Autors Tēma: Īgnums pret krieviem. Vai vairāk nekā īgnums?  (Lasīts 13151 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Īgnums pret krieviem. Vai vairāk nekā īgnums?
« Atbilde #225 : 2022. gada 24. septembris, 18:31:07 »
Tas dīvaini, bet manu bērnu bērnībā visi krievu bērni latviski runāja.

Atslēdzies reno

« Atbilde #226 : 2022. gada 24. septembris, 18:53:16 »
Markots bija no tvitera ielicis baigo garo tekstu par krieviem, īsumā -ejiet visi tur, kur jūsu kuģis, un lieciet mūs mierā, mēs te nesāksim šķirot, kurš labs, kurš slikts, sēžat aiz sava žoga un pārdomājiet dzīvi. Bet izdzēsts. Žēl, baigi labais teksts bija, brutāls, bet patiess

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #227 : 2022. gada 24. septembris, 19:14:33 »
Ar kolēģiem bija diskusija - dažiem žēl tos, kas tiek pakļauti mobilizācijai un tos, kas mēģina bēgt, bet netiek ielaisti, piemēram, Latvijā.

Man nav žēl! Jau vairāk kā pusgads pagājis! Sen jau varēja iet protestēt vai bēgt. Ja sešus mēnešus bija tik vienaldzīgi par to, ka tautieši slepkavo, ņirgājas, iznīcina, tad nav ko žēlot.
Kā saka Zolkins - Ja jūs neinteresējaties par politiku, tad kādā mirklī tā interesēsies par jums!

Žēl, ka Gruzija, Turcija un Somija tiek pieblīvētas ar šiem "gaišajiem prātiem". 

Ja par vietējiem brīnumiem, tad naivi ceru, ka kāds vietējais krievs būs atžirdzis un par krievu partijām nebalsos.  Kam vēl jānotiek, lai prāts un acis atvērtos?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #228 : 2022. gada 24. septembris, 19:24:41 »
Mūsu krievu radi jau kopš pirmā sept. neatbild uz zvaniem . Nez ko tā  :sarcasm: Mamma un radu vecākā paaudze pārdzīvo.Man ieslēdzies pofigs un mūžīgais- katram pēc viņa ticības. Lai dabū, ko pelnījuši un neko vairāk ....ar to arī pietiks .
Tagad tie tūkstoši,kas mēģina laisties ,kā žurkas no grimstošā kuģa, būtu beidzot savakuši kopā visu savu drosmi(ja tāda ir) un pacēluši pakaļas pret savu grjobano režīmu ..bet tak nē..vēl var mēģināt aizmukt uz lamāto zarubežiju.
 Ka jupis viņus rāvis.

Slava Ukraine!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #229 : 2022. gada 24. septembris, 20:16:08 »
Es ticu, ka kāda neliela daļa no sākta gala bijuši pret karu - bija tak, kas pat uzdrīkstējās protestēt un  kurus šņorēja ciet, bet lielā masa jau "par mūsu prezidentu", kas "visu dara pareizi", par "atbrīvošanu", par "denacifikāciju" utt. Kamēr tas notika ar svešām rokām, tikām viss bija labākajā kārtībā. Tikai tagad, kad karš sāka skārt pašus, tā baigie pacifisti palikuši, bikses pilnas un nevajag vairs neko "atbrīvot".

Nav viņi te vajadzīgi, lai taisa revolūciju savās mājās. 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #230 : 2022. gada 24. septembris, 20:40:46 »
Ja par vietējiem brīnumiem, tad naivi ceru, ka kāds vietējais krievs būs atžirdzis un par krievu partijām nebalsos.  Kam vēl jānotiek, lai prāts un acis atvērtos?

Kamēr pašu neskar tikmēr vietējie tādi paši "Z varoņi" kā rašā. Nupat uzraksts BOLDERĀJA rašas karoga krāsās pārkrāsots. Ar to atžirgšanu un smadzenēm orkiem vāji.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #231 : 2022. gada 24. septembris, 22:19:59 »
Nebūs tur nekādu īpašu smadzeņu - viņi ir apbižotie, un Amerika vainīga

Atslēdzies reno

« Atbilde #232 : 2022. gada 24. septembris, 22:27:26 »
ģenētiski kretīni

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #233 : 2022. gada 03. oktobris, 21:46:11 »
Un galvenais, ka ar laiku nepaliek labāk. Paldies dievam, ka vismaz šūpojas te uznāk, te noiet, bet ir visu laiku. Un vispārējs satraukums, viņus tikai padara vēl agresīvākus it kā tas vispār skartu viņus - tāda sajūta, ka viņi dzīvo savas iedomās un fantāzijās tik dziļi, ka nekādi viņus no tā ārā nevar dabūt. :) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #235 : 2022. gada 26. novembris, 14:22:47 »
Mans īgnums nupat aug augumā līdz ar katru jutubes video. Mobiku mātes tagad kaut ko tur protestē, bet -paklausieties tikai viņas! - par ko protestē! Ka savāc tieši VIŅAS dēlu, jo vai tad citu trūkst!  Kamēr slepkavot dodas citi, viss bija kārtībā! Ka sūta "neekipētus" un "neapmācītus" - tātad, ja apmācītu un ekipētu, viss būtu pareizi?! Za našego prezidenta!  Viena burjatiete, savu kontraktnieku jau 200. saņēmusi, vaimanā, ka - tā nolādētā Ukraina! Vajadzēja viņu jau 2014. gadā iznīcināt!  :fp:
Bet tiktāl, ka - a nah tur bija jālien, tai Ukrainā?! - tiktāl aizdomāties par sarežğītu. Jo viss ir pareizi - iznīcināt citu tautu, graut mājas, pilsētas, bez elektrības atstāt ir pilnīgi atbalstāmi, tikai lai to kādi citi izdara, ne viņu dēliņi, jo tie ukraiņi, maitas, nelietīgi likvidē tos, kas miermīlīgi atbrīvo viņus!  :angry:
Tā tauta ir pelnījusi savu valdību!

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #236 : 2022. gada 26. novembris, 17:27:13 »
Tāpēc jau tai tautai ir tāda valdība, ka viņu lielākā daļa ir TĀDI - gāja, balsoja, atļāva sīkmonstram pieaugt līdz jau sen tas nefiksē realitāti.Kad karš sākās, protams, bija šoks par to, bet ne mazāks šoks par krievu tautas reakciju.Kā ko tādu vispār var izskaidrot???Masu psihoze, 100 gadu negatīvā selekcija laikam savu panākusi.Izskatās, ka nekas pārāk priecīgs mūs negaida - monstrs drīz kritīs vai ir jau nokritis, bet uz viņa vietu bīdās vēl trakāks nejaucenis

« Atbilde #237 : 2022. gada 26. novembris, 18:17:10 »
Ir arī pozitīvais - mani krievvalodīgie kaimiņi kāpņu telpā tagad sveicinās latviski  :mrgr:  Es laikam vienreiz, īsti nepiefiksēdama, ka tā viņu vecmāmiņa no blakus trepēm, bet tikai ka pazīstams sievišķis mūsu trepēs, pateicu Labdien!, un tagad visa ģimenīte, ieskaitot drūmo ģimenes galvu, arī saka Labdien!   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!