Autors Tēma: Kaimiņi  (Lasīts 2236 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Kaimiņi
« Atbilde #15 : 2021. gada 08. jūlijs, 14:37:53 »
es sapratu, kolēģi nav tavi domu biedri, bet kopēja labuma dēl vari darba lietās pieciest...galvenais jau, ka ir rezultāts un konts papildinās! :mrgr:

Tev taču saka, ka būtu traki pieciest kolēģus vēl savā privātajā laikā savā tuvumā  :talking:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #16 : 2021. gada 08. jūlijs, 14:43:00 »
Nakat, es pēc dabas ar noslieci uz introverto pusi. Svešs pūlis tam īpaši netraucē. Zināmi cilvēki (t.sk. kolēģi) kaut ko noskaņojumā bojā gan. Tāpēc brīvais laiks no viņiem ir īpaši svarīgs.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2021. gada 08. jūlijs, 14:43:02 »
Tev taču saka, ka būtu traki pieciest kolēģus vēl savā privātajā laikā savā tuvumā  :talking:
Minn, es saprotu, ka ari Tev nav sapņu darbs tur pie austriešiem....zinu, ka savu autoritāro priekšnieci, kura nav ne simto daļu izlasījusi no Tevis paveiktā, labāk redzi ejam kā nākam...ko es pateicu nepareizu? ...ka strādā dēļ naudas un prieks nav redzēt kolēģus?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #18 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:09:14 »
Bet kāpēc tas tā tiek vispārināts... Ir taču cilvēki, kas regulāri rīko tusiņus, viņu mājā gandrīz vienmēr ir sveši cilvēki. Savukārt citi gandrīz vienmēr mājās ir tikai paši vien, viesības rīko reti. Un gan vieni, gan otri jūtas labi. Un ne vieni, ne otri nedzīvo "pateizāk"...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:16:49 »
Minn, es saprotu, ka ari Tev nav sapņu darbs tur pie austriešiem....zinu, ka savu autoritāro priekšnieci, kura nav ne simto daļu izlasījusi no Tevis paveiktā, labāk redzi ejam kā nākam...ko es pateicu nepareizu? ...ka strādā dēļ naudas un prieks nav redzēt kolēģus?

nakata kungs, Tev ir spējas pavisam vienkāršas lietas savirpināt tā, ka no mušas sanāk milzu zilonis.

Netaisnošos, bet es vispār varētu 5 gadus nošķirtībā nodzīvot, tā nu man prasās. Un nekāda sakara ar sapņu/šausmu darbiem, priekšniekiem un vēl sazin ko

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:18:44 »
es sapratu, kolēģi nav tavi domu biedri, bet kopēja labuma dēl vari darba lietās pieciest...galvenais jau, ka ir rezultāts un konts papildinās! :mrgr:

Man liekas, ka atkal nesaprati :f-palm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:19:17 »
Pilnīgi saprotu Aģentu, jo es arī negribētu "darbu uz mājām nest".  Man ir ļoti normālas attiecības ar kolēģiem, bez kašķiem un naida, ir arī ar ko satiekos ārpus darba, bet ne visiem, un savā personīgajā telpā kolhozu negribu.  Visam ir sava vieta.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2021. gada 08. jūlijs, 15:34:19 »
Pilnīgi saprotu Aģentu, jo es arī negribētu "darbu uz mājām nest".  Man ir ļoti normālas attiecības ar kolēģiem, bez kašķiem un naida, ir arī ar ko satiekos ārpus darba, bet ne visiem, un savā personīgajā telpā kolhozu negribu.  Visam ir sava vieta.
man ir pietiekoši raiba biogrāfija, esmu strādājis kolektīvos, kur ir patīkami tusēt ar darba kolēģiem pēc darba...un bijuši kolektīvi, kurus labāk neredzu pēc darba....tas būtu, ka ir ar ko salīdzināt...un kolektīvi nav viens vai divi....un viennozīmīgi, ka darbs labāk veicas tur, kur strādā kopā ar domubiedriem, kurus labprāt redzi ari pēc darba...tur rodas ari draudzība un paļaušanās, ka tevi piesegs un izpalīdzēs...tajos darbos, kur nevēlies pēc darba redzēt kolēģus, arī viss skaidrs - vari paļauties tikai uz sevi..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2021. gada 08. jūlijs, 18:02:47 »
Nezināju gan, ka paļaušanās un piesegšanas obligātais priekšnoteikums ir dzīvošana vienā kāpņutelpā.  :mrgr:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #24 : 2021. gada 08. jūlijs, 18:31:55 »
Nezināju gan, ka paļaušanās un piesegšanas obligātais priekšnoteikums ir dzīvošana vienā kāpņutelpā.  :mrgr:

Jā, bieži vien pat gulēšana vienā gultā nav tāds priekšnoteikums  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2021. gada 08. jūlijs, 18:42:39 »
Vot! Man pat šķiet, ka tas ir riska faktors! :D

Atslēdzies magda

« Atbilde #26 : 2021. gada 12. jūlijs, 18:55:30 »
Kad dzīvoju daudzdzīvokļu mājās, ar kaimiņiem bija neitrāli labas, pieklājīgas attiecības. Jaunībā ,kad dzīvoju mazpilsētās, kaimiņtanta virs mums, cepa fantastiskas tortes, ar vārīto krēmu. Maniem puikām vienmēr nonesa bļodiņu ar  to krēmu  :)  Puikas to ēda ar  Selgas cepumiem. Valmierā, ar kaimiņieni zem mums bija sirsnīgākas attiecības, uzklausīju viņas sirdsēstus, ielēju balzama špicglāzīti. Kad pārvācāmies uz māju- viņa apkrita ap kaklu un sirsnīgi apraudājās, jo tik labus kaimiņus vairs nesatikšot. Tagad man tuvākie kaimiņi ir kilometra attālumā! :) Jūtos superīgi!!! Kad aizbraucu uz Rīgas dzīvokli,kur jaunākais dēls tagad mīt- nošausminos!! Arī pie vecākā Baltezerā, kur kaimiņi uzreiz aiz sētas .... nēeee!!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2021. gada 12. jūlijs, 19:28:51 »
Katrā daudzdzīvokļu mājas pagalmā ir mūžīgie kašķi par auto novietošanu  :fp: Tas laikam ar katru gadu saasināsies  :talking:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #28 : 2021. gada 12. jūlijs, 19:42:49 »
Vairākus gadus bija super attiecības ar kaimiņu pāri.
Kaimiņa sieva nesmādēja neko, vīrs pārsvarā pie šampja un šnabja turējās.
Viņa sieva pat manus recepšu neiroleptiķus nesmādēja.
Bet tad viņi pārvācās uz Rīgu...
Reiz mēs pat trijatā (mana sieva, kaimiņš un es) nakšņojām gultā zem vienas segas kaili.
Pilnīgi bez zemtekstiem.

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2021. gada 12. jūlijs, 21:04:33 »
Liepājas Karostā man patīk tas plašums, pat pie bloķenēm vieta pietiek. Dēla īres dzīvokļa m''aja vispār, kā parkā. Veļu visi žāvē laukā, striķi novilkti starp kokiem. Mašīnu var pabraukt ēnā, zem kokiem
Piedevām pilnīgs klusums un miers. Kaut kādi puišeļi svētdienas vakarā  tālāk patusēja pievakarē, bet kaijas klaigā skaļāk