Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26580 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #450 : 2022. gada 17. septembris, 16:40:11 »
Nakat, ne par Latvijas mīlestību ir runa, kurš tad tik naivs?
...esmu naivs, jo uzskatu, ka visiem šeit dzīvojošiem Latvija ir jāmīl, bet viss kas caur spēku un varu to nerada...drīzāk pretēji...un ko mums darīt ar šādiem?...un nevajag to tik - čemodan, vokzal utt...tikai sevi mānām

Atslēdzies tuk

« Atbilde #451 : 2022. gada 17. septembris, 17:07:16 »
Tak mīl vatņiki, uz tēvzemi netaisās, bet neciena. Ne valsti, ne valodu, ne latviešus. Gaida kad atkal būs psrs. Noskaties to ielikto video dažus gadus pēc 9. maija pasākuma ar tiem rosija bļāvēju pūļiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #452 : 2022. gada 17. septembris, 17:27:11 »
Cik redzu šeit dāmas ir vairāk runā kā dara...es, kad dzirdu kādu problēmu, kur vismaz virspusēja saprašana kā mācības, jo visi esam mācījušies, domāju par to kā risināt...patreiz šajā valsts risinājumā redzu tikai pātagu - ar likumu, bet lai būtu pozitīvs un apmierinošs rezultāts, vajag arī burkānu...to es neredzu, bet varbūt kāds, kas ir šajā sistēmā iekšā, var man par to pastāstīt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #453 : 2022. gada 17. septembris, 18:29:58 »
Nabaga vaņkas, veselus 30 gadus cieš no pātagu cirtieniem, aha

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #454 : 2022. gada 17. septembris, 18:45:04 »
Es attiecībā pret vaņkām visus šos 30 gadus esmu redzējusi tikai avenes un zemenes izklātas, ierobežojumi (pātaga) nav bijuši, sevišķi, ja pilsonis. Brauc, kur gribi ar LV pasi, lamā valdību, cik gribi, apsaukā latviešus par fašistiem, cik uziet, runā savā valodā visur (iestādēs, pie ārsta, ar kaimiņu), ja nezin tavu valodu, taisi traci. Bērniem krievu skolas, saeimā un Briselē savi deputāti, vicinies ar karogiem un draudi "pavtaritj" 9. maijā..
Vārdu sakot, jūties kā rašā, bet fiziski baudi Eiropas labumus.
Tā vairs nebūs daudzus, daudzus turpmākos gadus.. nebūs nekur..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #455 : 2022. gada 17. septembris, 18:49:11 »
Jā, un no laba prāta jau neviens nesāks savu apziņu mainīt, ja tik ērti un parocīgi ir pierasts dzīvot.. Par tagadējo "pātagu" visā pasaulē viņi var pateikties dievinātajam Putinam..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #456 : 2022. gada 17. septembris, 20:17:53 »
Cik redzu šeit dāmas ir vairāk runā kā dara...es, kad dzirdu kādu problēmu, kur vismaz virspusēja saprašana kā mācības, jo visi esam mācījušies, domāju par to kā risināt...patreiz šajā valsts risinājumā redzu tikai pātagu - ar likumu, bet lai būtu pozitīvs un apmierinošs rezultāts, vajag arī burkānu...to es neredzu, bet varbūt kāds, kas ir šajā sistēmā iekšā, var man par to pastāstīt?

Kādus vēl burkānus, ja dzīvo konkrētā valstī un pat ja vēl esi tās pilsonis, visiem šķiet normālāk par normālu prast valsts valodu.Visiem, izņemot rašas un izņemot bijušās psrs teritorijās. Sākot dzīvi citās valstīs uz viens divi, tās valsts valodu apgūst. Cik naudas savulaik izgāzts par bezmaksas kursiem. Tā ka par burkāniem labāk paklusēt, ja vien ar burkānu nav domāts klanīties, klanīties un vēlreiz klanīties. Un klanīšanās kā reiz ir tieši tas, ko rašas nemēdz novērtēt. Pātagu, to jā, to viņi saprot, tas viņu sapratnes līmenī.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 17. septembris, 20:34:05 no tuk »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #457 : 2022. gada 17. septembris, 20:31:58 »
Nez, kas tas par burkānu būtu šādiem izdzimteņiem?

"Tiek turpināta līķu ekshumācija masu apbedījuma vietā pie Izjumas. Šobrīd ir noskaidroti vairāk nekā 440 kapu. Par tur apbedīto cilvēku skaitu vēl ir pāragri runāt. Izmeklēšanas darbības turpinās. Jau ir skaidri pierādījumi par spīdzināšanām, ņirgāšanos par cilvēkiem. Turklāt ir liecības, ka Krievijas karavīri, kuru pozīcijas bija netālu no šīs vietas, šāva uz apbedītajiem vienkārši aiz izklaides," uzsvēra prezidents.

https://www.tvnet.lv/7607421/zelenskis-krievija-izjuma-atkartojusi-to-ko-izdarija-buca

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #458 : 2022. gada 17. septembris, 20:50:34 »
Kad Latvijā atkārtoti iespieda fotoalbumu ,,Baigais gads” par NKVD slepkavībām Rīgā, visa liberastija kliedza, ka tā esot vācu propaganda. Tagad, pēkšņi, izbrīns par zvērībām Ukrainā. (A. Kiršteins)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #459 : 2022. gada 17. septembris, 21:38:25 »
Par vēlēšanām. Kad beidzot ir notikusi izvēle, iesaku paskatīties TO sarakstu pa reģioniem. Varbūt kādā reģionā ir personas, kuras labprāt svītrotu.

