Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26558 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #495 : 2022. gada 27. septembris, 16:45:06 »
Citāts

Jānis Iesalnieks  #StandWithUkraine
@JanisIesalnieks·
Replying to @Resetins

Par Nacionālo apvienību, lai atkal nebūtu jākasa galva, kāpēc tikai tagad izdarām to, ko varējām izdarīt jau pirms 30 gadiem, kuru laikā NA par šīm (tagad pašsaprotamajām) nostādnēm tika saukāta par "radikāļiem" un "rusofobiem". NA-ai nacionālisms nav tikai šī gada modes lieta.

Jā, lai nebūtu vairs jākasa galva. :)

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #496 : 2022. gada 27. septembris, 16:58:39 »
Nolemts, balsošu par Lembergu, šim arī nesen bija brukas operācija... Un ja tā padomā - tad esmu par to, lai sarunā, ka klopes nebūs, bet esmu pret varonīgu bēgšanu, evakuāciju, kas sanāks, ja turpināsies lāča kaitināšana.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #497 : 2022. gada 27. septembris, 21:24:40 »
 :) Gulbja dziesma, Tu saki? A ļaudis vēl brīnās - nu kas ir tie, kas par Lembergu balso???

Atslēdzies reno

« Atbilde #498 : 2022. gada 27. septembris, 23:04:07 »
Nolemts, balsošu par Lembergu, šim arī nesen bija brukas operācija... Un ja tā padomā - tad esmu par to, lai sarunā, ka klopes nebūs, bet esmu pret varonīgu bēgšanu, evakuāciju, kas sanāks, ja turpināsies lāča kaitināšana.
  Kādas senilas šausmas

Atslēdzies reno

« Atbilde #499 : 2022. gada 28. septembris, 06:30:54 »
FB Aivars Markots šorīt ir uzrakstījis par Lembergu, iesaku

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #500 : 2022. gada 28. septembris, 06:50:49 »
Broņ, gulbja vai ne gulbja dziesma, to rādīs vēlēšanas un tur šajā Lemberga problēmā ir viena) lieta - kurš dabūs vairāk balsu  - ZZS vai JKP... Diez vai Bordāns varēs novilkt sarkanās līnijas, bet būs pēdējais, ko ņems vai neņems koalīcijā, jo nebūs tur vairs padsmit vietas, bet labi ja 5 .. Ja ZZS būtu noturējuši Kučinski un Danu, tad veidotu valdību, bet tagad būs koalīcijā ..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #501 : 2022. gada 28. septembris, 07:15:02 »

Un nobeigumā par na.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #502 : 2022. gada 28. septembris, 07:36:24 »
Mani kaitina šie ,kuri izsakās par 1 vai 2 partijām, ir slēptā aģitācija.. Ja izsakies, tad par visu spektru un pameklē ne tikai negatīvo, bet arī pozitīvo, jo dzīvē nekas nav melns vai balts...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #503 : 2022. gada 28. septembris, 09:52:45 »

Šorīt "pārskrēju ar acīm". Palika nepatīkamas mieles par pašu A.Markotu - respektīvi,  -klāt biju, visu redzēju, dzirdēju, visu sapratu.. un tomēr es tāds tīrs un dubļiem neaptrapīts. Kā jau viens komentētējs izteicās"tāda paburkšķēšana FB".

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #504 : 2022. gada 28. septembris, 09:59:19 »
Ja viņš nebūtu klāt, kā tad zinātu?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #505 : 2022. gada 28. septembris, 10:02:28 »
Mani kaitina šie ,kuri izsakās par 1 vai 2 partijām, ir slēptā aģitācija.. Ja izsakies, tad par visu spektru un pameklē ne tikai negatīvo, bet arī pozitīvo, jo dzīvē nekas nav melns vai balts...

vēlēšanās pa lielam ir gan!
...nav jēga analizēt un meklēt jaun-, maz-, sīk-, partijās, kurām pa lielam nekas nespīd... Ok, kādreiz arī Tautas partija un Jaunais laiks bija "jaunas" :)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #506 : 2022. gada 28. septembris, 10:02:39 »
Ja viņš nebūtu klāt, kā tad zinātu?

Piekrītu. Bet zināt vien ir par maz. Ir rīcība. Tad un tagad.
Bet tās ir tikai manas sajūtas.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #507 : 2022. gada 28. septembris, 10:58:23 »
  Kādas senilas šausmas
Un ko Reno iesaka? (un nevajag negācijas, par to "ka katliņš pārgāja par mālam", un tagad es uzrakstīšu cik slikts ir šis vai tas latvietis - tā sakot nevajag kalpot NA un Putinam)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

« Atbilde #508 : 2022. gada 28. septembris, 11:11:52 »
Iesaka nebalsot par Lembi.Vismaz.Traki jau ir, bet mani Aizliegtais paņēmiens patika, kā daži atklājās

Atslēdzies tuk

« Atbilde #509 : 2022. gada 28. septembris, 11:25:29 »
Cerams, neviens nebūs tik dulss, ka balsos par Lembistiem.