Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 62068 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #1065 : 2023. gada 07. novembris, 22:23:48 »
Nu vo, te situāciju ukraiņu karavadībā raksturo vēl viens eksperts, kura informācijai uzticos.

Ja šitā notiek, tad valdību jāmaina ar steigu - hoš ar vēlēšanām, hoš kā citādi piespiežot (hoķ tuškoi, hoķ čučelom).

Neviens jau tev neliedz ticēt un uzticēties kam gribi. Ne no tavas, ne manas, ne kāda cita ticības ārpus Ukrainas jau nekas nemainīsies.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1066 : 2023. gada 08. novembris, 20:50:46 »
Sen nebiju klausījusies Gordonu, bet ļoti piekrītu - karš nav laiks, kad rīkot vēlēšanas!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1067 : 2023. gada 08. novembris, 22:14:41 »
Iepriekš karu laikā nekad nav bijušas vēlēšanas. Zirgus uz pārbrauktuves nemaina...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #1068 : 2023. gada 08. novembris, 22:18:43 »
Iepriekš karu laikā nekad nav bijušas vēlēšanas. Zirgus uz pārbrauktuves nemaina...

Tieši tā! Tāpēc Arestoviča izdarības man neliekas situācijai atbilstošas. Žēl!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1069 : 2023. gada 09. novembris, 07:38:32 »
Klusējis neesot un tāpēc arī no amata bez žēlabām aizgājis. Vari cīnīties esot sistēmā un klusējot uz āru, bet cīņa ar vējdzirnavām kādreiz apnīk. Pietiekoši ilgi klusējis. Tagad runā. Domāju, ka tas atklāti kļuva redzams jau tad, kad pagāšziem intervijā Gordonam izteicās, ka grasoties iet uz prezidentiem. Ļoti labi izskaidroja, kas jādara prezidentam pēc kara un kā tauta uz to reaģēs. Tad par Zeļenska nepiemērotību konkrētajai situācijai negāja runa. Laikam nupat situācija ir kritiska.

Lai nu ko, bet uz vieglu dzīvi viņš noteikti nepretendē!

ES nespriežu, par to, kas Ukrainai BŪTU JĀDARA. Es spriežu par konkrēta cilvēka izteikumiem, par situāciju. Man nav ne jausmas, kas tur dziļumā notiek un kas būtu jādara. Redzu, kas ir virspusē un kas ir acīmredzami. Un neizskatās labi.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1070 : 2023. gada 09. novembris, 09:25:04 »
Kas nepatīk man - ka no Arestoviča teiktā tiek izrauti kaut kādi atsevišķi teikumi ārpus konteksta un tad svētā sašutumā apstrīdēti. Un, jā, tiešām var izklausīties akvaimandieniņ! Kā tie citāti no viņa skolas semināra (kas zina, sapratīs, kas nezina, neprasiet, neskaidrošu) - ak šausmas, ak šausmas!  Bet, klausoties Arestoviču pilnībā, puzzle saliekas, un saproti, ka viņam taisnība. Arī tas, ko šobrīd emocionāli pateica Gordons par savu naidu, es viņu pilnīgi saprotu, man ir tāds pats! Bet tās ir emocijas. Un Arestovičs ir skaidri nopamatojis, ka emocijas nerullē kā arguments starptautiskajā politikā, tur strādā aprēķins un loģiskā argumentācija.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1071 : 2023. gada 09. novembris, 13:22:48 »
Tiešām domājat, ka ar Arestoviča plānoto mierizlīgumu rašas agresīvie plāni beigsies? Ka tik ne tā, to tik rašas grib, lai var atkal atsperties un līst kā utis uz visām pusēm.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1072 : 2023. gada 09. novembris, 13:47:26 »
Ja krievijai atdos iekarotās teritorijas, nekas ar to nebeigsies. Tas ir tāpat kā huligānam pie skolas atdot naudu, citādi sola piekaut. Domā viņš liksies mierā? Rīt un parīt stāvēs turpat, lai atņemtu kārtējo naudu. Un atkal solīs piekaut. Bet aizparīt būs pie nākamās skolas, kur atkal kādam kaut ko atņems. Jo bērniņi ir mazāki, mīļā miera labad atdos kā ezīši, bet skolotāji īpaši nejauksies. Jo pašiem savas problēmas – nevar tak izrādīt, ka pie mūsu skolas kaut kas tāds notiek utml.

Kamēr krievija nedabūs pa zobiem rupji un brutāli, tā mierā neliksies. Kā pierādīja Krima – turpinājums sekos. Kāds būs rezultāts (kurš vēl dabūs pa zobiem un vai neuzlaidīs gaisā visu skolu)? Nezinu. Pieņemu, ka līdzekļi ir, bet tos nelietos, jo karš vienmēr ir bijis izdevīgs tiem, kas peld pa virsu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1073 : 2023. gada 09. novembris, 16:19:32 »
Tiešām domājat, ka ar Arestoviča plānoto mierizlīgumu rašas agresīvie plāni beigsies? Ka tik ne tā, to tik rašas grib, lai var atkal atsperties un līst kā utis uz visām pusēm.
Kā jau es teicu - nevajag izraut atsevišķas frāzes no konteksta. Arestovičs NEPLĀNO nekādu mierizlīgumu. Par mazā pirkstiņa atdošanu nelabajam viņš saprot ne sliktāk par jebkuru citu.
Kas var atļauties stundu klausīties - iesaku. Labs skaidrojums.
https://www.youtube.com/watch?v=Yx5lQk6iHv0&ab_channel=AlexeyArestovych

Un šeit par "laivas nešūpošanu"
https://www.youtube.com/watch?v=t5jvrL5UISg&ab_channel=AlexeyArestovych
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 09. novembris, 16:30:43 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1074 : 2023. gada 09. novembris, 17:35:13 »
Un okupēto teritoriju pilsoņi kā balsos, mmm? Vai arī viņi ne vien okupēti bet arī tiks atņemtas balss tiesības...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1075 : 2023. gada 09. novembris, 18:33:07 »
Nestādos priekšā, kā var nodrošināt vēlēšanu iespēju okupācijā, emigrācijā un ierakumos. Visticimāk, ka vēlēšanas tiks atliktas līdz stabilākai situācijai. Nu bet kaut kad jau tās notiks.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1076 : 2023. gada 09. novembris, 18:40:13 »
Bet Arestovičs jau spiež uz vēlēšanām, jau partijas programmu publicējis.  :mrgr:  Kā bez vēlēšanām viņš domā tikt par prezidentu, mmm?  :scratch:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1077 : 2023. gada 09. novembris, 18:50:45 »
Jēziņ, nu KAUT KAD taču tās vēlēšanas notiks. Kad tiks atzīts par iespējamu tās izveikt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1078 : 2023. gada 09. novembris, 19:08:14 »
Par to jau arī saku, ka tā Arestoviča ideja kara laikā spiest uz vēlēšanām ir pilnīgs ku-kū...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1079 : 2023. gada 09. novembris, 19:36:01 »
Tā nav Arestoviča ideja, gluži tāpat kā viņš uz to ne"spiež". Galu galā, pat ļoti gribēdams, neko viņš nevarētu iz"spiest", jo vēlēšanas oficiāla karastāvokļa laikā  nepieļauj spēkā esošā Ukrainas konstitūcija. Tā ka, diesviņzin, kad tās vēlēšanas notiks, bet nu KAUT KAD jau notiks.