Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30577 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #90 : 2021. gada 15. septembris, 14:32:20 »
es tev paskaidroju, ka serfis nav izklaide! :blushing:

Nu, re!   
Kamēr Villa Fiaskorenopifa ciema ļaudis dodas ceļojumos, apmeklē koncertus, teātrus, kino, kafejnīcas, tikmēr Villa Kvadranāramilka ciema ļaudis sēž četrās sienās un baidās no potes!  :sarcasm:

Nē, nē, nav, nav  :smej: :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #91 : 2021. gada 15. septembris, 15:31:25 »
Jā, dzīve ir kļuvusi ierobežotāka. Bet par "sēdēšanu 4 sienās" nav ne runas, man ar manu dzīvesveidu ko darīt ir līdz acīm. Paldies Dievam, jāstudē man vairs nav, un darba/iztikas zaudējums nedraud.
Lielos vilcienos pietrūkst tikai ceļošanas. Nu nekas, pagaidām iztiksim ar pabraukāšanu pa Latviju.
Toties tad, kad šitā h**ņa beidzot beigsies, es to brīdi sagaidīšu ar joprojām nesagandētu veselību, nenočakarētu imūnsistēmu un bez portatīvās aptiekas rokassomiņā. Tā vārdā ir vērts šobrīd drusku paciesties.

JA sagaidīsi...
https://www.tvnet.lv/7338355/brigis-faktiski-visi-nevakcinetie-tuvako-menesu-laika-saslims-ar-covid-19

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #92 : 2021. gada 15. septembris, 15:31:46 »
Jā, dzīve ir kļuvusi ierobežotāka. Bet par "sēdēšanu 4 sienās" nav ne runas, man ar manu dzīvesveidu ko darīt ir līdz acīm. Paldies Dievam, jāstudē man vairs nav, un darba/iztikas zaudējums nedraud.
Lielos vilcienos pietrūkst tikai ceļošanas. Nu nekas, pagaidām iztiksim ar pabraukāšanu pa Latviju.
Toties tad, kad šitā h**ņa beidzot beigsies, es to brīdi sagaidīšu ar joprojām nesagandētu veselību, nenočakarētu imūnsistēmu un bez portatīvās aptiekas rokassomiņā. Tā vārdā ir vērts šobrīd drusku paciesties.
Ja vien nenoliksies ar smagām ilgā kovida sekām, ko nevienam nenovēlu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #93 : 2021. gada 15. septembris, 15:52:31 »
Paldies par labajiem vārdiem  :mrgr:
Bet kas attiecas uz "visi nevakcinētie tuvākajā laikā saslims" - ļoti labi, tad jau visa populācija būs vakcinēta/pārslimojusi un "sertificēta", beidzam segregāciju, atceļam ierobežojumus, taisām visu vaļā un dzīvojam beidzot normālu dzīvi. Es tikai par.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #94 : 2021. gada 15. septembris, 15:55:28 »
es joprojām esmu dzīvs un staigāju bez portatīvās aptieciņas un pat skrienu bez tās. Laikam esmu Frankenšteins :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #95 : 2021. gada 15. septembris, 16:45:53 »
Paldies par labajiem vārdiem  :mrgr:
Bet kas attiecas uz "visi nevakcinētie tuvākajā laikā saslims" - ļoti labi, tad jau visa populācija būs vakcinēta/pārslimojusi un "sertificēta", beidzam segregāciju, atceļam ierobežojumus, taisām visu vaļā un dzīvojam beidzot normālu dzīvi. Es tikai par.

Nu, nezinu, nezinu....kā minēju blakustēmā, aizvien vairāk izjūtama uzsvara likšana tieši uz potēšanos Šobrīd vēl it kā nevainīgi, tikai attiecībā uz maskām (nepotētajiem FFP2), bet, domāju, tas ir tikai laika jautājums. Ne pārslimojušie, ne pietiekami augstu antivielu līmeni ieguvušie vairs netiek ieskaitīti "augstākajā līmenī". Jājautā - uz kāda pamata viņi pēkšņi kļuvuši bīstamāki/tikpat bīstami kā nepotētie? Ja vien mērķis patiešām nav ne vairāk, ne mazāk, kā tieši vakcinācija (ha!)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #96 : 2021. gada 15. septembris, 17:12:03 »
Nu, nezinu, nezinu....kā minēju blakustēmā, aizvien vairāk izjūtama uzsvara likšana tieši uz potēšanos Šobrīd vēl it kā nevainīgi, tikai attiecībā uz maskām (nepotētajiem FFP2), bet, domāju, tas ir tikai laika jautājums. Ne pārslimojušie, ne pietiekami augstu antivielu līmeni ieguvušie vairs netiek ieskaitīti "augstākajā līmenī". Jājautā - uz kāda pamata viņi pēkšņi kļuvuši bīstamāki/tikpat bīstami kā nepotētie? Ja vien mērķis patiešām nav ne vairāk, ne mazāk, kā tieši vakcinācija (ha!)

