Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26771 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #555 : 2022. gada 29. septembris, 14:20:01 »
TUK, par sevi atbildi, kāpēc sūdīgi dzīvo!!
Daži pedagogi (Nāra) labi dzīvo... vismaz nesūdzas :) Ir forumā kāds ugunsdzēsējs, policists? zinu ir, bet arī nesūdas :)

Pirmkārt, ieliec linku, kur tas TUK sūdzās par sūdīgu savu dzīvi.  :mrgr: 
Otrkārt, tavuprāt Latvija ir pārtikusi valsts un viss ir vislabākajā kārtībā? Tie maznodrošināto, trūcīgo bari socos vien slinķi un slaisti, kurus LV "biezais" vidusslānis uztur no saviem nodokļiem, slaisti arī tie, kuriem nemitīgi jāziedo, lai var ārstēšanos atļauties, vai rehabilitāciju? Interesanti kādēļ... kādēļ ātro kredītu kantori plaukst un zeļ... nu jā, skaudīgie slinķi...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #556 : 2022. gada 29. septembris, 14:25:47 »
neplātos, bet teikšu i jums, i savējiem, bakstīšu un motivēšu!! Slinkums un neuzņēmība (bailes?), lūk kas bremzē latvieti vidējo! + melnā skaudība  - bagātāks par mani? - tātad zog!

Un kurš tad šādi te forumā domā??? Kaut kā neesmu pamanījusi!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #557 : 2022. gada 29. septembris, 14:26:50 »
šeit sūdzies
Ak tā gan? Nekāda Valsts nozagšana privatizācijas procesā vispār nenotika? Diez, ko tad vēl pēc vairāk kā 30 gadiem tik s@dīgi dzīvojam...  :scratch:    :?:

Nu, pēc
[size=78%]List of countries by GDP (PPP) per capita - Wikipedia[/size] 47 vieta pasaulē nav slikti... ir labāk nekā Krievijā, kurai daudz izrakteņu, vai Grieķijā, kur klimats daudz maigāks...

Ātro kredītu kantori plaukst dēļ zemās iedzīvotāju finanšu pratības...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #558 : 2022. gada 29. septembris, 14:33:32 »
Daddy, Tava sieva - pedagogs arī labi dzīvo.  :rofl:  Nav Nāra vienīgā.
Protams, tagadējais dzīves līmenis nav salīdzināms ar to, kas bija pirms gadiem 15.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #559 : 2022. gada 29. septembris, 14:36:09 »
Lietuva un Igaunija ir attiecīgi 37. un 39. vietā...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #560 : 2022. gada 29. septembris, 14:44:38 »
šeit sūdzies

Nu, pēc
[size=78%]List of countries by GDP (PPP) per capita - Wikipedia[/size] 47 vieta pasaulē nav slikti... ir labāk nekā Krievijā, kurai daudz izrakteņu, vai Grieķijā, kur klimats daudz maigāks...

Ātro kredītu kantori plaukst dēļ zemās iedzīvotāju finanšu pratības...

Varbūt paskaties uz tiem pašiem igauņiem un lietuviešiem nevis savu rašu.
Jā, kredītkantoros aizņemas bagātie ar zemu finanšu pratību nevis izmisuši nabagi, ka tik ne tā.
Ja proti lasīt, tad es nerakstu, ka sūdzos, jo es slikti dzīvoju. Bet tu rādās, dzīvo ar klapēm uz acīm un redzi vienīgi savu vēderu, ja tas pilns, tātad visi valstī paēduši.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #561 : 2022. gada 29. septembris, 14:49:21 »
Igauņus uz priekšu velk somi, bet leišus poļi.. Kad valstij blakus spēcīga ekonomika, tas palīdz un velk.. Mēs pa vidu, nav mums tāda dzinēja

Atslēdzies daddy

« Atbilde #562 : 2022. gada 29. septembris, 15:05:00 »
Igauņus uz priekšu velk somi, bet leišus poļi.. Kad valstij blakus spēcīga ekonomika, tas palīdz un velk.. Mēs pa vidu, nav mums tāda dzinēja

+ mums ir Latgale, kurā dzīvo vieni sliņķi un darba tikumu pazaudējušie (c) Bobs :) , kuri IKP velk uz leju.
 ...ko var gribēt

Tuk, tev gramatika jāmācās, vai skaidrāk jāraksta - "sūdīgi dzivojam" ir arī par sevi, ne? es lasīt māku!
Otrs, kur Tu, nē tu (nav vairs cieņas pret tevi.. :( ), redzēji, ka pieminu SAVU rašu? Raša no kuras mēs (es, Tu viņš, viņa) tikām prom ir tikpat mana, kā Tava  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #563 : 2022. gada 29. septembris, 15:21:26 »
Nu jūs te galīgi jukuši.  :rofl: Poļi viņiem velkot, tā pati Austrumeiropa.
Latgalieši bremzes,  :) starp citu, Latgalē daudz etnisko poļu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #564 : 2022. gada 29. septembris, 15:31:37 »

Nu, Polija pēc IKP per kapita zem Lietuvas, ko viņi tur var pacelt? Broņai taisnība... Igauņus gan somi ceļ, tb savu biznesu taisa Igaunijā.

