Autors Tēma: Noslēpums  (Lasīts 3736 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Atb: Noslēpums
« Atbilde #45 : 2021. gada 13. decembris, 20:28:53 »
...es nesen mēģināju ar viņu runāt, pat neskarot tieši šo tēmu, bet viņa man nikni uzbruka ...
Manuprāt diezgan skaidra atbilde. Vāji slēpta starp rindām.
Uzbrukums ir tikai emocionāla reakcija uz netīkamu patiesību...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2021. gada 13. decembris, 20:48:22 »
Nu vot nah rakt pakaļ tādam noslēpumam, kas pēc tam sarežģīs/sabojās citu cilvēku attiecības? Ziņkārību savu apmierināt, patiesība pāri visam un po, ka pāri līķīem (nu, ne burtiski, bet...)?
Pārfrāzējot laulību ceremonijas frāzi "lai runā tagad vai klusē mūžam", es sacītu, ka "ja, jādamies apkārt pa puspasauli, neuzņēmies atbildību uzreiz, tad tagad proties vismaz muti turēt līdz mūža galam".

Atslēdzies Milka

« Atbilde #47 : 2021. gada 13. decembris, 21:03:08 »
Nav teikts, ka tās brūtes meita ir no nakata, bet visu šito cilājot, nāks gaismā, ka "dārgā draudzene" nakata bijušajai sievai ir n-gadus aiz muguras gulējusi ar viņas vīru.
Tad jau draudzībai būs beigas. Vai arī nakatam.  :smoker:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2021. gada 14. decembris, 00:23:53 »
Lūk, tas ir skelets skapī, ne noslēpums :P

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2021. gada 14. decembris, 00:32:21 »
Nē, ar cirvi uzbrūk sociopāts. Nu, ja tā nav aizstāvēšanās.
Un kāpēc tāda attieksme pret sociopātu? Tas nemaz nav nekāds retums, marginālais variants visiem zināms, un visi domā, ka tas kaut kas ļoti tāls.. bet sociopātijas iezīmes nav nemaz tāds retums..

Vēl jau pie a la cirvja var ķerties cilvēks afekta vai galēja izmisuma vai baiļu stāvoklī

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #50 : 2021. gada 14. decembris, 02:35:55 »
Nē, nē ,nē ..nepareiz  :n+: ... pārsvarā ar cirvjiem, gaļas āmurīšiem un terases dēļiem mēs te lielā daļa risinām ikdienas jautājumus(ko šodien vakariņās piem.)

:sarcasm:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #51 : 2021. gada 14. decembris, 14:10:55 »
Vēl jau pie a la cirvja var ķerties cilvēks afekta vai galēja izmisuma vai baiļu stāvoklī

Nu bet to tak es minēju.. Ja nu gadījumā ciris pie rokas un jāaizstāvas.. Bet te jau iepriekš nebija runa par to.. Bija runa par uzbrukumu ne aizstāvību.. Tjip, man nervi beigti, es gatava ar cirvi vai nezko, kas pie rokas.. Tipiska sociopāta reakcija.. P.S., vienkārši aiz izmisuma pie cirvja neķeras, jo ir citi risinājumi.. Bet, jā, sociopātiskas ievirzes vai psihiskas saslimšanas gadījumā citu variantu tādam cilvēkam nav.. cirītis, nazis utt.

Un tad vēl tā lielīšanās par savu krutumu.. sak, es varu ar visu, kas pie rokas, i cirītis, i kāds cits smags rīks labs.. Nu nav tur, ko lielīties.. jāārstējas, ja var, ja slimība, bet sociopātija jau ir personības ievirze, neizārstēsi tur neko..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2021. gada 14. decembris, 14:24:44 »
Es tā neuztvēru Amālijas teikto. Viņa neprecizēja, kad gatava ķert cirvi vai pirmo pa rokai - bezkaislīgi uzbrūkot, izgāžot dusmas vai esot iespiestai stūrī

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #53 : 2021. gada 14. decembris, 14:28:24 »
Nu ko es saku.. tipiski aprakstīja..
Tikai skaidrs, ka Amālija tā ne dara, ne darīs.. citādi jau sen būtu ar likumu domstarpības..
Tā dara tie, kas rīkojas pirmo impulsu vadīti, par sekām nedomājot.. Ar viņiem pilni cietumi. Un dusmas izraisīt var jebkas.. Kur teikts, ka mana dusma nav pietiekami svarīga, lai ķertos pie cirīša?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #54 : 2021. gada 14. decembris, 14:29:04 »
Kad mani nokaitina ļoti, ļoti, tad ir zibenīgs mirklis, kad tiešām lai pie rokas nav ne nazis, ne tējkanna karsta. Ātri pāriet. Ar loģiku nekāda sakara.
Nelepojos nemaz.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #55 : 2021. gada 14. decembris, 14:32:39 »
Kā jau minēju, sākuma komentos man neradās pārliecība, ka runa ir tieši par dusmu afektu

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #56 : 2021. gada 14. decembris, 14:37:15 »
Kad mani nokaitina ļoti, ļoti, tad ir zibenīgs mirklis, kad tiešām lai pie rokas nav ne nazis, ne tējkanna karsta. Ātri pāriet. Ar loģiku nekāda sakara.
Nelepojos nemaz.

Nu, ja tik traki būtu, sen jau būtu nodarīts.. bet saprāts galīgi nesnauž.. bet zibenīgi caur smadzenēm izskrien visādas domiņas..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #57 : 2021. gada 14. decembris, 17:16:23 »
Un Nakatam tas nav skelets, bet kārtīgs skeļetišče! Pats trakākais, ka, ja Nakats to izvelk no skapja, tad pārējie skeleti grabēdami izvelkas līdzi. Un tie vairs nav Nakata skeleti. Tā potenciālās meitas māte baigi laidusi, attiecībā pret draudzeni (Nakata sievu), attiecībā pret vīrieti, kuram piesēja bērnu (tak ar to laikam arī bijušas kādas attiecības) un attiecībā pret savu meitu.. nez, kas meitai stāstīts, vai meita kaut ko vispār nojauš?