Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30584 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #345 : 2022. gada 05. marts, 20:08:42 »
Esmu lepna, ka izturēju nesadūrusies  :shampis: Ka man bija sava doma, gars un izturība neliekties pakaļ visiem vējiem. Uz to :go_go:

Drīkst es Tevi apbrīnošu /uzkāp uz tumbočkas/ ?? :)   mežā taku nosaukšu Nāras Nedurtās gatve! :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #346 : 2022. gada 05. marts, 22:34:42 »
Bet, ja nebūtu saslimusi - arī izturētu?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #347 : 2022. gada 06. marts, 09:48:24 »

Nezinu kā Nāra, es mierīgi. Šogad janvārī pa vieglo dabūju, bērni no skolas atnesa. Sertifikātu līdz šim brīdim nevienam neesmu parādījusi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #348 : 2022. gada 06. marts, 10:17:00 »

Protams. Man jau bij plāni A, B un C. Arī tagad, ja tiešām skolotājiem neļaus strādāt bez kvadrāta, man ir vairāki plāni.  Pilnīgi izslēdzot vakcinēšanos. Tas nu gan būtu muļķīgi, ja es padotos tagad  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #349 : 2022. gada 06. marts, 11:29:24 »
Ļoti ceru, ka Fuelmiha prāva panāks, ka šitā afēra vairs neatsāksies.
Vai arī, nu, tas sliktākajā gadījumā, un pasargdies,  ka pasaulē būs citi, lielāki tūdi, un būs vairs ne līdz puņķu vīrusiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #350 : 2022. gada 06. marts, 13:18:08 »
Austrijā jau otrais veselības ministrs šajā periodā atkāpies, bet vakcinēšanās kā bija, tā palikusi obligāta- sak, jāgatavojas nākamajai ziemai. Bet tas nekas, ka līdz ziemai kārtējie būsteru termiņi atkal būs beigušies un vispār, kas zina, vai un kāds Covid paveids tad plosīsies.  :sarcasm:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #351 : 2022. gada 06. marts, 14:22:36 »
Austrijā jau otrais veselības ministrs šajā periodā atkāpies, bet vakcinēšanās kā bija, tā palikusi obligāta- sak, jāgatavojas nākamajai ziemai. Bet tas nekas, ka līdz ziemai kārtējie būsteru termiņi atkal būs beigušies un vispār, kas zina, vai un kāds Covid paveids tad plosīsies.  :sarcasm:

Es domāju, ka Austrijā viss atcelts. Laikam vienīgā valsts ar tādu uzstādījumu?  :rat:
Cik saprotu, LV 1 aprīlī noņems obligātumu arī skol, med, soc., kas vienīgie it kā vēl obligāti.  Kaut būsteris nevienam darbam gan nav vajadzīgs, gana ar tiem, kurus 2reiz piespieda, uz 3 jau daudzi vairs neparakstīs.
Tagad jau LV tipa jākaro,  lai visi aizmirstu kovidafēru un izpļakarēto naudu un valdības varoņus.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #352 : 2022. gada 06. marts, 14:30:25 »
Iepriekš jau rakstīju, ka totāls sviests - mums no vakardienas atcelti visi ierobežojumi. Potēts, izslimojis, testēts svarīgi tikai strādājot slimnīcās, pansionātos, tāpat maskas tikai mediestādēs, aptiekās, transportā utml., bet potēšanās visiem obligāta  :?:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #353 : 2022. gada 06. marts, 14:32:02 »
Fauci  paziņoja, ka Ukrainas konflikts nes līdzi tuberkulozes un HIV epidēmiju, tā kā gatavojamies.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 06. marts, 14:37:55 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #354 : 2022. gada 06. marts, 14:34:18 »
Baisi... Paldies Dievam, ka Latvijā šogad vēlēšanas, citādi, ļoti iespējams, mums arī būtu tas pats.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #355 : 2022. gada 06. marts, 14:59:47 »
Fauci  paziņoja, ka Ukrainas konflikts nes līdzi tuberkulozes un HIV epidēmiju, tā kā gatavojamies.
To jau ķeceri-antivakceri sen saka, ka śitām "vakcìnām " sekos imūndeficīts.

« Atbilde #356 : 2022. gada 06. marts, 15:24:19 »
To jau ķeceri-antivakceri sen saka, ka śitām "vakcìnām " sekos imūndeficīts.

tuberkulozes sakarā, viņs min, ka Ukrainā ir ļoti augsta saslimstība ar tuberkulozi un viena no ausgtākām TB zāļu resistencēm pasaulē.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #357 : 2022. gada 06. marts, 15:58:05 »
Tas jau visu laiku tiek pareģots no kariņvaldības, ka vasarā atvilks elpu no kovida un rudenī kaut kas sāksies.
Kur tad mūsu kovida sejas pazudušas- Dumpis utt.Viņu slavas dienas beigušās?  :rofl:
Tagad sauc atpakaļ darbos nepotētos atlaistos. Nez iet arī atpakaļ kāds? Man pazīstamie ir Zviedrijā,  Norvēģijā un tikai dēļ šī pošu marasma.

Krustmeita pavadīja 4 mēnešus uz slimības lapas, paralēli nelegāli attalinati normāli piepelnījās citur, tagad atgriežas darbā.  Bet ir kas tos 4 mēnešus,  kad darbojās šī prasība, nenoturējās un tagad ko nu vairs- atpakaļ neatpotēsies.

« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 06. marts, 16:11:05 no Leonora »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #358 : 2022. gada 06. marts, 16:40:12 »
tuberkulozes sakarā, viņs min, ka Ukrainā ir ļoti augsta saslimstība ar tuberkulozi un viena no ausgtākām TB zāļu resistencēm pasaulē.

Vai tad Eiropa nepotēta pret tbc?

« Atbilde #359 : 2022. gada 06. marts, 17:13:09 »
Vai tad Eiropa nepotēta pret tbc?

nē, citās valstīs nav obligāta vakcīna.