Autors Tēma: Eirovīzija 2021  (Lasīts 4149 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Eirovīzija 2021
« : 2021. gada 18. maijs, 22:43:11 »
Šoreiz man patīk mūsu komentētais. Vismaz nemuld  priekšnesumu laikā un neuzbāzās ar savu viedokli.
Noklausījos pirmos sešus:
Liekas uz finālu pašlaik pretendē Lietuva un Krievija. Kaut gan Krievijas gabals pagalam nav manā gaumē. Varbūt , tikai tāpēc, ka puslīdz spilgts. Pārējie, ... nu tā ... garlaicīgi. Varbūt Zviedrija vēl....
O, jā un vēl Kipra... ;o))) 

Atslēdzies olgucis

Atb: Eirovīzija 2021
« Atbilde #1 : 2021. gada 18. maijs, 22:51:12 »
Norvēģu eņģelītis uz Kipras fona (saldā netikumu perēkļa) kontrastā arī labi nostrādāja, es viņu arī sūtu uz finālu ;o)))

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2021. gada 18. maijs, 22:55:34 »
Horvātīja arī baudāma, ļoti laba balss,  sniegums... Nē, to arī uz finālu. Patiktu vēl reizi noskatīties.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2021. gada 18. maijs, 23:06:21 »
tā... Beļģiju es arī sūtītu uz finālu, kaut gan dziesmu varētu viņiem citu, bet man patīk tādas ,... puiciskas būtnes ar dīvainu balsi. Nu un Izraēlu, protams uz - finālu... ;o))) skatāms gabals un balss laba.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2021. gada 18. maijs, 23:06:27 »
bet tās baltās spalvas... nu kur vēl banālāk

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2021. gada 18. maijs, 23:10:18 »
Par Rumāniju nezinu. Tādi veci efekti, kaut kur viss redzēts, bet dziedātāja laba. Par finālu neesmu droša

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2021. gada 18. maijs, 23:11:30 »
Azerbaidžāna - uz  finālu un es pat paredzu  pirmo vietu ;o)))

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2021. gada 18. maijs, 23:19:25 »
Ukraina - iz finālu! un arī kandidāts uz labu vietu. Bet tas jau sen zināms - Ukrainai ir ļoti spēcīgas balsis, un vēl plus - tautas dziesma un savā valodā... un vēl +++

Un Maltu arī uz finālu. Forša balss un man patīk sievietes bez kompleksiem. Es labprāt vēl paskatītos...

Nu kas man tur sanāca ? 10 dalībnieki, cik vajadzēja?  ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2021. gada 19. maijs, 00:04:24 »
Nu re... no prognozes 9 finālā  :go_go: . Horvātijas vietā tika Zviedrija. Bet man liekas, ka tā ir līdzvertīga maiņa ;o)))

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2021. gada 19. maijs, 10:53:47 »
Vakar bija tā nelaime snauduļot pie Eirovīzijas un pamosties ar Azerbaidžānas mamamama, mamamama, mata-hhariiii...  :f-palm:
Tur tak teksta teju tikvien ir... un vēl Kļeopatra, bet smadzenēs tā ieēdies, ka joprojām dzirdu.
Olguča prognoze tāpēc ticama - ne pirmo reizi uzvarētu dziesma bez satura (you're my lover undercover )
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2021. gada 19. maijs, 11:19:43 »
skatījos ar 1 aci,  tas tiešām vairs nav dziesmu konkurss, bet nu jau par 75% vizuālā noformējums ar datorgrafiku...neviena dziesma neaizrāva, lai teiktu - šī uzvarēs...interesanti, ka būs roķīgs gabals no itāļiem, par šiem SN droši, ka balsos ! ..es vēl domāju!  :mrgr:   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2021. gada 19. maijs, 12:19:43 »
Pusstundā izskrēju cauri Youtube piedāvājumam.

Nekas tāds baigi spilgts, ja neskaita plikas pakaļas un atkārtotas frāzes (Azerbaidžāna), ko, protams, atcerēsies  :mrgr:

Bet ja nu tomēr kkas jāizvēlas, tad mani uzrunāja Ukraina, Beļģija, Zviedrija un...hahha...norvēģu eņģelītis ;)  Ā, un austrālietes balss tembrs patika

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #12 : 2021. gada 19. maijs, 12:33:12 »
Tieši padomāju, ka Tīnai daudz konkurenču - trūcīgi ģērbtu dziedošu (kā nu kura) sievišķu
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2021. gada 19. maijs, 13:41:29 »
 :thinking: man  pēkšņi ienāca prātā, ka es pat Tīnas dziesmu neesmu dzirdējusi. Ja godīgi, tad man arī viņa pati, bez kaut kādām asociācijām, bez intereses, vienkārši zinu, ka tāda ir. Kaut kā, tā... Nekas, šodien ievērtēšu. Varbūt, vienkārši, ka neuzticos tam mūsu atlases teātrim. Ļoti līdzinās velēšanu virtuvei. Tās notiek tāpēc, ka likumā paredzēts. Bet rezultāts jau sen zināms un rosība tikai divas reizes pie beņķu dalīšanas un algu pacelšanas. Pēdējo skatījos liekas tad , kad Medni izvirzīja. Galvenais, daudz jaunu, svaigu interesantu sniegumu un te no kaut kādas misenes izvelk Medni, žūrija pasaka,- Nu viņš ir labs un sen ir pelnījis... Kaut gan visiem tāpat skaidrs, ka  nav Eirovīzijas līmenis. A Tīna, cik zinu, jau sen laužas iekšā Eirovīzijā, tik sen, ka arī var uzskatīt par vecu... Man kaut kas liek domāt, ka mums ir spilgti jauni talanti  un vēl tas korķis, kuriem  vienalga, par Latvijas tēlu. Man Zviedrija šai ziņā patika. Neskatās kurš no savējiem jau "sen pelnījis" , ņem un laiž ētera iebraucēju no Marokas ( liekas), Un patiešām jauks puisis, forša balss, atraktīvs un atvērts. Jebkurā gadījumā, vienalga kāda vieta, bet karjera uz estrādes garantēta.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2021. gada 19. maijs, 13:52:47 »
Starp citu. a par ko krieviem tā dziesma bija? es tā sapratu ,ka par svara zaudēšanu... ;o))) Nu pāris teikumus atšifrēju no tā častušku-repa. Un tā kājas vicināšana bija uz tiem, kas neatbalsta. Nu ja... pasaules mēroga problēma- Nost ar rīšanu!