Autors Tēma: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]  (Lasīts 21948 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Trix domā atkal... [Caps lido atkal... Vai Karlsons...]
« Atbilde #45 : 2022. gada 11. jūnijs, 22:09:11 »
Pa manam, štrunts par seksu!  Ne jau bez seksa nevar izturēt, bet bez miera un saticības mājās. Ar šņācošu kaimiņu un šņācošu dvēseli nevar.

Nu un cik tad ilgi jūs tur tā šņācat?  :thinking:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #46 : 2022. gada 12. jūnijs, 00:30:12 »
Tam "izlīguna seksam" (ja reiz iepriekšējais domugrauds norezonēja) ir vēl viens aspekts.
"Es traukus nenomazgāju, siltumnīcu neaplēju, bērniem pakaļ neaizbraucu, jo skatījos filmu, un naudu iztērēju savam hobijam. Nu ko tu dusmojies, tagad es tevi izmīlēšu, viss taču būs atkal labi!"
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2022. gada 12. jūnijs, 00:42:05 »
Kam negadās, tikpat labi - ar draudzenēm kafūzī pasēdējām, tad pie friziera, tad vēl manikīrs, ā, un re kādu kažociņu un zābaciņus nopirku, kad tev alga, pēc pāris nedēļām, gan jau, viss taču būs labi, un vēl paskat cik seksīgu veļu nopirku!  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #48 : 2022. gada 12. jūnijs, 01:47:35 »
Kā lai to ņem. Teiksim, man ir savā ziņā briesmīgs raksturs. Ar mani nav iespējams sastrīdēties (nu ja es pati to negribu). Es nevēlos kasīties, kaut ko skaidrot. Un nav arī tā, ka nebūtu iemeslu, gana... Kašmars ir tur, ka es neko neaizmirstu. Un tad kādu dienu vajag tikai kādu sīkumu, pavisam nieku. Un es  mierīgi uzlieku punktu. Nu nav tā, ka es cilvēku izsvītroju no savas dzīves, sasveicinos, izrunājamies, šad tad sazvanāmies ... bet līdz robežai. Jo es nekad (vairs)neļauju sev darīt pāri un neko nevienam neskaidroju. Es saprotu, ka tas nav labi, būtu vieglāk izlādēties, izbļaustīties, pannu arī mājā netrūkst. Varbūt, tā ir kāda stulba iedoma, ka tā būtu tikai tukša laika stiepšana no viena kašķa līdz nākamam un tā līdz bezgalībai, nu cik tā dzīve gara. Nu vismaz pēdējos 18 gadus neatceros neviena kašķa. Kaut gan ir lieta, kas man nedaudz besī, bet es pieļauju, ka man nav taisnība.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2022. gada 12. jūnijs, 07:26:43 »
Par robežu saprotu. Nekas jau nekur neizgaist, viss atstāj lielākas vai mazākas rētas, līdz vienā brīdī salmiņš ir pārdedzis, viss...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2022. gada 12. jūnijs, 07:50:09 »
Tās domstarpības, viedokļu atšķirības vairāk kopdzīves sākumā, ar gadiem arvien mazāk par ko kašķēties. Bet nu ja visu laiku kašķi, tad ko tur, šķiras un miers. Kā Olgucis saka, dzīve viena, nav ko laiku izniekot.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #51 : 2022. gada 12. jūnijs, 07:50:27 »
Aizdomājos. Ja es dzīvotu ar sevi. Otru tādu pašu. Katrai savi tarakāni, kuri mostas dažādos laikos. Nezinu, kas dominētu. Sekss vai pannas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #52 : 2022. gada 12. jūnijs, 09:36:08 »
Nesen viena lieliska psiholoğe stāstīja, ka katras dienas beigās apdomā - ko es šodien savā labā esmu izdarījusi un vai es ar sevi precētos?
Varbūt šādai pašanalīzei ir jābūt un kašķu būs mazāk  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2022. gada 12. jūnijs, 10:35:11 »
Mazāk kašķu, mazāk izlīgumseksa, mazāk seksa, vairāk kašķu.  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #54 : 2022. gada 12. jūnijs, 10:44:39 »
Aizdomājos. Ja es dzīvotu ar sevi. Otru tādu pašu. Katrai savi tarakāni, kuri mostas dažādos laikos. Nezinu, kas dominētu. Sekss vai pannas.

Ja ar sevi, tad tak tarakāni no vienas ģimenes. :D
Tā es gribētu - otru sevi, tikai vīriešu dzimtē. Lai var atšķirt. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2022. gada 12. jūnijs, 11:00:15 »
Hermafrodīts.  ;)  Bet vispār nav jau obligāti ar kādu kopā jādzīvo, ir jau citi varianti arī, kā tikt pie seksa. :D

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #56 : 2022. gada 12. jūnijs, 11:01:56 »
Ja ar sevi, tad tak tarakāni no vienas ģimenes. :D
Tā es gribētu - otru sevi, tikai vīriešu dzimtē. Lai var atšķirt. :D

Iedomājies, Trix 1 dzīvo pēc marta prognozēm, bet Trix 2 pēc oktobra. Šodien Trix 1 darbīga, spēkpilna, baba s jaicami, bet Trix 2 pohujiste un grib lasīt grāmatu. Nūūū?

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #57 : 2022. gada 12. jūnijs, 11:03:35 »
Hermafrodīts.  ;)  Bet vispār nav jau obligāti ar kādu kopā jādzīvo, ir jau citi varianti arī, kā tikt pie seksa. :D

tuk, Tev sekss kā svarīgākais, Trix, šķiet, kā palīglīdzeklis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2022. gada 12. jūnijs, 11:14:08 »
Palīglīdzeklis, tas ir kā?  :thinking:  Kā izlīgumu veicinošs faktors?  Vai kašķi?

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #59 : 2022. gada 12. jūnijs, 11:19:57 »
Kā viens no izlīguma veidiem. Bet ne svarīgākais, ne akūtākais. Ja sekss pie kājas, tad vispār var letālas sekas raisīt.