Autors Tēma: Baltie mēsli...  (Lasīts 2844 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Atb: Baltie mēsli...
« Atbilde #15 : 2021. gada 03. decembris, 12:10:18 »
Rīts... Tumsa...

Dienēju PSRS armijā - kopš tā laika man ir vienīgais kaifs braukt ziemā pa neiztīrītu ceļu.
OK, toreiz man bija divi auto: 4x4 un 6x6.
Pasaulē nav daudz prieku, bet šis ir!

Jā, gadījās arī vasarā Lādogas ezerā braukt ar UAZ līdz ceļiem ūdenī, aiz krūma uz reiz rāvu krastā, labi, ka kailā dāma pierāva celīšus, tāpat jau sauļošanās dvielītim pāri pārbraucu...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2021. gada 09. decembris, 09:13:22 »
Šļūkt ar mašīnas vēderu pa aizsnigušu ceļu  - tikšu, netikšu, uz ceļa iestrēgšu vai novilks grāvī? - ir baisi. Un ja tas vēl ikdienā atkārtojas...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2021. gada 09. decembris, 09:58:18 »
Šļūkt ar mašīnas vēderu pa aizsnigušu ceļu  - tikšu, netikšu, uz ceļa iestrēgšu vai novilks grāvī? - ir baisi. Un ja tas vēl ikdienā atkārtojas...

jāpērk augstāka mašīna :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2021. gada 09. decembris, 10:01:52 »
Varbūt labāk uzreiz tanku. Ar labu džipu, kā zināms, tālu jāiet pēc traktora.

P.S. Bet vispār, Bob, es nesaprotu, tu kaut kādu perversu kaifu ķer no sava ļaunuma, vai kā..

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2021. gada 09. decembris, 10:04:23 »
Varbūt labāk uzreiz tanku. Ar labu džipu, kā zināms, tālu jāiet pēc traktora.

P.S. Bet vispār, Bob, es nesaprotu, tu kaut kādu perversu kaifu ķer no sava ļaunuma, vai kā..

:evil: :evil: :evil:  bet kā gan citādi. Eiforijā vien dzīvoju

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #20 : 2021. gada 09. decembris, 16:49:07 »
Es no rītiem auto nekustinu, bet aukstajos rītos visādi gadās. Reiz izeju no mājas, kaimiņš saka- aizvedīšu. Es ērti  iekārtojos, bet dīzelis nepielec. Nu neko. Otrā rītā atkal aicina kamanās, bet tagad viņam durvis nestāv ciet  :rofl: Labāk ziemā kājam iet, ja nav tālu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2021. gada 11. decembris, 15:39:09 »
Izbraucu līdz pilsētai. Kaifs Krimsona stilā (jo nekur nav jāsteidzas un mašīnā nav pārītis sīču). Tiesa, man nav ne 6x6, ne 4x4, parasts zems sīkaparāts uz 13" riteņiem. Ceļš putrā, kaut kas ir tīrīts, bet tik un tā vietām līdz vēderam. Mašīna iet danceniski un šķērsām, spēj tik valdīt. Grozi stūri vai negrozi, riteņi dara to, ko paši grib. Ja atrod kādas rises, tad pa tām turpina arties, jāuzmanās tikai, jo vismaz pāris tādas rises ir finišējušas grāvī vai grāvja malā, kur labi redzams, ka tas, kurš tur bijis, ir bijis pēdas tiesu augstāks zvērs. Par laimi neviens pretī netrāpījās, neskaitot pāris onkuļus ar suni un dažas ceļa malā noparkotas mašīnas.

Šodien līs, rīt piesals, pirmdien gan būs jautrība konkrēta, lai no rīta uz skolu tiktu. Kaut kā ar tiem laika apstākļiem galīgi neiet - tad zem 20, tad virs 0... Nevarēja vienmērīgāk - kādus -5 turēt?

Domāju, domāju, vai neiet to žļurgu no ielas nogrābt, parunājos ar sevi un nolēmu, ka neiešu. Lai sasalst grumbuļos, nebūs tāda slidotava.

Toties sniegs nokritis, eglītes var redzēt, rīt iesim eglīšu medībās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2021. gada 11. decembris, 21:57:37 »
Es priecājos, ka batie mēsli kūst, bet šī brīža stadija ir diezgan nepatīkama - viss šķīst un jūk, kājas, kur agrāk pa virsu varēja staigāt, tagad brūk iekšā. Plus vēl lietus pa virsu, viss slaaaapjš.... Un kad tas viss ledū apsals, tad iestāsies īsta jautrība, pasargdies.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #23 : 2021. gada 12. decembris, 21:51:32 »
šovakar pie lidostas jau tā kā sāka piesalt