Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30535 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #75 : 2021. gada 15. septembris, 12:17:54 »
Ceļojumi, krogi, koncerti, sporta zāle, darbs. Droši vien vēl kaut kur - īpaši nepievēršu uzmanību.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #76 : 2021. gada 15. septembris, 13:17:27 »
Nu, re!   
Kamēr Villa Fiaskorenopifa ciema ļaudis dodas ceļojumos, apmeklē koncertus, teātrus, kino, kafejnīcas, tikmēr Villa Kvadranāramilka ciema ļaudis sēž četrās sienās un baidās no potes!  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #77 : 2021. gada 15. septembris, 13:35:40 »
Varbūt viņi vienkārši strādā, nevis izklaidējas  :scratch:  Šaubos, vai sēž četrās sienās. Kādēļ gan lai sēdētu?  :?:
Vakcinēties dēļ izklaidēm jau nu muļķīgākais ko var iedomāties.  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #78 : 2021. gada 15. septembris, 13:51:24 »

Ne dēļ izklaidēm. Dēļ dzīves. Pats dārgākais, kas mums ir - tas ir laiks. Izniekot to būtu muļķīgi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #79 : 2021. gada 15. septembris, 14:00:46 »
Kur doma, ka nevakcinētais iznieko? Kādā tieši veidā?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #80 : 2021. gada 15. septembris, 14:06:04 »
Varbūt viņi vienkārši strādā, nevis izklaidējas  :scratch:  Šaubos, vai sēž četrās sienās. Kādēļ gan lai sēdētu?  :?:
mans baseina apmeklējums nav izklaide, bet treniņš sirdij - ļoti nepieciešams, jo skriet dēļ ceļa stundu nevaru, bet peldēt varu un ūdenī arī cilvēka svars samazinās pēc fizikas likumiem...ja man nebūtu serča, tad baseinā netieku utt....tā ka nerunā muļķības, ka sertifikāts tikai izklaidei! :blushing:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #81 : 2021. gada 15. septembris, 14:07:26 »
Manuprāt dzīve nav tikai darbs-mājas-darbs. Ir ļoti daudz interesantu lietu. Un nevakcinētajiem dzīves dzīvošana ir kļuvusi sarežģītāka.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #82 : 2021. gada 15. septembris, 14:10:03 »
mans baseina apmeklējums nav izklaide, bet treniņš sirdij - ļoti nepieciešams, jo skriet dēļ ceļa stundu nevaru, bet peldēt varu un ūdenī arī cilvēka svars samazinās pēc fizikas likumiem...ja man nebūtu serča, tad baseinā netieku utt....tā ka nerunā muļķības, ka sertifikāts tikai izklaidei! :blushing:

Vai dieniņ, tak peldi uz veselību tajā baseinā! Citi upēs, ezeros, dīķos un jūrā vēl peldas. :D 

Pifs, nav gan dzirdēts, ka kāds sūdzētos par savu izvēli nevakcinēties. :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #83 : 2021. gada 15. septembris, 14:12:04 »

Vai dieniņ, tak peldi uz veselību tajā baseinā! Citi vēl upēs, ezeros, dīķos un jūrā vēl peldas. :D

Vai dieniņ, cik smalki. Neienāk prātā, ka pilsētniekiem (domāju sevi) nav ne upes, ezeri, dīķi pieejami un kur nu vēl veselīgie dārza darbi.? Atliek vien uz sporta zāli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #84 : 2021. gada 15. septembris, 14:13:48 »
Nu nabadziņi tie pilsētnieki :D :D :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #85 : 2021. gada 15. septembris, 14:15:18 »
Nē, Tuk...nabadziņi, tie kuri neprot pielāgoties.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #86 : 2021. gada 15. septembris, 14:20:01 »

Vai dieniņ, tak peldi uz veselību tajā baseinā! Citi upēs, ezeros, dīķos un jūrā vēl peldas. :D 
piedod, bet tev maza saprašana par peldēšanas treniņiem...upēs, ezeros, jūrā, okeānā nevar stundu peldēt pensionārs ar slimu sirdi...un tagad ir septembris, neesmu ronis, bet tie pāris kilometri ir jānopeld katru nedēļu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #87 : 2021. gada 15. septembris, 14:23:33 »
Nē, Tuk...nabadziņi, tie kuri neprot pielāgoties.

Kam būtu jāpielāgojas?  :?:  Kādēļ? :scratch: 

Nakat, tak peldi kur gribi, kāda citiem interese par tavām kaitēm un peldēšanu, jēēz...  :rat:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #88 : 2021. gada 15. septembris, 14:25:00 »
Nakat, tak peldi kur gribi, kāda citiem interese par tavām kaitēm un peldēšanu, jēēz...  :rat:
es tev paskaidroju, ka serfis nav izklaide! :blushing:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #89 : 2021. gada 15. septembris, 14:27:02 »
Jā, dzīve ir kļuvusi ierobežotāka. Bet par "sēdēšanu 4 sienās" nav ne runas, man ar manu dzīvesveidu ko darīt ir līdz acīm. Paldies Dievam, jāstudē man vairs nav, un darba/iztikas zaudējums nedraud.
Lielos vilcienos pietrūkst tikai ceļošanas. Nu nekas, pagaidām iztiksim ar pabraukāšanu pa Latviju.
Toties tad, kad šitā h**ņa beidzot beigsies, es to brīdi sagaidīšu ar joprojām nesagandētu veselību, nenočakarētu imūnsistēmu un bez portatīvās aptiekas rokassomiņā. Tā vārdā ir vērts šobrīd drusku paciesties.