Līkņu raksturs ir vienāds, skat GDP per capita in PPS in the Baltic States : BalticStates (reddit.com), Igauņi vienmēr priekšā... Leiši smuki pacēlušies.
LV no 2018.g. (Kariņa valdība) "plakanums" sākās... 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #565 : 2022. gada 29. septembris, 15:39:51 »
NOTIKA, skaidrs, ka notika... 1988-89. gadā visi bijām vienādi pliki un nabagi, bet jau 1992. bija jaunbagātnieki :)  Bet sorry, pēc 30 gadiem sūdzēties, ka joprojām sūdīgi dzīvo - tas ir pašas neizdarība??
ES neplātos, bet teikšu i jums, i savējiem, bakstīšu un motivēšu!! Slinkums un neuzņēmība (bailes?), lūk kas bremzē latvieti vidējo! + melnā skaudība  - bagātāks par mani? - tātad zog!
tfu uz jums  :veee: /nav spļaujamā smaiļika/

Nestāsti nu, ka tad bijām vienādi pliki un nabagi. Varbūt tikai teorētiski. Visi tie šprices komunisti un komjaunieši, kuriem Maskava atļāva mainīt režīmu, bija vismaz soli priekšā pelēkajai nabagu masai, ja ne daudzus soļus priekšā. Pirmkārt, informatīvajā jomā. Kam informācija, tam vara. Kam vara, tam....
Apgalvosi, ka vidējais cilvēciņš toreiz sistēmas totālas maiņas apstākļos daudz zināja un saprata par privatizācijām un visām tām rebju "iespējām", kuras, kā Tu stāsti, bija jebkuram, ka tik strādīgs cilvēks? Zināja, kā viegli kļūt par jaunbagātnieku? Nē, mīļais jaunbagātniek, to zināja tikai noteikta un ierobežota šlaka un mazāk vai vairāk "draudzīgi" (atceroties 90.to gadu ietekmes sfēru sadales mežonīgās un asiņainās cīņas) vienojās savā starpā. Cilvēkam vulgaris tur nebija vietas.

Tas, ka cilvēki to tagad redz un saprot, nav skaudība.

p.s., tagad man būs jādomā, kurš forumā ir policists un kurš - ugunsdzēsējs  :scratch: :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #566 : 2022. gada 29. septembris, 16:13:08 »
...domā, jā :D

"šlaka" bija pie šprices, protams, bet bez uzņēmēja "dzīslas" tik vien mācēja, kā zemi, ēkas un darbagaldus izpārdot un naudu nodzert/meitenēs notrallināt... bija arī veiksmīgāki - A. Ameriks piemēram, RPI komjaunatnes sekretārs, gribēja mani uz BAM aizsūtīt ;)

nē, īstie biznesmeņi bija tie, kuri uzdrīkstējās darīt, kad "vēl nedrīkstēja", bet "jau varēja"... ar šausmīgu risku sev un apkārtējiem, es apzināti to nedarīju... bet apkārtējie čaļi darīja... viens otrs Amerikā, viens otrs pie Pētera... 

Atslēdzies sanda

« Atbilde #567 : 2022. gada 29. septembris, 16:14:40 »
Ja krievvalodīgie sāk mūs salīdzināt ar Lietuvu un Igauniju, es lepni atbildu - Zato u nas samoje boļšoje čislo ruskojazičnih Rofl Sarcasm

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #568 : 2022. gada 29. septembris, 16:22:50 »
...domā, jā :D

"šlaka" bija pie šprices, protams, bet bez uzņēmēja "dzīslas" tik vien mācēja, kā zemi, ēkas un darbagaldus izpārdot un naudu nodzert/meitenēs notrallināt... bija arī veiksmīgāki - A. Ameriks piemēram, RPI komjaunatnes sekretārs, gribēja mani uz BAM aizsūtīt ;)

nē, īstie biznesmeņi bija tie, kuri uzdrīkstējās darīt, kad "vēl nedrīkstēja", bet "jau varēja"... ar šausmīgu risku sev un apkārtējiem, es apzināti to nedarīju... bet apkārtējie čaļi darīja... viens otrs Amerikā, viens otrs pie Pētera...

Tajā pirmajā rindkopā tāda sajūta, ka par Nakatu runā..  :)

P.S. Es arī sāku domāt, kura te policiste, kura ugunsdzēsēja. Jo vīriešu tādu mums tiešām nav..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #569 : 2022. gada 29. septembris, 18:11:07 »
...nē, nu Bobis varētu būt ments, bija taču izmeklētājs Caps  :mrgr: