Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30534 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #240 : 2021. gada 16. oktobris, 20:40:57 »
Vismaz man visi zinàmie lauku penźas perfekti zin, kur meklèt palìdzìbu. Zin, ka ir telefoni, ir pašvaldìbas, ir pašvaldìbu sociàlie dienesti.
Un ja arì kàds nesniedza cammas pieminètajam slimniekam palìdzìbu, tad pieļauju, ka tas ir tàds pats antivakseris kà pati camma!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #241 : 2021. gada 16. oktobris, 20:48:03 »
Tu dzīvo idealizētā pasaulē.
Gan jau Cammai, tieši tādēļ ka mediķis, tās nepilnības griežas acīs. Tieši tāpat kā citam profesionālim viņa profesijas ietvaros.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #242 : 2021. gada 16. oktobris, 20:51:49 »
Kaut kā neticās man, ka Camma nedraudzējas ar datoru, nejēdz atrast infu vai tīšuprāt neadekvāti nomelnotu medicīnas sistēmu. Varbūt drīzāk ne viss, kas ļoti skaisti izklāstīts uz papīra, realitātē izskatās tikpat koši? Tā teikt, no sērijas "teorētiski un praktiski" ( nu, aņuku taču zināt, nav jāskaidro?)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #243 : 2021. gada 16. oktobris, 21:06:22 »
Dzìvoju ļoti reàlà pasaulè. Dzìvè visa kà ir bijis gana..arì esmu meklèjusi palìdzìbu. Un vienmèr esmu to ssńèmusi. Jà. Daźkàrt tas ir noticis pèc kàda 10à telfona zvana daźàdàm iestàdèm.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #244 : 2021. gada 16. oktobris, 21:10:21 »
Ciktāl man atmiņa sniedzas, tad Pifs spēj izlasīt 1,5 gadu garumā publicēto speciālo medicīnisko literatūru tieši 3 minūtēs. Noņemu cepuri un..nekad ar šo personāžu diskusijās neiesaistīšos.
Un jā - tas, kam būtu bijis jābūt, nebūt ne vienmēr ir. Šad tad nākas pabūt tuvējo kaimiņu mājās šepat pierīgā - grīdu nav, par elementāru sadzīves tehniku pat nesapņo. (Kam te bija aktuāli, kuras krutās markas mikseri vai veļas žāvējamo pirkt?) Internets uz 2 mājām viens, un tas pats vienā telefonā. Ā, ateja -butka ārā. Butelēts ūdens? Da turpat aka pagalma vidū! Tik spēka vairs nav to spannīti augšā dabūt... Un gultā silda vien kaķis, jo suņam paikai nepietiek. Pašvaldība. Aha. Šas.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #245 : 2021. gada 16. oktobris, 21:23:40 »
Mums ir ilūzija, ka ārstu ir čumā. Ja kāds grib, var paskatīties un saskaitīt, cik iestādēs viens un tas pats speciālists konsultē. Garantēju, ka vismaz divās. Visbiežāk - 3 un 4. Parēķinām, cik laika aiziet ceļā. Man nav izdevies atrast nevienu speciālistu, kas būtu pieejams katru darba dienu noliktajās 8 darba stundās vienā vietā. Ģimennieki var būt, bet ne specializētie. Ar medmāsām ir katastrofa - viņu nav. Vecās, zinošās pensijā, jaunie izmācās un aizbrauc vai liek ''nagus-ragus'' bjūtībiznesā.
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #246 : 2021. gada 16. oktobris, 21:24:51 »
Ir milzu starpìba starp: nesniedz palìdzìbu  vai nelùdz...!
Tu camma neatbildèji:konkrèti kura àrstnieviskà iestàde atteica un nesnierdza şiem cilvèkiem palìdzìbu!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #247 : 2021. gada 16. oktobris, 21:34:59 »
Ir milzu starpìba starp: nesniedz palìdzìbu  vai nelùdz...!
Tu camma neatbildèji:konkrèti kura àrstnieviskà iestàde atteica un nesnierdza şiem cilvèkiem palìdzìbu!

