Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #420 : 2022. gada 16. septembris, 15:17:03 »

to es neapgalvoju, bet atšķirība starp pilsētām un laukiem un dažādiem reģioniem ir pieaugušas! Īpaši latgales reģions ir atstāts novārtā. valdības nāk, un iet, problēmas paliek.

Ir milzīgas atšķirības darba tikumā starp Kurzemes un Latgales iedzīvotājiem. To var izjust jebkurā lokālajā vidē ik uz soļa. Un ar valdību tur nav nekāda sakara.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #421 : 2022. gada 16. septembris, 15:24:59 »

to es neapgalvoju, bet atšķirība starp pilsētām un laukiem un dažādiem reģioniem ir pieaugušas! Īpaši latgales reģions ir atstāts novārtā. valdības nāk, un iet, problēmas paliek.

Lūdzu konkrēti, kuras ir tās jomas, kurās Latgales reģions ir atstāts novārtā?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #422 : 2022. gada 16. septembris, 15:27:06 »
Un aizbrauc tāds latgaliets uz UK un tur viņam darba tikums pēkšņi pats no sevis sakārtojas??
Jo nav blakus Krievijas ar kaitīgo ietekmi?  :alt:

man personīgi māte ir no latgales un bija daudz strādīgāka un apsviedīgāka par tēvu-kurzemnieku :)  Tēvam protams arī bija labas īpašības :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #423 : 2022. gada 16. septembris, 15:30:30 »

Lūdzu konkrēti, kuras ir tās jomas, kurās Latgales reģions ir atstāts novārtā?

migrācija, vidējā alga, bezdarbs u.c.
pati atradīsi CSP, vai uz šķīvīša jāpienes?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #424 : 2022. gada 16. septembris, 15:30:33 »
Un aizbrauc tāds latgaliets uz UK un tur viņam darba tikums pēkšņi pats no sevis sakārtojas??
Jo nav blakus Krievijas ar kaitīgo ietekmi?  :alt:

man personīgi māte ir no latgales un bija daudz strādīgāka un apsviedīgāka par tēvu-kurzemnieku :)  Tēvam protams arī bija labas īpašības :)

Tu apgalvo, ka liela daļa  uz UK aizbraukušie (vienalga no kura Latvijas reģiona) tur pēkņi sāk izcelties ar darba tikumu?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #425 : 2022. gada 16. septembris, 15:31:23 »
Dies ar Tavu māti, bet tās ir tendences, kur, protams, iespējami izņēmumi, kas tikai apliecina tendenci.
Un UKijā ir miljoniem viesstrādnieku, tādēļ nav iespējams runāt par mazvalsts viena novada ietekmi uz tur veikto darbu kvalitāti.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #426 : 2022. gada 16. septembris, 15:33:36 »
Ja viņš tur nestrādās "tā kā citi", pēc algas dienas nebūs darbā, tad varēs meklēt citu darbu.
Jā, tas nav saistīts ar vēsturiskjiem reģioniem, drīzāk ar darba disciplīnu

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #427 : 2022. gada 16. septembris, 15:43:54 »
Ja viņš tur nestrādās "tā kā citi", pēc algas dienas nebūs darbā, tad varēs meklēt citu darbu.
Jā, tas nav saistīts ar vēsturiskjiem reģioniem, drīzāk ar darba disciplīnu
māāāmiņ !!! cik Tu esi naiva!!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #428 : 2022. gada 16. septembris, 15:57:34 »
Latgalē ir aizliegts dibināt uzņēmumus, veidot darbavietas, uzņēmējdarbība kā aizliegta? Citos valsts reģionos atļauts, tur aizliegts?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #429 : 2022. gada 16. septembris, 16:56:51 »
Latgalē ir aizliegts dibināt uzņēmumus, veidot darbavietas, uzņēmējdarbība kā aizliegta? Citos valsts reģionos atļauts, tur aizliegts?

ar šādu attieksmi - mums jūsu nevajag, mēs viņus iegrūžam Krievijas apskāvienos, kura tā vien slamstās gar žogu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #430 : 2022. gada 16. septembris, 17:22:34 »
Jā, es neesmu gatavs karot, lai kaut kādā d-pilī VISUS piespiestu runāt latviski.
Lai dibina DNR, taisa referendumu, pievienojas Krievijai, nekāds zaudējums Latvijai tas nebūs, Abrene 2.

Cilvēk, bet tā jau ir tava paša attieksme.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #431 : 2022. gada 16. septembris, 17:56:34 »

Citāts: daddy  šodien pl 13:46:41Jā, es neesmu gatavs karot, lai kaut kādā d-pilī VISUS piespiestu runāt latviski.
Lai dibina DNR, taisa referendumu, pievienojas Krievijai, nekāds zaudējums Latvijai tas nebūs, Abrene 2.

Cilvēk, bet tā jau ir tava paša attieksme.

Brillites izslaukām, jeb melnās nozīmē aklumu... neiedomājos. :sarcasm:   

Es neesmu gatavs karot, lai viņus PIESPIESTU runāt latviski. Ja ir vajadzīgie ekonomiskie apstākļi, tā pati UK, viņi visi mēneša laikā svešvalodu iemācās, jo saprot, kāpēc to dara...

bet ja nākamā vai aiznākamā Saeima arī būs ar attieksmi - "Latgalē nav aizliegts dibināt uzņēmumus" mums agri vai vēlu būs problēmas...

Kaut vai Boba minētā ģenētika jāņem vērā - kurzemnieces pamatā apsēkloja vācieši, vidzemnieces - zviedri, tāpēc tur varbūt darba tikums arī ir augstāks. :) Latgalietēm vajadzēja likties zem krieva, vai labākā gadījumā poļa, kuri arī nekur tālu nav tikuši...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #432 : 2022. gada 16. septembris, 18:04:28 »
Beidz, daddy, murgot. Tavi apcerējumi Latvijas sakarā ir tikpat vērti kā Ukrainas.  :)  Tur ar nez cik penterus sarakstīji, ka neko nevarēs, nekas nebūs, nav iespējams.. utt. Un mani par dumu sauci. Pag, lai to Hersonu atbrīvo, tad Tu man te būsi kluss, pa diedziņu staigāsi un tikai māsi ar galvu.  :rofl:
Tie apsēklošanas stāsti vispār.. :fp:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #433 : 2022. gada 16. septembris, 18:17:09 »
"Es neesmu gatavs karot, lai viņus PIESPIESTU runāt latviski. Ja ir vajadzīgie ekonomiskie apstākļi, tā pati UK, viņi visi mēneša laikā svešvalodu iemācās, jo saprot, kāpēc to dara..."

Vahhh, karot sataisījies  :rofl:  vēl jājautā, ja būs kad jākaro, vai maz tevi iesauks karotāju rindās... Latgale ta Latgale, labi ka Rīgā visi rašas prot valsts valodu.  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #434 : 2022. gada 16. septembris, 18:18:12 »
Beidz, daddy, murgot. Tavi apcerējumi Latvijas sakarā ir tikpat vērti kā Ukrainas.  :)  Tur ar nez cik penterus sarakstīji, ka neko nevarēs, nekas nebūs, nav iespējams.. utt. Un mani par dumu sauci. Pag, lai to Hersonu atbrīvo, tad Tu man te būsi kluss, pa diedziņu staigāsi un tikai māsi ar galvu.  :rofl:
Tie apsēklošanas stāsti vispār.. :fp:

Atbrīvos - parunāsim :) tā ir arī mana vēlme!!

A ko? palasi Latvijas vēsturi! Par Katrīnu I... tautai, kura nezina savu vēsturi, nav nākotnes. Kura noliedz vēsturi, var arī tagadni pazaudēt!  :talking:  O, kā pateicu!