daddy- zviedziens - .
Mellene... sagrābusi visu naudu savās rokās, bik bija nevietā... mellene neko nav sagrābusi. Kopējs konts tiesi to arī nozīmē, ka konts ir viens..un abi tam piekļūt vienlīdzīgi. Tu laikam nevari iedomāties ,kā tas ir.

Nu tas ir tā, ka katram ir sava karte un ienākumi/izdevumi ir redzami abiem .
Tas,ka vīrs nezin ,kas tajā kontā notiek, nozīmē to,ka viņš paļaujas uz to,ka zinu es. Vīrs lej benzīnu mašīnās, veic auto apkopes un citas tehniskās leitas. Citur viņš degunu nebāž, jo zin, ka es zinu labāk.
Dažreiz atraujas pēc pilnas programas,ja aiziet uz pārtikas preču bodi , vai apģērbu iepirkt(oky dažreiz es pieveru acis un neko nesaku), jo tad ir sapirkta tāda huiņa..

karoč, viņs pāris reizes gadā šādi izpaužas un tad sēž mierā, jo saprot,ka man tas sanāk labāk
Principā nav svarīgi,kādi ir naudas kustības modeļi ģimenē. Galvenais lai visi ar to ir mierā. Jo cilvēki esam dažādi.
Mums te divas paziņu ģimenes.. raujas melnām mutēm ,12hx5dienas..un naudas ,kā nav tā nav. Jo tā norukājušies,ka domāšanai un plānošanai vienkarsi nav laika.. atnak no darba nemaņā pasūta fastfood, visu pērk internetā ,jo uz veikalu iet nav laika.. logiski visu pārmaksā..par pakalpojumiem arī pārmaksa ,jo nav laika tādus sīkumus kā quotas taisīt..
un principā ir nebeidzamais aplis, izdod -jāpelna vairāk..vairak izdod -atkal jāpelna vairāk un tā viņi ņemas skrējienā bez atelpas.
Tur vēl viena meičiņa uztaisīja sev smukus pupus ..tagad no savas algas 5.gadus maksā par tiem

nu un tādā garā...piekāš man tādu dzīvi .aa vēl izbrīnīja.. pasūtot tās picas, vai indiešus vai ko nu tur kuro x vienu dienu maksā viens, otru otrs . Un tad es biju šokā ,ka tā meituška saka- šovakar maksājam no vīra kartes, jāpaņem kkas dārgāks un dubultās colas

man tas nav saprotams .