Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 61382 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #540 : 2022. gada 20. jūnijs, 02:19:58 »
Nu lai kā arī būtu, kādu dienu tas karš beigsies ... un tad būs nozīmīgi sekojošais
Citāts
Tomēr viss būs atkarīgs no tā, ko mēs vispirms atjaunosim: infrastruktūru vai korupciju. Un tas ir jāuzrauga sabiedriskajām organizācijām. Ja tagad visa to uzmanība ir vērsta uz karu, tad vēlāk jākoncentrējas uz to, lai mēs neatjaunotu korupciju. Tas noteiks, vai mēs varam uzbūvēt jaunu Ukrainu," sacīja sociologs.
https://tautaruna.nra.lv/citi/383706-atklaj-galvenas-ukrainu-problemas-pec-kara-beigam/
Ukraina var caur savām korupcijas shēmām "noraut podā" visu ES. Proti, uz uzbrukuma brīdi Ukraina bija izputējusi valsts, kas dzīvoja no viena IMF trenša līdz nākamajam, un tas neizskatījās cerīgi nevienam. Pēc karadarbības beigām, nekas pats no sevis nebūs mainījies ... vai šīs militārā valsts aizsardzība būs saliedējusi nāciju, lai tā spētu tikt galā ar korupciju? Diemžēl, to mēs varēsim tikai redzēt, jo lielākie izzadzēji atpūšas ārzemēs.

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #541 : 2022. gada 30. jūnijs, 12:18:08 »
Interesants gabaliņš no Doneckas gala. Reāli rāda, kā ķer uz ielas večus un pa taisno uz kara lauku. Labi, ka šoreiz šim sieva blakus - sacēla Tādu brēku, viu nofilmēja. Saka, ka viņi ir Ukrainas pilsoņi nevis Doneckas, kā viņus tur sauc... Karš ir Ukrainā - mobilizāciju var pasludināt Ukraina. Doneckas okupanti joprojām nav atzinuši, kā notiek karš, tātad nekādas mobilizācijas nevar būt... un t.t.

https://www.facebook.com/100001923494316/videos/2586282681501999

Atslēdzies Camma

« Atbilde #542 : 2022. gada 01. jūlijs, 16:42:16 »
Es te tā padomāju...
Biju pilnīgi apolitisks radījums - klasiskais mietpilsonis, kas pamostas tikai tad, kad ir galīgā turzā. Kopš 24.februāra sekoju līdzi visam, kas notiek UA. Un no tās pašas dienas visu laiku urdīja doma, ka raša neliksies mierā un vienīgā izeja ir nograut to pūzni līdz gremlim pēdējo ieskaitot. Visu laiku urkšķēju, ka Eiropas visvarenie mēģina pielabināt Putinu.
Dīvaini tie valstsvīri - viņi tak ir daudz daudz daudz informētāki, viņiem tak bija sen jau jāsaprot, ka ar mīļumu un ieskāšanu aiz auss nekas nav panākams. Tagad pēkšņi pasamodušies. Tas pats Makrons - lielais Putina draugs, zvanījās biežāk kā sievai. Kā viņam nebija skaidrs?
Laikam jau liela nauda grozās... un pilnīgs pofigs, kas būs pēc gadiem 5-7-10. Ja Puķins paņemtu UA, tak ņemtos tālāk un vienalga būtu kirdiks Eiropas ekonomikai, tajā skaitā arī ''vecajai Eiropai". Par iznīdētajām pilsētām un noslaktētajiem cilvēkiem pat nepīkstēšu.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #543 : 2022. gada 01. jūlijs, 18:10:54 »

Bēdīgi slavenais krievu raidījumā Viktors Alksnis apraksta visu "specoperāciju, Zmeijnajas atdošanu un vispār tieši vaino Putinu. Nē, karu nenosoda -ar ukraiņiem ir jāizrēķinās. Bet propaganda esot pilnīgi nepareiza, tautu vajag nevis optimistiski mānīt,  bet aicināt aizstāvēt rašku un sist ukraiņus, jo šis lūk esot  tēvijas karš un uz spēles ir Krievija kā valsts. Vispār jau taisnība, krieviem bikses pilnas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #544 : 2022. gada 01. jūlijs, 18:30:00 »
Neko mēs nezinām. Pirms kara tak bija ļoti daudz tikšanos visaugstākajā līmenī. Tas pats Pu ar ko tikai netikās. Kas zina, kādus Molotova - Ribentropa paktus viņi saslēguši, kā ietekmes zonas sadalījuši. Gribētos jau ticēt, ka uzbrukums Ukrainai ir Pu nesankcionēta pašdarbība, bet kas zina... Kaut kā dikti daudz ir visādu blabla par palīdzēšanu Ukrainai, bet realitātē viņiem joprojām nopietnu ieroču trūkst...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #545 : 2022. gada 01. jūlijs, 18:57:20 »

