es esmu mēmā šokā... Labi, pieņemsim, ka zombēti, un ko tur vēl. Es pat nebrīnos par to, ka valstī pasludina kara stāvoklī un pēc valdības teiktā viņi nemaz nekaro. Vairs neizbrīna, ka tikai par to, ka stāvi ar baltu papīra lapu pilsētas laukuma var ne tikai aizraut uz policiju bet arī piespriest vairākus gadus cietumā. Bet tas, ka pasludina mobilizāciju, izķer večus no ielas un aizšūta uz nošaušanu nevienu nekrata. Kad sāk pienākt zārki, kad vispār nav nekādu ziņu par tavu tēvu, dēlu, brāli - pofig. Kaut gan ir informācijā par to ka UK morgi pārpildīti ar līķiem, vienkārši RU valdībai tie pie pakaļas. Es pat nepieminu par mobilajām krematorijām... Vai ar to nepietiek, lai tauta pamostos? Un tagad "kara stāvoklis"... Jebkurā brīdī kara vajadzībām var paņemt tavu auto, dzīvokli, pārcelt ģimeni un citu valsts galu, neviens nedrīkst pamest vai mainīt dzīves vietu, vēl droši vien nav komendanta stundas, vai arī es to palaidu galā. Kur nu vēl tas, ka visi austrumu valsti iedzīvotāji (turkmēņi, uzbeki .... pat tie, kam ir RU pase) atzīsti par aizdomīgiem un tos nepieciešams deportēt... Un vienalga, tauta klusē. Kā viens demences nomocīts vecis var sačakarēt vienu piekto daļu no zemes lodes.