Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30587 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #360 : 2022. gada 06. marts, 17:42:31 »
Tad jau, ja aicinās bērnus vakcinēt pret tbc, atkal sāksies liels tracis
Vācijā prasa sertifikātu
Tagad, ar ukraiņu ierašanos, var sākties atkal, es joprojām jūtos labāk, ka esmu vakcinēta

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #361 : 2022. gada 11. marts, 16:29:55 »
Gan jau esat redzējuši, tīklos klīst. Tīklos gan raksta, ka tā ir aptauja. reāli tā nav aptauja, bet sabiedriskā apspriešana, ko veic pirms jaunu tiesību aktu pieņemšanas. Cītīgi izlasīju. Tur gan nav par sertif.atcelšanu, bet par turpināšanu. Katrā ziņā atsauksmē var iesniegt arī savu domu un ka esi pret sertifikātu turpinājumu. var latviski, var angliski, var anonīmi, var īsi - atcelt qr kodus, var rakstīt plašāk. Termiņš - 8.aprīlis.

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_lv

Atslēdzies e518

« Atbilde #362 : 2022. gada 11. marts, 19:56:04 »
Gan jau esat redzējuši, tīklos klīst. Tīklos gan raksta, ka tā ir aptauja. reāli tā nav aptauja, bet sabiedriskā apspriešana, ko veic pirms jaunu tiesību aktu pieņemšanas. Cītīgi izlasīju. Tur gan nav par sertif.atcelšanu, bet par turpināšanu. Katrā ziņā atsauksmē var iesniegt arī savu domu un ka esi pret sertifikātu turpinājumu. var latviski, var angliski, var anonīmi, var īsi - atcelt qr kodus, var rakstīt plašāk. Termiņš - 8.aprīlis.

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_lv
Tikai tur tāfs "sīkums", ka lai reģistrētos, nepieciešams eparaksts vai eid !

Atslēdzies true detective

« Atbilde #363 : 2022. gada 11. marts, 22:42:11 »

Somijā zinošie par šo satraucas, jo izskatās, ka kara aizsegā pieņems sertifikātu, kas varētu turpmāk kalpot kā digitālais ID, būsim drīz kā Ķīnā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #364 : 2022. gada 12. marts, 07:25:37 »
Tikai tur tāfs "sīkums", ka lai reģistrētos, nepieciešams eparaksts vai eid !

Šodien apskatīšos kārtīgi,  bet, cik nu uzmetu aci, reģistrēties varēja caur fb un citiem soc.tīkliem, kā parasti. Tā kā gribēju rakstīt anonīmi, tad tālāk nebij laikā pētīt. Cik redzu nevakcinēto grupās, tad neviens par to nesūdzas, tad jau nez vai tā ir.
Ja vajag eparakstu- tad tā nav problēma- visi, kam ir ID karte, to var izdarīt. Vismaz man ir eparaksts.
Tagad viltīgi visa uzmanība uz karu un un aizsegā ko tik klusi neizdarīs..

Somijā zinošie par šo satraucas, jo izskatās, ka kara aizsegā pieņems sertifikātu, kas varētu turpmāk kalpot kā digitālais ID, būsim drīz kā Ķīnā.

Uz to jau sen iet. Es vairs neceru, ka tagad viss beigsies, gan jau beigās visus sapotēs, lai visi būtu zem kodiem. Kad teicu, ka sertif.var nopirkt, viens personāžs (Krimsons vai Nakats)to arī teica, ka runa jau nav par poti un slimību vai veselību, bet tevi pabāzt zem koda. Un ar nopirkšanu tu tāpat esi iezīmēts :?:

Zem tā EU linka milzum daudz komentāru...ne izlasīt, vienīgi daudzi angliski un citās valodās. Kurš labi saprot angļu- palasīja? Es tikai latviskos paskatījos.

« Atbilde #365 : 2022. gada 12. marts, 11:14:36 »
digitālais ID vairs nebūs tikai par vakcinēšanos, tam piesaistīs klāt pārejo, tas ir, banku, pasi utt. Ķīnā pandēmijas sakarā tiek kontrolēts, kur ceļo, kur biji caur šo digitālo ID. un vienā dienā digitālais ID uzrādīs Jums nav pieejams bankas konts  :)

Chinese citizens can use the digital ID card to identify themselves when they check into hotels or register for government services. 
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #366 : 2022. gada 12. marts, 11:16:12 »
Par to, ka tā būs,  runāja jau pandēmijas sākumā  :?:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #367 : 2022. gada 12. marts, 13:20:27 »
Un “sazvērestību teoriju piekritēji”, ne gudrie pilsoņi  :mrgr:

« Atbilde #369 : 2022. gada 12. marts, 14:43:41 »
pamazām viss piepildās, par ko tika runāts pirms 2  gadiem. bet nu šitais laikam jau vēl nav digitālais ID, ja tas kļūs obligāts, tad gan būs jāsāk baidīties.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 12. marts, 14:49:18 no true detective »

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #370 : 2022. gada 17. marts, 09:10:26 »
Biju slimnīcas uzņemšanā. Nevienu neinteresēja mans sertifikāts,  arī testu nebija jātaisa. Stom.inst.pie zobārsta tieši tas pats. Skaidrs, ka tas kvadrāts vajadzīgs reāli tikai valdībai.

Atslēdzies reno

« Atbilde #371 : 2022. gada 17. marts, 09:56:36 »
Man gan Vaivaru nrc bija jānoskenē

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #372 : 2022. gada 17. marts, 10:30:21 »
Gan jau tas atkarīgs no vadības. Kafejnīcās arī, ēdot uz vietas- vienā prasa, otrā nē. Es gan nekad neuzprasos ar savu kvadrātu pati, rādu tikai tad, ja prasa. Nesen bistro -samaksāju par ēdienu ēsanai uz vietas un tikai tad paprasīja kvadrātu  :rofl:
Lidojot uz Zviedriju un atpakaļ, nevienam nekur neinteresēja mans sertifikāts. Biļete telefonā, bagāžas nebija. Iespējams,  atšķiras tas,kurp dodies un arī, ja ir bagāža, varētu būt atšķirīgi, bet mana pieredze šāda.