Aptauja

Vai Tu esi ziedojis okupekļa nojaukšanai?

3 (30%)
vēl ne
4 (40%)
uzskatu, ka tam jāpaliek, tikai pārveidotam
2 (20%)
uzskatu, ka tam jāpaliek esošajā variantā
1 (10%)

Pavisam nobalsoja: 10

Balsošana ir beigusies: 2022. gada 12. jūnijs, 08:47:43

Autors Tēma: Okupeklis  (Lasīts 7097 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Okupeklis
« : 2022. gada 13. maijs, 08:32:39 »
Noziedoju desmitnieku. Cerams, ka pietiks. Ja nē, ziedošu vēl.
Vajadzētu balsojumu ieviest, bet nemāku uztaisīt. Ar nosaukumu  - Vai Tu esi ziedojis okupekļa nojaukšanai? Un atbildēm Jā; Vēl nē; Uzskatu, ka tam jāpaliek, tikai pārveidotam;Uzskatu, ka tam jāpaliek esošajā izskatā.

Atslēdzies Pifs

Atb: Okupeklis
« Atbilde #1 : 2022. gada 13. maijs, 08:52:57 »
Arì ļoti gribu, lai to monstru novàc, bet śim mèrķim neziedośu. Uzskatu, ka tà tomèr ir valsts paśvaldìbas atbildìba. Vèl joprojàm ziedoju ukraińu kontà.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #2 : 2022. gada 13. maijs, 08:53:41 »
...un ..paśvaldìbas..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2022. gada 13. maijs, 09:03:32 »
Okupekļa nojaukšanai neziedošu.
Katru mēnesi nedaudz ziedoju "Ukrainas cilvēkiem" caur ziedot.lv.  Nupat esmu ziedojis ~1% no "ģimenes IKP"

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2022. gada 13. maijs, 09:28:24 »
man bija pārdomas sākumā, vai vajag jaukt nost. Varētu pārveidot par baiso gadu memoriālu utt. Bet cik gan mums vajag šos memoriālus.. Un uzskatu, ka ziedojumu vākšana ir latviešu tautas gribas izpausmes spogulis. Lai pēc tam nav spekulācijas, ka sliktā pašvaldība vai nepareizā saeima nojauca.
Ukraiņiem arī esmu ziedojis daudz vairāk.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2022. gada 13. maijs, 09:35:10 »
Neziedotu. Valsts nolēma, tātad arī lai meklē līdzekļus. Pārceltu uz citu vietu, nosauktu savādāk - kā liecību okupācijas faktam. Kaut kur uz atbilstošu nomali un blakus okupācijas muzeju. Muzejā, klāt arī zāli veltītu Ukrainai. Lai cilvēki atcerētos ar ko tas var draudēt un jābūt modriem.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #6 : 2022. gada 13. maijs, 09:37:31 »
man bija pārdomas sākumā, vai vajag jaukt nost. Varētu pārveidot par baiso gadu memoriālu utt. Bet cik gan mums vajag šos memoriālus.. Un uzskatu, ka ziedojumu vākšana ir latviešu tautas gribas izpausmes spogulis. Lai pēc tam nav spekulācijas, ka sliktā pašvaldība vai nepareizā saeima nojauca.
Ukraiņiem arī esmu ziedojis daudz vairāk.

No tāda skatapunkta - piekrītu. Savu viedokli vēsturei par pieminekļa demontāžu nobalsoju www.manabalss

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2022. gada 13. maijs, 09:43:41 »
Neziedoju un neziedošu, par daudz goda būtu. Tas ir "politiskās gribas", ne naudas jautājums. Bet naudas "ir tik daudz kā vēl nekad", desmitiem miljonu izķēzī vakcīnas "ziedojot", tā ka nieka pāris simtu tūkstošu tā staba nojaukšanai atradīsies, bijusi tikai vēlēšanās.
Savai naudai es varu atrast labāku pielietojumu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2022. gada 13. maijs, 09:59:58 »
Imho, šis nav naudas, bet attieksmes jautājums.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2022. gada 13. maijs, 10:56:22 »
Naudu neziedošu - šā kā tā kādam ķešā iesvilps. Toties varu pieteikties kādu dienu BEZ MAKSAS piedalīties nojaukšanā - ja cilvēkiem atļautu, pa akmenim vien aizstieptu un vēl kādu danci uzgrieztu izlīdzināšanai.
Vo! Vajag talku, tad es pat žažļiku uzmarinētu.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2022. gada 13. maijs, 11:19:28 »
Oi, nebūs tas tik vienkārši, un talkas nebūs. Bet aizstāvju bari gan, paredzu, ka apkārt saskries... I nafig vajadzēja lapseņpūzni uzkurbulēt, pašiem tak grūtāk būs, vot kāpēc pie mums viss čerez žopu notiek...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2022. gada 13. maijs, 11:26:55 »
Tas kā ar sāpošu zobu, vienreiz jāsaņemas un jāizrauj. Kad tad, ja ne tagad. Vajadzēja uzreiz kopā ar ļeņinekļiem. Citas iespējas var arī nebūt.
Un tas ir vizuāli nepievilcīgs. Ar savu padlaiku monstrozo izmēru Rīgas mērogā neiederīgs.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2022. gada 13. maijs, 11:38:58 »
Ar savu padlaiku monstrozo izmēru Rīgas mērogā neiederīgs.
Tas ir sīkals!  Kijevas "babu" esat redzējuši?  :mrgr:  Vot ja TO sadomās nojaukt, tur gan būs ko pasvīst...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2022. gada 13. maijs, 12:11:56 »
Nu atvaino, Kvadra. Būtu jāmērās? Vai arī tu visur oponē, jo oponēt tā allaž ir tava pozīcija.