585 : 2021. gada 01. novembris, 17:00:11 »
Tiešām ironiski, ka šie žurnālisti strādā TV24, kur visu vasaru lobēja Gobzemu.. Un vispār ar tādu pretvakcīnas vilkmi tā TV, vismaz man tā likās. Vai nu vadība ar tādu ievirzi, vai vienkārši ņem naudu no tā, kas dod, un tā stabulē pūš.
Bet tagad tas neko neglābj, antivakceru draudi un agresija ne tikai pret mediķiem, bet arī pret žurnālistiem.. https://www.la.lv/zurnalistiem-draud-ansis-bogustovs-un-aivis-cerins-atklaj-vini-un-vinu-gimenes-regulari-sanem-draudus-no-vakcinu-noliedzejiem

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #586 : 2021. gada 08. novembris, 10:37:03 »
Re, antivakseri ir jauna reliģija!   
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/macitajs-calitis-pretvakcinacijas-kustiba-ir-ka-jauna-religija.a428795/   
...un mūsu kvadra tur noteikti ir kardināls!  ;)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #587 : 2021. gada 08. novembris, 11:03:03 »
antivakseri ir jauna reliģija!   

Raksts nav patiess - antivakseri ir izsena reliģija.
Ne tikai kristieši, bet arī ortodoksie ebreji.
Kristiešiem šī konkrētā vakcinācija saistās ar Atklāsmes grāmatas 13. nodaļu - cilvēks, kurš tic uz Dievu, nedrīkst vakcinēties ar šīm konkrētajām vakcīnām.
Jebkurā gadījumā, ja konkrētā antivakcinēšanās kādam ir reliģija, tad tā absolūti nekādā mērā nav jauna.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #588 : 2021. gada 08. novembris, 11:15:46 »
OK, vairums no mums bērnībā bez jebkādas prasīšanas ir vakcinēti ar 100 un vairāk vakcīnām.
Neatkarīgi no tā, vai tās bija vai nebija vakcīnas. 

Šis konkrētais "vakcinācijas" mēģinājums visas pasaules vēsturē atšķiras ar zīmīgu detaļu: "nevarēs ne pirkt ne pārdot" (pēc Bībeles).
Es, kā nevakcinēts, šobrīd nevaru nopirkt to, ko man vajag.

Un tas nav nejauši - tā ir izsaukuma zīme, lai saprastu, kas īstenībā notiek.
Šī vakcīna ir ne tikai nāvējošs bioloģiskais ierocis, bet arī okults nāvējošs garīgais ierocis.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #589 : 2021. gada 08. novembris, 11:40:51 »
Raksts nav patiess - antivakseri ir izsena reliģija.Ne tikai kristieši, bet arī ortodoksie ebreji.Kristiešiem šī konkrētā vakcinācija saistās ar Atklāsmes grāmatas 13. nodaļu - cilvēks, kurš tic uz Dievu, nedrīkst vakcinēties ar šīm konkrētajām vakcīnām.Jebkurā gadījumā, ja konkrētā antivakcinēšanās kādam ir reliģija, tad tā absolūti nekādā mērā nav jauna.

Kuru vietu Atklāsmes grāmatas 13. nodaļā, kas un kāpēc aizliedz?? nav, redzu, ka tur pareģots, kas būs - nu - tā diena ir klāt, visa Atklāsmes grāmata tāda!

Ja pareizi saprotu, vienīgie iebildumi varētu būt par to, ka vakcīnas radīšanā it kā izmantotas embriju šūnas. Dēļ tā Pujats negrib vakcinēties...  manuprāt tā ir zinātnes noliegšana, tad jau zoba rentgenu vai operāciju arī nevar taisīt, cik cilvēki ir nobendēti, kamēr drošas metodes zinātnieki atklaja... 

par pirkšanu - ko konkrēti Tu nevari nopirkt??
visu var nopirkt (ko agrāk varēja), ok varbūt ierastajā veidā/laikā nevar, bet principā var...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 08. novembris, 11:46:54 no daddy »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #590 : 2021. gada 08. novembris, 11:56:57 »
principā var...

Jā, principā vēl var, ja atrod kaut kādus veidus.
Bet norāde ir nepārprotama.
Jā, vairāk vai mazāk atzīst, ka šī vēl nav skaidra zvēra zīme, bet esmu pārliecināts, ka tas neapšaubāmi ir diezgan izšķirošs solis uz to.

Atslēdzies reno

« Atbilde #591 : 2021. gada 02. decembris, 16:52:40 »
Neko Klāvs Sedlinieks pārsteidzoši jaunu jau nepasaka. Postpadomju ignorēšanas sindroms, klusais protests. Būtu labāk mēģinājis izpētīt, kā to mainīt. Laikam jau jānomainās paaudzēm...
https://satori.lv/article/asinis-ir-buferskidums

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #592 : 2021. gada 15. decembris, 17:05:48 »
Kā tiek ziņots, tad lielākais vairums nevakcinēto ir pārvadājumu un būvniecības nozarēs...nu, loģiski - tas ir "profteh" izglītības līmenis...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #593 : 2021. gada 15. decembris, 17:14:41 »
Pasarg Dies no tādiem augstas klases intelektuāļiem kā Tu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #594 : 2021. gada 15. decembris, 17:25:54 »
...tak vajadzēja labāk mācīties, lai nebūtu jākalpo svešās zemēs par minimālo algu.

« Atbilde #595 : 2021. gada 16. decembris, 16:03:06 »
Nu, Nakat, tas bija sitiens zem jostasvietas... Ļoti nesmuki no tavas puses.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #596 : 2021. gada 16. decembris, 16:09:51 »
Nu, Nakat, tas bija sitiens zem jostasvietas... Ļoti nesmuki no tavas puses.
Es pirmais sist nesāku!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #597 : 2021. gada 16. decembris, 18:09:23 »
Nakats tik dziļi iegrimis klišejās, ka žēl sametās. Gan par izglītību, gan algām šeit, gan vēl šo un to.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #598 : 2021. gada 16. decembris, 18:36:13 »
Paldies Dievam padomju laiki ir beigušies. Laiki, kad ļaudis bez izglītības pelnīja krietni vairāk kā tie, kas skolās mācījās...
Un vairums uz ārzemēm aizbraukušie, tie kurus te dēvē par "nabaga izsūtītajiem", vairāku gadu garumā pat valdodu nespēj apgūt.
Bet nez kāpēc sētnieciņš vai šoferītis ar padomju laikā iegūto vidējo izglītību grib tādu pašu atalgojumu kā man...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #599 : 2021. gada 16. decembris, 18:43:20 »
Pif, kas tas bija? Ar pirkstiem viss kārtībā?

Vai arī man bija jāraksta - ar pirkstiņiem?