Autors Tēma: Noslēpums  (Lasīts 3703 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Atb: Noslēpums
« Atbilde #15 : 2021. gada 12. decembris, 21:51:13 »
Hmmm, kas īsti ir tie skeleti, kas skapī? Neatklāta slepkavība? Latvenergo 3 miljoni? Sānsolis laulībā? Aborts agrā jaunībā? Spiegošana citas valsts labā? Kas ir tas šausmīgais, ko neviens nedrīkst zināt?
Šis nav personisks jautājums par jūsu skapju saturu, bet vispārīgas pārdomas par tiem skeletiem.
Tā varētu būt.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #16 : 2021. gada 12. decembris, 22:08:27 »
Ir noslēpums, lieta, ko nevienam nestāstu, taču neteiktu, ka tas ir kāds baiss skelets.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2021. gada 13. decembris, 10:05:16 »
Vai jums jūsu dzīvē ir kāds noslēpums, kuru nezina neviens? Vai gandrīz neviens. Un kuru jūs nekad nevēlētos atklāt.
...lasot tēmu, domāju, ka dip arī izstāstīs to noslēpumu!.. dip, klāj vaļā!  :just_popcorn: ...kuru esi noindējusi ar sēnītēm?  :mrgr:   

p.s.     
indēšana esot sievietei visvieglāk veicamā....grūti iedomāties dip ar cirvi rokā :murmur:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #18 : 2021. gada 13. decembris, 10:10:49 »
Ar cirvi rokā neizslēdzu. Var būt. Var būt ar pirmo, kas pie rokas.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #19 : 2021. gada 13. decembris, 10:12:54 »
Kā vienā intervijā izteicās kāds kriminologs, visnežēlīgākās slepkavas esot neliela auguma, smalkas sievietes.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2021. gada 13. decembris, 10:20:33 »
Ar cirvi rokā neizslēdzu. Var būt. Var būt ar pirmo, kas pie rokas.
nu, šitās afekta stāvoklī - ar cirvi vai pirmo, kas pa rokai, mūsu mili...piedodiet, policija uzreiz atklāj un tas vairs nav nekāds noslēpums...bet pārdomāta sēnīšu salasīšana mežā, pagatavošana un iedošana upurim ir pavisam cita klase!....šī var palikt neatklāta, vienīgā grūtība ir tā, ka tam jāizskatās, ka upuris pats ir nepareizās sēnes salasījis un pagatavojis...nu, nelaimes gadījums :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2021. gada 13. decembris, 10:24:41 »
Tās ir sociopātes, kas ar cirvi..
Tās, kas ar sēnītēm, tās jau daudz rafinētākas..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2021. gada 13. decembris, 15:47:55 »
...nu, dip, tak nevelc kaķi aiz astes un stāsti savu noslēpumu, kuru nevienam reālajā pasaulē nevari izpaust! :just_popcorn:   
Es pat nedomāju, ka tu savu vīramāti būtu noindējusi...tās, protams, ir muļķības...mans čujs, ņuhs un poņa par tevi, kas izveidojusies šajā forumā, saka , ka viena Tava atvase nav no vīra, bet cita vīrieša...un  Tevi šis noslēpums moka...bet ir tak DNS , bet varbūt tieši no tā Tu baidies?   

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #23 : 2021. gada 13. decembris, 16:00:14 »
A kāpēc lai šis noslēpums mani mocītu? Tas, ka viens no bērniem nav no vīra? Uz šo lietu jāskatās failozofiski. Kā saka mans mācītājs - bērni - tas ir labi.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #24 : 2021. gada 13. decembris, 16:00:53 »
Atceros senajā "Defi forumā" vienu komentāru par vīriešiem un bērniem:

kāds vīrietis vienmēr esot noniecinājis sievietes ar bērniem, viņam tādas neinteresējot, jo netaisoties audzināt svešu vīriešu  bērnus;
tagad esot apprecējis bezbērnu dāmu, bet vienalga audzinot svešus bērnus, tikai pats to nemaz nezinot.
jā, karma steidzas lēnām.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #25 : 2021. gada 13. decembris, 16:01:35 »
kādā jēgā Broņa te lietoja -sociopātes?

Man sajūta, ka Broņa katru jaunu vardu,ko iemācās vispirms nāk izmēģina forumā :)pareiz vien ir  :yes:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2021. gada 13. decembris, 16:02:19 »
Noslēpums ir tad, ja dip zina par atšķirīgajiem DNS, pretējā gad.ir aizdomas vai varbūtība, vai iespēja, vai versija.
Nakata kungs, mani aizvien vairāk pārsteidz izslavētās vīriešu loģikas trūkums Tavu domu plūsmā

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #27 : 2021. gada 13. decembris, 16:02:52 »
Lūk, Milka, šī burvīgā neziņa.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2021. gada 13. decembris, 16:03:28 »
kādā jēgā Broņa te lietoja -sociopātes?

Man sajūta, ka Broņa katru jaunu vardu,ko iemācās vispirms nāk izmēģina forumā :)pareiz vien ir  :yes:

Man arī jāprotestē pret vārda “sociopāts” lietošanu šajā kontekstā

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #29 : 2021. gada 13. decembris, 16:04:29 »
Minne, ne mēs vienas kļūstam vecākas  :mrgr: