NOTIKA, skaidrs, ka notika... 1988-89. gadā visi bijām vienādi pliki un nabagi, bet jau 1992. bija jaunbagātnieki
Bet sorry, pēc 30 gadiem sūdzēties, ka joprojām sūdīgi dzīvo - tas ir pašas neizdarība??
ES neplātos, bet teikšu i jums, i savējiem, bakstīšu un motivēšu!! Slinkums un neuzņēmība (bailes?), lūk kas bremzē latvieti vidējo! + melnā skaudība - bagātāks par mani? - tātad zog!
tfu uz jums
/nav spļaujamā smaiļika/
Nestāsti nu, ka tad bijām vienādi pliki un nabagi. Varbūt tikai teorētiski. Visi tie šprices komunisti un komjaunieši, kuriem Maskava atļāva mainīt režīmu, bija vismaz soli priekšā pelēkajai nabagu masai, ja ne daudzus soļus priekšā. Pirmkārt, informatīvajā jomā. Kam informācija, tam vara. Kam vara, tam....
Apgalvosi, ka vidējais cilvēciņš toreiz sistēmas totālas maiņas apstākļos daudz zināja un saprata par privatizācijām un visām tām rebju "iespējām", kuras, kā Tu stāsti, bija jebkuram, ka tik strādīgs cilvēks? Zināja, kā viegli kļūt par jaunbagātnieku? Nē, mīļais jaunbagātniek, to zināja tikai noteikta un ierobežota šlaka un mazāk vai vairāk "draudzīgi" (atceroties 90.to gadu ietekmes sfēru sadales mežonīgās un asiņainās cīņas) vienojās savā starpā. Cilvēkam vulgaris tur nebija vietas.
Tas, ka cilvēki to tagad redz un saprot, nav skaudība.
p.s., tagad man būs jādomā, kurš forumā ir policists un kurš - ugunsdzēsējs