Tas, ka nemēra antivielas, bet potē tik uz dullo, tūliņ būs 3 un 4 pote, rāda, ka laikam ir iepirkts (garantēts iepirkt) vakcīnas, un nu vairs neko, jāizpotē...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #97 : 2021. gada 15. septembris, 17:27:44 »

Tas, ka nemēra antivielas, bet potē tik uz dullo, tūliņ būs 3 un 4 pote, rāda, ka laikam ir iepirkts (garantēts iepirkt) vakcīnas, un nu vairs neko, jāizpotē...
varētu piekrist, ja tā tikai Latvijā notiktu, bet...
Es savam iepriekšājam postam aizmirsu sarkastisko smaiļiku pielikt.
Jā, šāda tendence ir jūtama. Ka nav no svara imunitāte, reālās antivielas, bet tieši vakcinācija par katru cenu, vajag vai nevajag. Jautājums - kāpēc?! Es neredzu tam citu izskaidrojumu, kā vien to, ka tāds mērķis bijis jau no sākta gala un vīruss ir tam tikai iegansts. Atkal jautājums - kāpēc? un kas ir tajās vakcīnās?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #98 : 2021. gada 15. septembris, 17:31:11 »
šeit par serčiem, lūdzu!...par vakcīnām blakus!  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #99 : 2021. gada 15. septembris, 17:44:13 »
šeit par serčiem, lūdzu!...par vakcīnām blakus!  :)

Ir jau par sertifikātiem - ka tie kļūst sadarbspējīgi TIKAI vakcinētajiem

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #100 : 2021. gada 15. septembris, 20:21:43 »
Ir jau par sertifikātiem - ka tie kļūst sadarbspējīgi TIKAI vakcinētajiem
Pārslimojušajiem arī, ja covids ir laboratoriski konstatēts. Vismaz LV.  Vai tad Austrijā ir citādi?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #101 : 2021. gada 15. septembris, 20:35:34 »
Pārslimojušajiem Latvijā tiek prasīta viena vakcīna. Vai tad ne? Tas nekas, ka antivielas pēc pārslimošanas tāpat ir, un augstāks vēl līmenis kā pēc potes.
Jautājums - kāpēc? Tā esot "drošāk"  :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #102 : 2021. gada 15. septembris, 20:48:21 »
Pārslimojušajiem Latvijā tiek prasīta viena vakcīna. Vai tad ne? Tas nekas, ka antivielas pēc pārslimošanas tāpat ir, un augstāks vēl līmenis kā pēc potes.
Jautājums - kāpēc? Tā esot "drošāk"  :mrgr:
Nē, tā nav. Pusgadu pēc pārslimošanas ir derīgs sertifikāts, pēc tam jāvakcinējas. Jansen vakcīna ir vienu reizi, citām vajag 2 potes ar noteiktu intervālu.
Esmu jau stāstījusi, ka pavasarī māsa izslimoja kovidu. Garšu un smaržu joprojām nav atguvusi. Ir taisījusi antivielu testu pēc pārslimošanas un tagad nesen atkal. Antivielu līmenis pirmajā reizē bija ļoti augsts, otrajā - daudzas reizes zemāks. Secinājums - jāvakcinējas. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #103 : 2021. gada 15. septembris, 21:22:28 »
Hmm... Vai nav tā, ka agrāk pietika ar pārslimošanu, bet tagad vairs ne? Patiesībā nezinu, es jau tik no ziņu lapām to infu sagrābstu, pašai darīšana nav bijusi.

Sertifikātu var iegūt no 21. jūlija ja:
Saņemta 1 vakcīnas deva no 2 devu Covid-19 vakcīnas 180 dienu laikā pēc laboratoriski apstiprināta pozitīva Covid-19 testa;
No vakcinācijas saņemšanas pagājušas 14 dienas, neieskaitot vakcinācijas dienu.
https://covid19.gov.lv/covid-19/par-covid-19/digitalais-covid-19-sertifikats

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #104 : 2021. gada 15. septembris, 21:54:49 »
Pārslimojušajiem arī, ja covids ir laboratoriski konstatēts. Vismaz LV.  Vai tad Austrijā ir citādi?

Tikai tāds sīkums, ka 80% pārslimo bez simptomiem, bet plikas antivielas, ja neesi bijis uzskaitē, nevienu neinteresē.