Autors Tēma: Noslēpums  (Lasīts 3718 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Noslēpums
« Atbilde #30 : 2021. gada 13. decembris, 16:20:13 »
Nē, ar cirvi uzbrūk sociopāts. Nu, ja tā nav aizstāvēšanās.
Un kāpēc tāda attieksme pret sociopātu? Tas nemaz nav nekāds retums, marginālais variants visiem zināms, un visi domā, ka tas kaut kas ļoti tāls.. bet sociopātijas iezīmes nav nemaz tāds retums..
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 13. decembris, 16:37:50 no Broņa »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2021. gada 13. decembris, 16:21:06 »
Noslēpums ir tad, ja dip zina par atšķirīgajiem DNS, pretējā gad.ir aizdomas vai varbūtība, vai iespēja, vai versija.
Nakata kungs, mani aizvien vairāk pārsteidz izslavētās vīriešu loģikas trūkums Tavu domu plūsmā
Minn, tak vajadzēja sakustināt tēmu, kura jau sāka nomirt...lūk, iemetu dīķī akmeni un aizgāja vilnīši ...dip, tak tagad jau atzinās - viens nav no vīra...un nedomā, ka vīram pēc 30 gadiem būs prieks to dzirdēt....protams, ka bērns pa šo laiku ir iemīlēts, tuvs un dārgs un SAVS! ...taču attiecībās ar dip tur var būt problēmas, ja patreiz ir tās citu iemeslu dēļ saspīlētas....ja dip ar savu kungu joprojām jauki dipo, tad tā vispār nav nekāda herņa.....taču dip pa Latviju klīst viena, kaut kā nedzird, ka vīrs ceļotu līdz...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #32 : 2021. gada 13. decembris, 16:26:43 »
Jā, kāda būtu reakcija, ja es uzzinātu, ka mani vecāki nav mani vecāki? Attieksme nemainītos. Pat būtu vēl labāka varbūt. Bet sameklētu īstos vecākus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2021. gada 13. decembris, 16:43:21 »
Nu, labi, lai varat paknābāt arī mani ...redziet, kad parādās vecuma viedums, kad tu izproti cilvēku motivāciju, kad tu senos notikumus izproti tos tā, kādi tie patiesībā varēja būt,  man interesē, vai vienai sievietei, kura nav mana sieva, bet ar kuru bija regulārs sex jaunībā, meita nav manējā? ...šī sieviete joprojām ir manas pirmās sievas labākā draudzene, tāpēc nekad nav izvirzījusi šo tēmu...viņai draudzība un arī manai pirmajai sievai ir svarīgāka par šo apstākli - kurš ir bioloģiskais tēvs meitenei...tas tika pasludināts manas sievas brālēns, kurš vienmēr no tā atteicies...mana meita tāpēc šai sievietei, kurai jau 40, ir trešās pakāpes māsīca un joprojām šad tad tusē kopā....bet varbūt viņas ir pusmāsas? 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2021. gada 13. decembris, 16:43:38 »
Saliku Nakatam plusus par dīvaino domu gājienu, apziņas plūsmu, fantāziju (viņam vienmēr raksturīgo)  :) . Par šausmām vietējām b...  :rofl:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #35 : 2021. gada 13. decembris, 16:46:51 »
Nakat, kas tur ko knābāt. Aizej un pajautā. Pastāv vēl iespēja, ka viņa pati nezina. Sarunā ar meitu dns, ja gribi. Es laikam gribētu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #36 : 2021. gada 13. decembris, 16:49:51 »
Jā, tas tiesa.. vīrieši nekad nevar būt droši..  :rofl:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #37 : 2021. gada 13. decembris, 16:50:22 »
Nakat, kas tur ko knābāt. Aizej un pajautā. Pastāv vēl iespēja, ka viņa pati nezina. Sarunā ar meitu dns, ja gribi. Es laikam gribētu.
tas būtu...man tagad meitai tā vienkārši ļaļālā jāpasaka - bet varbūt ar Daci uztaisiet kopā DNS testu?   

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #38 : 2021. gada 13. decembris, 16:53:38 »
Tu ar Daci uztaisi. Ja Dace ir potenciālā meita. Ja rausties, tad aizmirsti.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #39 : 2021. gada 13. decembris, 16:59:12 »
Tu ar Daci uztaisi. Ja Dace ir potenciālā meita. Ja rausties, tad aizmirsti.
es netiekos...meita tiekas...vienīgais variants to noskaidrot - es izstāstu meitai un viņa tad Dacei...man jau bija stāsts, kad abas pusaudžu gados, kad šīm 15 un 12 nāca pie manis uzzināt, kurš ir īstais Daces tēvs....toreiz es it kā to neiedomājos...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #40 : 2021. gada 13. decembris, 17:06:54 »
Tu netiecies. Bet gribi uzzināt. Nu tad tiecies. Pri čom te meita? Tava oficiālā. Nu un, ja tā Tava meita? Sieva cita. Neviens nav apvainots. Un nav jau jākladzina pa visu pasauli.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2021. gada 13. decembris, 17:17:20 »
Tu netiecies. Bet gribi uzzināt. Nu tad tiecies. Pri čom te meita? Tava oficiālā. Nu un, ja tā Tava meita? Sieva cita. Neviens nav apvainots. Un nav jau jākladzina pa visu pasauli.
redz, es, protams, to gribētu uzzināt...taču ...vai es nebūšu "svoločs", ja atklāsies noslēpums? ...man tas neko principā nemaina....taču manas pirmās sievas (meitas mātes)  attiecībās ar labāko draudzeni?...es nesen mēģināju ar viņu runāt, pat neskarot tieši šo tēmu, bet viņa man nikni uzbruka - nemēģini sabojāt manas attiecības ar Sandru, kura ir mana labākā draudzene tur 40+ gadus....es, protams, nemēģināju  ...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #42 : 2021. gada 13. decembris, 17:19:52 »
Uzzināt gribas, bet vienlaicīgi grib palikt labais, jo meitai/meitām to uzzinot, var mainīties attieksme

Nē, pēc pēdējā komenta izrādās meitu attieksme vispār nav svarīga. Un "svoloč", kā pats izteicies, nekļūsi ar fakta pasludināšanas brīdi.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 13. decembris, 17:27:35 no Milka »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2021. gada 13. decembris, 17:30:03 »
Uzzināt gribas, bet vienlaicīgi grib palikt labais, jo meitai/meitām to uzzinot, var mainīties attieksme

Nē, pēc pēdējā komenta izrādās meitu attieksme vispār nav svarīga
nezinu...man pat nav versijas....domāju, ka meita saprastu ...kā ar varbūtējo meitu nezinu...nu, viņas varētu kļūt vēl tuvākas...man tas mainītu tikai to, ka vēl 3 mazbērni, kurus es nezinu....ai, lai paliek kā ir....

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #44 : 2021. gada 13. decembris, 17:31:45 »
Pats atbildēji. Meita un mazbērni jau ir nopietni. Tas nav viens pisiens. Piedošan.