Citādi tas sāk ierindoties "vai vari iedomāties, ko man stāstīja"

Atslēdzies dille

« Atbilde #248 : 2021. gada 16. oktobris, 22:45:15 »
Pa ilgiem laikiem man ar kas sakāms.
Mazliet brīnos par dažu medicīnas darbinieku (ārstu ?) antivakcerismu.
Nu gribas taču, lai viss šis covidmurgs beigtos, gribas. Un kādu risinājumu tad piedāvā antivakceri?
Sēdēsim katrs zem savas egles vai savā kaktā mūžīgi? Redzama taču statistika citās valstīs - kur iedzīvotāju vakcinācija ir pāri 70-80 % , tur iestājas mierīgāka dzīve. Tas tā - neko jaunu nepateicu. Kādi man plusi pēc vakcinācijas : mierīgs prāts, nejūtos izstumta no sabiedrības.

Mazliet par citu tēmu - kur tad Latvijā ir tāda aprūpes iestāde, kur var aizvest gulošu pacientu un viņu godprātīgi gan atsāpinās, gan apkops ? Nu nav tādas. Ja gulošs cilvēks cieš sāpes, tad ģimenes ārsts izraksta kaut kādus pusnarkotiskos, narkotiskos līdzekļus, šprices, zāles, plāksterus, paši tuvinieki vismaz skatās, kas labāk der un cilvēks nav atstāts viens nomirt "aprūpes iestādē", kur klāt neviens nepieies. Domāt, ka "aprūpes iestāde" nu būs tā panaceja, ir naivi. Vismaz ārstam naivi.
Vēl par ko citu - diez vai es savādāk uztveru pasauli, bet man negribas sevi tā piedrazot negācijām , lai par visu nemitīgi būtu jāsašūt, jālamā valdība un jāraud par pasaules netaisnību.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #249 : 2021. gada 17. oktobris, 06:43:03 »
Iespējams domāta paliatīvās aprūpes nodaļa. Pienāk brīdis, kad mājās līmētie plāksteri vairs nelīdz.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #250 : 2021. gada 17. oktobris, 10:48:12 »
Spešelī Pifam - lūdzu esi nu tik mīļa un pieraksti uz valsts apmaksātu vizīti pie Dr. Ilutas Stūras vienu cilvēku. Šogad. Daktere ir endokrinologs, kuru diabētiķim būtu jāapmeklē reizi 3 mēnešos. Šodien ir 17. oktobris.  Pieraksti kaut sevi, es šo laiku izmantošu. Jau iepriekš pateicos.
Un nevajag demagoģiju, ka šī nav vienīgā un ka var Liepājā un ka var katrreiz iet pie cita un ka...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #251 : 2021. gada 17. oktobris, 11:44:34 »
Vai nav domāta endokrinoloģe Inguta Stūra ?  :thinking:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #252 : 2021. gada 17. oktobris, 12:13:29 »
Speciāli Cammai: citēju"  Viss butu OK, ja tikai kāds atbrauktu to testu uztaisīt. Nebrauc. "

Nosauc konkrēti, kurš atteica/ignorēja un nebrauca!!!
Tevis nosauktais endokrinologs brauc testu taistīt...???!!!

Par Tavu repliku, par ilgo gaidīšanu - arī mani pie endokrinologa nepierakstīja pat gaidītāju rindā! Un uz fibrokolonoskopiju nāksies iet par maksu, jo gaidīt nevaru.
To savu demogoģiju pietaupi citiem!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #253 : 2021. gada 17. oktobris, 12:56:39 »

To savu demogoģiju pietaupi citiem!
Kādēļ tu iedomājies, Cammas ieraksti ir tev? Nelasi, lasīs citi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #254 : 2021. gada 17. oktobris, 13:04:37 »
Tuk, vai Cammas rakstìtais: spešelì Pifam..nav domàts man, Pifam?