Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43386 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #600 : 2021. gada 16. decembris, 18:49:36 »
Amālij, ar maniem pirkstiem/pirkstiņiem viss ok.
Ja nakata postu "nolaiku", tad uzskatu, ka varu iesaistīties diskusijā...
Un ja godīgi, man personīgi "piegriezies" visiem smagi par minimālo algu strādājošiem atvainoties, ka man ienākumi ir krietni lielāki..jo kā izrādās, lielākai daļai minimālo algu saņēmējiem ir pad.laikos iegūtā tehnikuma izglītība.
Viss. Mans viedoklis.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #601 : 2021. gada 16. decembris, 18:54:35 »
Da uz veselību. Tev kāds pārmet par naudu? Kādam no šejieniešiem tas interesē?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #602 : 2021. gada 16. decembris, 19:06:49 »
Nakats tik dziļi iegrimis klišejās, ka žēl sametās. Gan par izglītību, gan algām šeit, gan vēl šo un to.
lumberg, tev nav miera?....vēl gribas ko dzirdēt?...es paklusēšu, bet tas ir pēdējais brīdinājums

Atslēdzies Milka

« Atbilde #603 : 2021. gada 16. decembris, 19:41:01 »
Kāds te sakars ar izglītību un algām?
Augstākās izglītības esamība nav garants ne amatam, ne algai, ne inteliģencei.
Ko mēs vispār darītu bez fabriku, rūpnīcu strādniekiem, bez sētniekiem un apkopējām?

Un krieviem ir teiciens: " от сумы да от тюрьмы не зарекайся".

Atslēdzies sanda

« Atbilde #604 : 2021. gada 16. decembris, 22:25:15 »
Krāvējs padlaikā pelnīja 2,5x vairāk kā inženieris, kāds šoferis, kas ''pelnīja'' rūpnīcā ar izvešanu vai iznešanu, izdarīja pašnāvību, krievvalodīga ''bufetčica" vēl šodien neizpratnē par situāciju- kāpēc viņu neciena.

Piekrītu Milkai, bet padlaiku sekas vēl jūt - kāds sētnieks, kurš bija saimniecības vadītājs un nekad nepirka pārtiku - ledusskapis tāpat pilns, pēc štatu sam tika paturēts par sētnieku, bet žūpoja kā ieradis, nupat atlaida, vismaz var pieteikties priekšlaicīgai pensijai.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #605 : 2021. gada 16. decembris, 22:27:00 »
Protams, bez apkopējām un kasierēm iztikt nevar, bet tagad ir citas prasības.
Pārtikas veikalu kasieres nav personas ar ekskluzīvu pieeju deficīta precēm - augstākais sabiedrības slānis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #606 : 2021. gada 16. decembris, 22:56:47 »
Pārdevējas sen vairs nav kategorija, pie kurām kāds meklēs "blatu". Un aug jau otrā paaudze, kas nemaz nesaprot, kas tas blats un deficīts vispār tāds ir.
Man nav žēl, kad kāds ar savu izglītību un augsto profesionalitāti labi nopelna  - tas ir normāli un tā tam jābūt. Malači! (Protams, ja tas ir ar galvu un rokām, nevis sēdēšanu vairākās valdēs un padomēs - tas ir cits stāsts). Bet tajā pat laikā man ir dziļi pretīgs tas "sabiedrības krējuma" snobisms, augstprātīgi nicīgā attieksme pret mazāk kvalificēta darba darītājiem. Patiesi inteliģents cilvēks izturas ar cieņu pret citiem, arī mazāk pelnošiem, kas dara savu darbu, kamēr tādi iz grjazji v kņazji noteikti paudīs savu snobismu. Galu galā, nez kas notiktu pasaulē, kurā būtu tikai baltās apkaklītes pie datoriem, bet neviena, kas izvestu atkritumus.

Tikai kāds tam sakars ar vaxeriem  :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #607 : 2021. gada 17. decembris, 00:10:13 »
kvadra - nemeklē sakaru,tur kur tā nav  :?:
Ja cilvēks sevi jūt augstāku par citiem ,tad šis ir piemērots laiks ar savu pārākumu spīdēt.

Nakats iekož Lumbim, jo jūtas taču pārāks un veiksmīgāks (es tiaki nesaprotu jomu,kurā) :D

Tāpat es tagad pamaniju Daddy tētiņa uzbraucienu sev, kur uz manu iebildi, ka vispār jau nekur civilizētās valstīs neatstāj uz ielas gulošus cilvēkus..-lai es ejot sakārtot cūkukaušanu un degvielas piegādi ...????????

