Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30597 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #300 : 2022. gada 10. februāris, 07:30:13 »
Citāts
Bet kas ir tie, kas vēl tagad skrien uz poti    Kas viņiem galvās

Varbūt pieņem, ka viņi domā citādi un ne jau sertifikāta dēļ potējās... Loģiskās virknītes atkarīgas no atskaites punkta.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #301 : 2022. gada 10. februāris, 08:05:49 »
Jā, man arī nesaprast, kā to var darīt no brīva prāta vēl šobrīd, bet laikam jau jāpieņem, ka izvēles var būt visādas, un tikām, kamēr tās ir brīvprātīgas, nevis uzspiestas, tām ir tiesības uz pastāvēšanu.
Lai jau indējas uz veselību.
 Reku, Žirinovskis ar 8 vakcīnām tā sevi pasargājis, ka tagad zem ventilatora  :mrgr:
https://www.youtube.com/watch?v=2wVntDxIzrI&ab_channel=%D0%A0%D0%91%D0%9A

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #302 : 2022. gada 10. februāris, 10:04:04 »
ko es nesaprotu- kad tagad, kad pat durakam viss skaidrs.
Bet kas ir tie, kas vēl tagad skrien uz poti :rat: :rat: :rat: Kas viņiem galvās :?:

pazīstami cilvēki iet uz trešās vakcīnas devu. Izglītoti, erudīti cilvēki, rūpējas par savu imunitāti. Nav nekādas saistības ar sertifikātu. Jo delta variants vēl ir pieejams. Ceturto, domājams, netaisīs un es arī nē, ja vīrusa paveids nekļūs agresīvāks.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #303 : 2022. gada 10. februāris, 10:15:00 »
Bet, ja valdība liktu, tad taču ietu, vai ne?

Atslēdzies reno

« Atbilde #304 : 2022. gada 10. februāris, 10:27:01 »
"Liek" tikai tiem, kas jūtas kā komandēti bērni. Kas labprāt rakstītu uz sētas -"'visas valdības ir stulbas", bet stulbās valdības saregulētos labumus tomēr pieņem kā pašsaprotamus, ja kaut kas nesanāk, baisi saniknojas

Atslēdzies Minne

« Atbilde #305 : 2022. gada 10. februāris, 10:53:40 »
Ar likšanu biju domājusi īpašu instrumentu pielietošanu - neļaut strādāt, saņemt dažādus pakalpojumus, sodus bez potes utml.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #306 : 2022. gada 10. februāris, 11:03:55 »
Bez pamatojuma tādas lietas nedara. Un nevajag šito - visa pasaule stulba, es viena tā gudrā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #307 : 2022. gada 10. februāris, 11:15:12 »
Visa pasaule? Visa pasaule???!!!
Visa pasaule šobrīd vārās protestos pret šo genocīdu, jo visa pasaule ir pienākusi pie jēgas, tikai bariņš apzombētu (jā, jā! un piedod, Spārk, bet savādāk tas nav nosaucams!) vakcinofīlu turpina sev injicēt indes žļurgu!
Nu turpiniet, turpiniet vien! Skaitītājs ir ieslēgts. Paskatīsimies, pēc kuras dozas jūsu imunitāte atteiksies pavisam.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #308 : 2022. gada 10. februāris, 11:18:14 »
Mana imunitāte kāreiz pec 2.potes ir galīgā pakaļā.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #309 : 2022. gada 10. februāris, 11:22:27 »
Bez pamatojuma tādas lietas nedara. Un nevajag šito - visa pasaule stulba, es viena tā gudrā.

man daudzi teica, ka vakcinējas, lai brīvi ceļotu. vienai paziņai nesaprotams nogurums pēc otrās potes, spiediens lēkā, ārstus izskraidījusi, tāpat būsteris jau plecā, ceļot gribot, citas valstis prasot  3 vakcīnas. kad veselība būs galīgi sad....nez kā tad ceļos?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies reno

« Atbilde #310 : 2022. gada 10. februāris, 11:24:39 »
Kāda visa pasaule? :rofl:
Paskatoties vien uz tiem protestētājiem  :rat:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #311 : 2022. gada 10. februāris, 11:27:09 »

Kanādā ārsti, virusologi, zinātnieki katru dienu cer, ka psihopāts Trudeau uzklausīs viņus un atcels visus ierobežojumus, jo tiem nav pamata. nedomāju, ka viņi būtu uzskatāmi par stulbeņiem un idiotiem. simtiem ziņojumu, ka maskas negatīvi ietekmē bērnus, to attīstību, tas viss pēc gadiem atsauksies uz šo koronas paaudzi.

jā, visa pasaule lēni, bet mostās no psihozes&hipnozes.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #312 : 2022. gada 10. februāris, 11:41:41 »
Bez pamatojuma tādas lietas nedara.
Un kā vēl dara. No mana paziņu loka tikai neliela daļa ticīgo dūrās pret vīrusu. Lielākā daļa - lai varētu strādāt. Vēl daļa - lai varētu ceļot un baudīt citus labumus, ar saukli "jādzīvo šodien!". Tad vēl viens otrs, pats nezinot priekš kam, tāpat vien, kompānijas pēc, jo citi tā dara.  Un vēl daļa pateica stingru NĒ.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #313 : 2022. gada 10. februāris, 12:01:39 »
Durties vai nedurties būtu jābūt brīvai izvēlei. Un nav svarīgi, kāda motivācija.
Joprojām nesaprotu, kāpēc nevakcinētajiem bija jāiet prom no darba. Nekādi nespēju atrast kaut kripatu loģikas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #314 : 2022. gada 10. februāris, 12:19:04 »
Joprojām nesaprotu, kāpēc nevakcinētajiem bija jāiet prom no darba. Nekādi nespēju atrast kaut kripatu loģikas.

Nu kā, kas tur ko nesaprast - lai piespiestu vakcinēties. Jo cilvēks var iztikt bez kroga, bez lielveikala, bez teātra un bez ceļošanas, bet bez iztikas līdzekļiem - nevar. Rēķini jāmaksā, ēst vajag. Ģimenes, bērni... Tā arī piespieda lielu daļu, gāja kā uz ešafotu un dūrās ar džonsonu, lai vienu reizi un ātrāk pie sertifikāta tiktu.
Ja meklē kaut kādu epidemioloģisko jēgu, tad protams, tās tur nav.