man pēkšņi ienāca prātā, ka es pat Tīnas dziesmu neesmu dzirdējusi. Ja godīgi, tad man arī viņa pati, bez kaut kādām asociācijām, bez intereses, vienkārši zinu, ka tāda ir. Kaut kā, tā... Nekas, šodien ievērtēšu. Varbūt, vienkārši, ka neuzticos tam mūsu atlases teātrim. Ļoti līdzinās velēšanu virtuvei. Tās notiek tāpēc, ka likumā paredzēts. Bet rezultāts jau sen zināms un rosība tikai divas reizes pie beņķu dalīšanas un algu pacelšanas. Pēdējo skatījos liekas tad , kad Medni izvirzīja. Galvenais, daudz jaunu, svaigu interesantu sniegumu un te no kaut kādas misenes izvelk Medni, žūrija pasaka,- Nu viņš ir labs un sen ir pelnījis... Kaut gan visiem tāpat skaidrs, ka nav Eirovīzijas līmenis. A Tīna, cik zinu, jau sen laužas iekšā Eirovīzijā, tik sen, ka arī var uzskatīt par vecu... Man kaut kas liek domāt, ka mums ir spilgti jauni talanti un vēl tas korķis, kuriem vienalga, par Latvijas tēlu. Man Zviedrija šai ziņā patika. Neskatās kurš no savējiem jau "sen pelnījis" , ņem un laiž ētera iebraucēju no Marokas ( liekas), Un patiešām jauks puisis, forša balss, atraktīvs un atvērts. Jebkurā gadījumā, vienalga kāda vieta, bet karjera uz estrādes garantēta.