Pag ..mūsu valstī degvielas peigāde sakartojās trešajā dienā (es vēl tagad braucu ar psichozes dienā ielieto degvielu)..par cūkam vispār nesaprotu, kur daddy problēma. :scratch:

bet lūk Jūsu valsts gan ar skolu un med sistēmu(un ne tikai) vēl netiek īsti galā.

p.s īsti gan nesapratu kādēļ visparēja pļāpāšana jānovelk līdz personālijām...gan jau es tūlīt būšu vainīga, jo sākums jau visiem aizmirsies  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies sanda

« Atbilde #608 : 2021. gada 17. decembris, 01:02:28 »
Pif - jāatvainojas/jājūtas vainīgam nav, bet situācija, ka par minimālo nevar noīrēt pieticīgu dzīvokli, nodrošināt apkuri, pārtiku, zāles, nedrīkstētu būt. Pirms pāris gadiem dzirdēju jēdzienu - strādājošais nabags - ģimenei ar bērniem jādzīvo patversmē.
Pieņemu -Tavas vainas tur nav, manas arī nē, strādāju daudz un ne par minimālo.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #609 : 2021. gada 17. decembris, 01:54:36 »
Kāds te sakars ar izglītību un algām?
Augstākās izglītības esamība nav garants ne amatam, ne algai, ne inteliģencei.
Ko mēs vispār darītu bez fabriku, rūpnīcu strādniekiem, bez sētniekiem un apkopējām?

Un krieviem ir teiciens: " от сумы да от тюрьмы не зарекайся".

Zema izglītība tam visam nav lielāks garants, arī elementārai līdzjūtībai, arī pret snobismu tā nav garants. Pat emocionālo inteliģenci tā negarantē.
Labi tas redzams seriālā "You Rang, M'Lord?" - kalpotāju augstākā slāņa izturēšanās pret grīdas mazgātāju.
Visnežēlīgākie kungi  nereti ir bijušie vergi. Libērijā to varēja novērot.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #610 : 2021. gada 17. decembris, 07:17:44 »
Izglītība nosaka algu? Tiešām? Nuuu, māsas palīgs sanitāre pelna vairak par skolotāju, celtniekiem un visādiem speciàlistiem tipa santehniķiem, elektriķiem algas vsp super un var vēl turpināt. Manikīres uc skaistumkopējas. Kgan daudziem arī parasta darba strādniekiem ir augstākā izgl.un otrādi. Manuprāt, algai vsp gandrīz  nekāda sakara ar izglītību  :?: ko Pifs gribēja pateikt  :scratch:

Nakats saka ka neizglītotie nevakcinējas.  Sakars vrb vienīgi tads, ka viņi var atļauties to nedarīt, jo nav valsts ierēdņi utt, kas sapotējās aldziņas, amata, tipa kvalitatīvas dzives dēļ  :blushing:  dēl padevās.Protams, nerunāju par labprātīgajiem. Tipa parasta darba strādnieks arī bez potes dabūs darbu un pelnīs naudu.
Un daži mūsu sf cilveki Uk vsp ir brīvi cilvēki, kuriem pote netiek uzspiesta.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. decembris, 07:28:38 no Leonora »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #611 : 2022. gada 03. janvāris, 12:37:05 »
...pirms jaungada sanāca braukt patālu ar vilcienu...maršrutu nesaukšu, bet ir dalītie vagoni tautai ar serčiem un bez tiem...es, protams, tajā vagonā, kur sertificētie...ceļš tāls, stundas garas un jāiet uz tualeti, kura atrodas nesertificēto vagonā...un man uzreiz, ienākot tajā vagonā, sapratu, kas ir segregācija...nu, tur tiešām atrodas pavisam cita publika...atlika tik šķērsot vagonu robežu....tur atradās vairumā cilvēki, kuriem pie vienas vietas ir civilizācija...guļ, kājas izstiepuši ejā,traucē garāmgājējiem un pat nedomā atvainoties, maskas retajam un tad zem deguna...arī troksnis lielāks, kaut abos vagonos apmēram vienāds cilvēku skaits...nu, brīvi cilvēki...tādi, lūk, tie antivakseri! :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #612 : 2022. gada 03. janvāris, 13:11:00 »
Sertificētajiem vagonā tualete nebija paredzēta?  :mrgr:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #613 : 2022. gada 03. janvāris, 13:14:06 »
Kas tas par vājprātu? āriešiem un zemcilvēkiem kopīga tualete? un vispār vajadzēja tikai āriešu vagonā, zemcilvēki jau lopiņu līmenī, lai laiž biksēs! ā, bija jau bija vagoni ar caurumu grīdā, varbūt laba ideja- atrast tos un pielietot. nekas jauns jau nav.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #614 : 2022. gada 03. janvāris, 13:31:30 »
Kā parasti - Nakata kungam svarīgākā lieta - tualete!. Savakcinējies un vairs nevar saturēt  :rofl: :rofl: :rofl:
Visus sakost!