Var gadīties, ka tāpēc kulšos uz Zemgali.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #460 : 2022. gada 18. septembris, 03:50:37 »
Tā svītrošana vien tāda tvaika nolaišana, nekas vairāk. Atceries, savulaik vienu sarkanmati masveidīgi izsvītroja - un?  Vai viņa tāpēc palika aiz borta? Turklāt vēl kāda daļa tautas izdarījās pēc principa "speciāli izvēlējos šito sarakstu, lai viņu izsvītrotu!" Ha! Vēl partijai rezultātu pacēla, pateicoties savai "popularitātei"  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #461 : 2022. gada 18. septembris, 10:47:03 »
Tā svītrošana vien tāda tvaika nolaišana, nekas vairāk. Atceries, savulaik vienu sarkanmati masveidīgi izsvītroja - un?  Vai viņa tāpēc palika aiz borta? Turklāt vēl kāda daļa tautas izdarījās pēc principa "speciāli izvēlējos šito sarakstu, lai viņu izsvītrotu!" Ha! Vēl partijai rezultātu pacēla, pateicoties savai "popularitātei"  :mrgr:
Tā fundamentālā sāpe jau ir cīņa pret kremlin.ru tieksmi pierādīt ka no "PSRS aizbēgušās republikas" ir nenotikušas valstis (kā Ukraina), kas pārvērtīsies haosa un bezspēcīgās mokās tautai, un tad būt gataviem sniegt humanitāro palīdzību (un tā ir pieņemama stratēģija). Diemžēl šī gada notikumi parādīja ka kremlin.ru pate ir nenotikusies valsts (kura nespēj ieverot starptautiskos nolīgumus un tiesības), kas veido ap sevi virkni tādu pašu satelītu ķēdi. Diemžēl, Latvija Igaunija un Lietuva ir kandidātu valstu sarakstā, pateicoties "ruskij mir" ietekmei. Un prātīgi ir izvēlēties tos politiskos spēkus, kas stiprina autonomus Latvijas ekonomisko spēku vai spēj civilizēti darboties ap nacionālas pašapziņas tēmu. Esošā varas koalīcija ir, diemžēl, ir pārāk globālistiska - kas Latvijas problēmas mēģina risināt caur Briseli un Vašingtonu, tai pašā laikā piedzīvojot totālu izgāšanos Latvijā (tādā smieklīga maza birokrātu PSRS parodija - kur vienīgais labais vārds ir maza).

Savā ziņā var teikt, ka 14 Saeimas vēlēšanas Latvijas pilsoņiem ir labs eksāmens, - vai viņi caur šo dumjumu, caur kretinismu, caur nesaimnieciskumu, caur zaņķiem, caur histerijām utt - spēj izvēlēties, ko neatkarībai drošu. Un tad jau, ja ir vairāki izvēlēs varianti (es gan ar grūtībām uz varbūt un kategoriski nē robežas, ar fantāzijām spēju pievilkt retās partijas) varbūt arī kādu labu Latvijas tautai. Pamatā visi kas aizies uz velēšanām nobalsos pret krievu un citu postpadomju smīkņātāju nicinošo attieksmi pret Latvijas valsti. Un pārējam jau patiesībā nav nozīme           
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #462 : 2022. gada 18. septembris, 11:02:46 »
Nekur netaisos braukt. Visās nodaļās vadībā normāli cilvēki, pret kuriem nav iebildumu. Pārējos nepazīstu, tos vai nu tāpat neievēlēs vai arī viņi nebūs tie, kas nosaka toni.
Bet vispār - kuro reizi saku - šogad ir tik viegli kā nekad..
Cerība uz Kurzemi un Vidzemi, tur sakarīgi novēl, Rīga - rusnjas, Latgalē šogad kokteilis ar rusnjām.

Atslēdzies dip

« Atbilde #463 : 2022. gada 18. septembris, 11:29:44 »
Jautājums par ID kartēm un vēlēšanām. Kā notiks uzskaite? Agrāk bija vajadzīgas pases. Tur spieda zīmogu. ID kartēs zīmogu nav kur spiest. Ja nu gadījumā reģistrē ID numuru kaut kādos sarakstos, tad 98% gadījumu neviens šos sarakstus nepēta. Tātad ar ID karti es varu apceļot Latviju? Un vēlēt kaut 100x?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #464 : 2022. gada 18. septembris, 11:34:50 »
Vai tad kādam nav pases? Man liekas, pases ir visiem. Kaut kur teikts, ka ar ID karti jāiet vēlēt? Man tādas nemaz nav..