Blāzma, iespējams, Tev problēmas ir tāpēc, ka Tu par vakc/nevakc tēmu paud darbā savus uzskatus, līdz ar to pretī dabū dzirdēt to, ko negribi un attiecīgu attieksmi.
Es savus uzskatus darbā vispār nepaužu, kāds zināja, ka nevakcinēšos, tad gan jau uzzināja, ka izslimoju, neviens neprasa, ko darīšu, kad beigies sertifikāts. Neviens nezina ne manas domas, ne nostāju, ne arī prasa, kāpēc un vai. Tāpēc darbā jūtos labi.
Ārpus darba ir 2 cielvēki, kas tur kanti un nevakcinējas, nav antivakseri ar visādām teorijā, vnk neuzskata to par vajadzīgu, ar tiem aprunājos.
Ar 2 draudzenēm, kas ir vakcinējušās, reizēm kko paspriežam par situāciju. Vienreiz gan biju apreibusi un novāvuļoju pēc pilnas programmas ar draudzeni, jau domāju, ka vairs ar mani nekur nebrauks, bet viņa tik uzklausīja un pasmējās.
Bieži vīru pavelku uz zoba, jo nespēju saprast, kā var būt tik akls(manā ieskatā).
Viss, vairāk ne ar vienu sarunu nav.
AAA, pēdējā laikā ikdienas veikala apsargam katru dienu prasu - vai tad neesat vēl mani iegaumējis, ka katreiz prasāt sertifikātu
Vakar bibliotēkā neizturēju un teicu - tieššam jūs domājat, ka šī ir tā vieta,kur kāds grib ielavīties bez sertifikāta
Zinu, ka stulbi, bet reizēm mēle paslīd.