Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26685 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #480 : 2022. gada 18. septembris, 12:22:09 »
Nakat, Tevi tagad uzskatu par muļķi kopš te trīs dienas vāvuļo par barikādēm, burkāniem utt. Tā kā nemaz nelasu..  Un citur jau arī tevi nekur nelasa.. atšķirībā no Aleksandra.. Tā kā sēdi vien tagad savā kaktiņā un turpini purpināt savas muļķības.. :rofl:
...neteikšu ko par Tevi domāju, bet attaisnot nacistu propagandas grāmatu, kura motivēja daudzus latviešus iznīcināt ebrejus, nevajag ...tagad ir izdoti daudzu vēsturnieku darbi par baigo gadu bez nacistu propagandas...tos var salīdzināt ar notikumiem Bučā, Izjumā, bet ne jau šo...     
..un redz, kā pats Kiršteins laipo - saka nevis nacistu propaganda, bet vācu...tas, kurš nav lasījis, nav redzējis varbūt nodomās - mūsdienu Vācijas izdota par 1940.-41.gada notikumiem, tātad pieņemama!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #481 : 2022. gada 18. septembris, 12:22:51 »
Man vienmēr dīvainas šķitušas diskusijas par tēmu "kas bija labāks/mazāk slikts" - krievi vai vācieši?  Tak abi režīmi strādāja zvērības, abi slepkavoja, abi latviešiem bija atvēlējuši zemcilvēku statusu. Divas lielvaras dalīja pasauli, un mēs bijām krustcelēs. Tik vien starpības, ka viena ğimene vairāk dabūja ciest no vieniem, cita no otriem, tāpat nonāca latvieši abās ierakumu pusēs, kaimiņš pret kaimiņu, brālis pret brāli... Tas, ka šobrīd slepkavo krievi, nevar būt par pamatu hitleriešus attaisnot.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 18. septembris, 12:28:28 no kvadra »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #482 : 2022. gada 18. septembris, 12:25:56 »
Tur jau tā sāls, ka hitlerieši un vācu fašisms tika sodīti atšķirībā no staļinisma zvērībām

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #483 : 2022. gada 18. septembris, 12:30:55 »
Nu, tiesu spriež un vēsturi pārraksta uzvarētāji, kā zināms  :mrgr:  Paskatīsimies, kāda būs tiesa un vēsture pēc Ukrainas uzvaras un Krievijas sabrukuma  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #484 : 2022. gada 18. septembris, 13:27:49 »
Es nesaprotu, kāpēc jūs esat pārcēluši Ukrainas sarunu uz šejieni? Marš uz sarunām par pasauli!
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #485 : 2022. gada 18. septembris, 14:22:07 »
Nu kaut kā tā nemanāmi novirzījāmies. Labosimies  ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #486 : 2022. gada 24. septembris, 13:32:03 »
No partiju sarakstiem un programmām, ko var atrast pastkastītē, tad visiem priekšā ar milzu atrāvienu ir Šlesers ar savu "Latvija pirmā" - vecais labais avīžu papīrs, kurš ideāls ir iekuram, arī labi saņurcot var izmantot mazmājiņai, kad ja būs krīze un tualetes papīrs pazudīs no veikalu plauktiem...ideāli!   
Kurš varētu ieskaidrot partijām tos bukletus nedrukāt uz glancētā "papīra"??...tikai nokaitina saņēmēju!  :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #487 : 2022. gada 24. septembris, 13:51:47 »
Pamanījāt uz afišu stabiem Saskaņas reklāmsaukļus: "Par lielisku izglītību dzimtajā valodā" un "Par tiesībām uz vēsturisko atmiņu"?
Mja... krievu skolas un pļaskas 9.maijā.....
:evil:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #488 : 2022. gada 24. septembris, 13:58:48 »
To visu redzot, pārņem bezspēcība.

« Atbilde #489 : 2022. gada 24. septembris, 14:09:12 »
No partiju sarakstiem un programmām, ko var atrast pastkastītē, tad visiem priekšā ar milzu atrāvienu ir Šlesers ar savu "Latvija pirmā" - vecais labais avīžu papīrs, kurš ideāls ir iekuram, arī labi saņurcot var izmantot mazmājiņai, kad ja būs krīze un tualetes papīrs pazudīs no veikalu plauktiem...ideāli!   
Kurš varētu ieskaidrot partijām tos bukletus nedrukāt uz glancētā "papīra"??...tikai nokaitina saņēmēju!  :mrgr:

Jā, šo iemeslu dēļ man arī Šlesera avīze cieņā :D
Vakar prasu draudzenei, vai ies uz vēlēšanām. Nezinot, par ko balsot. Bet viņas tēvs iešot un balsošot par 13. sarakstu, tie esot pensionāriem kaut ko sasolījuši. Man likās, ka 13. ir Gobzems, es saku, ka pārbaudīšu, bet, ja būs Gobzems, lai saka tēvam, ka par to gan balsot nedrīkst :) Turpat uz ielas telefonā ielīdu pārbaudīt - nē, 13. ir konservatīvie, Gobzems 14. Atviegloti izelpoju un teicu, ka par tiem viņas tēvs drīkst balsot.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #490 : 2022. gada 24. septembris, 15:07:01 »
Pamanījāt uz afišu stabiem Saskaņas reklāmsaukļus: "Par lielisku izglītību dzimtajā valodā" un "Par tiesībām uz vēsturisko atmiņu"?
Mja... krievu skolas un pļaskas 9.maijā.....
:evil:

Es tomēr nesaprotu, priekš kam Latvijā ir Drošības policija, ja tiek atļauts politiskam spēkam piesolīt saviem vēlētājiem izglītību labi zināmajā svešvalodā un visu pārējo vatelīnu. Labi, līdz februārim vēl kaut kā, bet TAGAD??? Nu, bāc, nu kā?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #491 : 2022. gada 24. septembris, 15:49:24 »
Es tomēr nesaprotu, priekš kam Latvijā ir Drošības policija, ja tiek atļauts politiskam spēkam piesolīt saviem vēlētājiem izglītību labi zināmajā svešvalodā un visu pārējo vatelīnu. Labi, līdz februārim vēl kaut kā, bet TAGAD??? Nu, bāc, nu kā?
Vārda brīvība. Solījumu formulējums ļauj interpretēt visādi. :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #492 : 2022. gada 24. septembris, 16:00:00 »
Vārda brīvība. Solījumu formulējums ļauj interpretēt visādi. :?:
Aha. Nav taču teikts, ka krievu  :mrgr:
Tas tāpat kā uz Brīvības pieminekļa "Tēvzemei un brīvībai", interpretē kā gribi, kādai tēvzemei un no kā brīvībai.  Bet "savējie sapratīs". :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #493 : 2022. gada 24. septembris, 16:13:08 »
Tā robeža starp vārda brīvību un valsts sagraušanu, nez, tīšām ir tik smalka?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #494 : 2022. gada 24. septembris, 16:31:25 »
Ko tur piesiesi. Arī divvalodība var būt likumīga, ja vēlēšanās sabalso vairumā S un LKS, kas Saeimā dabù cauri attiecīgu balsojumu. Un "mazākumtautību" skolas var sabalsot. Un "pēc darbaļaužu vēlēšanās" "pievienoties" varenajai un nedalāmajai arī var. Ja Saeima nobalso... Nekas nav akmenī cirsts.