Tas raidījums bija pirms gadiem ka tik ne 20, kādi tur cimdi...
Īstenībā ļoti daudz nozīmē vizuālais. Koptas jauna cilvēka rokas (gluda āda) nedos negatīvu sajūtu, kamēr redzami asinsvadi un defekti uz rokām dod zemapziņas impulsu, ka maisītājs var būt slims un līdz ar to potenciāli bīstami ēst tādu rosolu. Atavisms, kas daudziem nepiemīt, - izvairīties no slimībām un izdzīvošanai bīstamām situācijām, neēst vecus, bojātus produktus, lai nesaindētos utt.
Rakstā tā bilde ar rokas iegrābienu mazā katliņā - nudien negaršīga.
Hi, hi, būs jāuztaisa rosols, sen nav bijis.

Mums banālais rOsols pēc vecās receptes - kartupeļi, doktordesa, olas, zaļie zirnīši, marinēti gurķi, majonēze ar sinepēm, krējumu, sāli un pipariem. Sīpolus vajadzētu, bet tad man viens neēd. Uztaisīju ar zilajiem kartupeļiem - super paskats.
Ja burkāni, tad tas jau ir cits sajaukums, bet ne rosols. Āboli tāpat. Nu neder tur nekas klāt, arī siļķe ne. Ir ēsts, ēst var, pat garšīgi, bet tas nav rosols. Tā man sīks aplauzās - pieradis pie mana brūvējuma, kas viņam nenormāli garšo, vienos ciemos jau taisījās kraut uz šķīvja pusbļodu. Paspēju nopauzēt, lai uzliek vispirms mazu karotīti pagaršošanai, jo katra saimniece gatavo savādāk, iespējams, ka garšos ne tā kā mājās... Apēda tējkaroti, pārējo atstāja man...