Oi, kāds kaifs šito klausīties! Kad tāds rašists vaimanā  par krievu bessiļije, tas iedvesmo vairāk par jebkurām mūsu ziņām!

Atslēdzies reno

« Atbilde #546 : 2022. gada 01. jūlijs, 19:06:43 »
Man šis arī bija kā medusmaize, sen nebiju ar tādu gandarījumu klausījusies -tā jums, maitas, vajag

Atslēdzies reno

« Atbilde #547 : 2022. gada 01. jūlijs, 19:14:25 »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #548 : 2022. gada 01. jūlijs, 19:32:12 »
Vēl jau vajadzēja patentēt ukraiņu speķi  :mrgr:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #549 : 2022. gada 01. jūlijs, 21:37:02 »
Oi, kāds kaifs šito klausīties!

Mīļie draugi! Apmēram to pašu es teicu jau apmēram marta vidū (ok, varbūt aprīļa sākumā)!
Un mani nosauca par Putinistu un atkārtoti draudēja izbanot?
Kur ir Jūsu veselais saprāts?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #550 : 2022. gada 01. jūlijs, 22:32:58 »
https://www.la.lv/krievu-propaganda-zino-ka-rit-notiks-baltkrievu-iebrukums-ukraina-nbs-kapteinis-par-situaciju-baltkrievija

Gribas domāt, ka nenotiks, jo, ja tiešām būtu paredzēts uzbrukums, tā laiku turētu slepenībā, nevis bazūnētu apkārt...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #551 : 2022. gada 01. jūlijs, 23:08:52 »
Kaut kā jau tos baltkrievus jāmēğina izprovocēt, ja paši neprotas ar praktisku karadarbību pievienoties krieviem...
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 01. jūlijs, 23:30:26 no ...(cita) »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #552 : 2022. gada 01. jūlijs, 23:19:31 »
Ja ne savādāk, tad ar savu mīcīšanos robežas tuvumā viņi uztur spriedzi un piesaista kādu daļu ukraiņu spēku.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #553 : 2022. gada 02. jūlijs, 10:42:34 »
Mani sasmīdināja Alkšņa atziņa, ka vairums baltkrievu ar visu to joksīšanos vairs nevēlās sevi atzīt par krieviem  :smile: . Labi, dievs ar viņu, ar to Baltkrieviju, tā jau sen ir zem RU kurpes. Pukstēs pa stūriem, bet neko nemainīs. Ja jau tik daudz, ka visi atzīst, ka Lukašenko nav ievēlēts, bet turpina visu lemt Baltkrievijas vārdā un neviens lietas labā neko nav iesācis. Visvairāk mani priecē tas, ka tas maita Alksnis, kurš jau  padzimis ar zombētām smadzenēm, publiski atzīst to, kas jau sen ir visai pasaulei skaidrs - iet karš, kremlim nav nemazākas sajēgas par to, kas notiek pašu armijā, RU sakāve nozīmēs Krievijas beigu sākumu, PU rīkojumi ir neadekvāti un t.t.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #554 : 2022. gada 02. jūlijs, 11:18:07 »
Sacīt, ka baltkrievi "neviens neko nav iesācis", manuprāt, nav taisnīgi. Viņu protesti bija gana vērienīgi un ilgstoši, par spīti visām apcietināšanām un piekaušanām. Un, kā dzirdēts, viņi arī, cik nu spēj, ar savām partizānu metodēm sabotē krievu armijas loģistiku.
Galu galā, arī pats Lu joprojām kaut kā ir izmanījies uz diviem beņķiem nosēdēt un aktīvā karadarbībā nav iesaistījies. Kaut neticu, ka nav uz to mudināts no "lielā brāļa" puses.

Bet tai Alksnī klausīties, jā, pilnīgi kā medusmaize  :mrgr: