0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
to es neapgalvoju, bet atšķirība starp pilsētām un laukiem un dažādiem reģioniem ir pieaugušas! Īpaši latgales reģions ir atstāts novārtā. valdības nāk, un iet, problēmas paliek.
Lūdzu konkrēti, kuras ir tās jomas, kurās Latgales reģions ir atstāts novārtā?
Un aizbrauc tāds latgaliets uz UK un tur viņam darba tikums pēkšņi pats no sevis sakārtojas?? Jo nav blakus Krievijas ar kaitīgo ietekmi? man personīgi māte ir no latgales un bija daudz strādīgāka un apsviedīgāka par tēvu-kurzemnieku Tēvam protams arī bija labas īpašības
Ja viņš tur nestrādās "tā kā citi", pēc algas dienas nebūs darbā, tad varēs meklēt citu darbu.Jā, tas nav saistīts ar vēsturiskjiem reģioniem, drīzāk ar darba disciplīnu
Latgalē ir aizliegts dibināt uzņēmumus, veidot darbavietas, uzņēmējdarbība kā aizliegta? Citos valsts reģionos atļauts, tur aizliegts?
Jā, es neesmu gatavs karot, lai kaut kādā d-pilī VISUS piespiestu runāt latviski. Lai dibina DNR, taisa referendumu, pievienojas Krievijai, nekāds zaudējums Latvijai tas nebūs, Abrene 2.
Citāts: daddy šodien pl 13:46:41Jā, es neesmu gatavs karot, lai kaut kādā d-pilī VISUS piespiestu runāt latviski.Lai dibina DNR, taisa referendumu, pievienojas Krievijai, nekāds zaudējums Latvijai tas nebūs, Abrene 2.Cilvēk, bet tā jau ir tava paša attieksme.
Beidz, daddy, murgot. Tavi apcerējumi Latvijas sakarā ir tikpat vērti kā Ukrainas. Tur ar nez cik penterus sarakstīji, ka neko nevarēs, nekas nebūs, nav iespējams.. utt. Un mani par dumu sauci. Pag, lai to Hersonu atbrīvo, tad Tu man te būsi kluss, pa diedziņu staigāsi un tikai māsi ar galvu. Tie apsēklošanas stāsti vispār..