Broņa...Dienvidslāvijas iekšējās lietas....hmm, tur arī vienā savienībā bija sadzīti dažādu tautību cilvēki, kas sen savā starpā konfliktējuši. Bija gan spīdzināšanas, gan šausminošas izvarošanas, gan nežēlības, gan tās pašas Sarajevas ilgstoša ielenkšana un cilvēku iesprostošana bez normālas pārtikas piegādes, tāpat pameklē informāciju par masu kapiem un citām liecībām, atradīsi daudz. Un aizvien daudzi nav identificēti vai vispār skaitās bez vēsts pazuduši.
Protams, nekādas šādas līdzības manās acīs neattaisno krievus, bet būt pavisam naiviem un baltimelniem arī nav jēgas. Jebkurā karā ir civiliedzīvotāju upuri, īpaša nežēlība un viss pārējais, kas vīriešu kariņos "piederas"
Es nepārpratu, redzēju pēdiņas un sapratu, ka Tu neattaisno.. Es tikai oponēju, ka visas tās lietas "pēc papīriem" vīriešu kariņos nepiederas vis. Un civilizētas valstis to arī mēģina ievērot. Ar papīriem es domāju visādus kara likumus, Ženēvas konvencijas un tamlīdzīgi. Ir jau tā, kā daddy saka, ka tās raķetes ne vienmēr precīzi notrāpīs, cieš arī civiliedzīvotāji, taču nenotiek apzināti noziegumi. Ja tā noticis, tad tā ir sodāma darbība. Krievi visos karos neievēro nekādus civilizētu valstu likumus, nekad nav sodīti. Tagad Eiropa to redz, šokējas un nezina, ko darīt, kā pa labam ar krievu.. Un krievs to izmanto, tā visatļautība jau viņam pašsaprotama.
Cilvēki karā var briesmīgi izdarīties, ja neviens nekontrolē, ja nepieturas pie kādiem likumiem, tāpēc jau ir komandējošais sastāvs, augstākstāvošie, valsts kontrole utt.
Krieviem tas nedarbojas, iespējams, pat tika dota pavēle sevišķi nežēlīgi izrīkoties.
Ja mums te uz vietas sāktos nekontrolēts konflikts ar mūsu minoritāti, aizietu tāda pati "Dienvidslāvija".