Autors Tēma: Diversanti/aģenti/vienkārši rašisti?  (Lasīts 3573 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Diversanti/aģenti/vienkārši rašisti?
« : 2022. gada 11. augusts, 00:11:07 »
Es tomēr pajautāšu.. Pašlaik visi apspriež Mārtiņa Staķa interviju TV Doždj. Par to, ka Staķis labi uzstājās, visu izskaidroja, nav šaubu, ir OK, kaut gan varēja, protams, būt asāks. Bet, ko gan no maigā, pakļāvīgā latvieša var gribēt?  :)  Bet tieši par intervētāju Kotrikadzi. To agresiju nevarēja noslēpt (starp citu, pēc tam bija intervija ar Podoļaku un vienu lietuvieti, tur pievaldījās, jo pretī spēcīgi vīri). Tie smīniņi, vaikstīšanās, izsaucieni, sejas izteiksme.. vispār jau dažs labs jautājums vispār absurds.. jau uz Krievu Savienību atsaucās. Par gāzi jautājot, vispār nevarēja noslēpt tādu kā prieku par ieriebšanu..

Un arī Tihons, kurš intervēja Vjačeslavu Dombrovski līdzīgi nervozi vaibstījās.. kā tāds Putins.. agresijas gan bija daudz mazāk kā dāmai, bet tāds izteikts nervozums kustībās, sejā..

Vārdu sakot.. īsumā.. man aizdomas. ka viņi nav vienkārši tāpat vien.. nu tas rašisms/fašisms/šovinisms/imperiālisms asinīs, bet tur ir jau kaut kas cits.. piemēram, iesūtīti šeit ar kādu mērķi. Varbūt diversanti/aģenti, lai veidotu attiecības ar šeit jau esošajiem prokrieviskajiem spēkiem. TV šiem spēkiem svēta lieta un spēcīgs ierocis. Un tagad būs. Nemieru rīkošanai, šķelšanai un visādām izdarībām..nu kaut kā tā. Jūsu domas?

Atslēdzies Broņa

Atb: Diversanti/aģenti/vienkārši rašisti?
« Atbilde #1 : 2022. gada 11. augusts, 00:53:53 »
Un, ja vēl atceramies, ka "Labvakar" bija čekas projekts ar trim puišiem, kuriem kartītes "čekas maisos"  :) .

Paši jautājumi un attieksme, pat ja viņi nav nekādi aģenti, vienkārši normālu cilvēku šokē. Tas lielkrievu šovinisms/fašisms/rašisms ir kaut kas neaptverams..
Vispār jau nevienai valstij nav pienākums dot kādam vīzas, kur nu vēl agresīvas/teroristiskas valsts pavalstniekiem.. Un kāds vispār tūrisms vai izklaides  :confused: , ir karš, tava valsts uzbrukusi citai un slepkavo.. bet šis te viņiem nevienā acī..

Uz kara un visu traģēdiju fona ņemšanās ap betona stabu - okupekli vispār izsmiekls..
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 11. augusts, 01:16:23 no Broņa »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2022. gada 11. augusts, 09:17:01 »
TVDoždj/TVrain nav Latvijas TV, viņi no Latvijas turpina cīņu par notiekošo Krievijā, aiz viņiem finansiāli gan jau ir kādi krievu oligarhi, kuri pret Putinu....neticu, ka viņi kā organizācija ir kremļa diversanti, bet atsevišķi cilvēki, kuri to slēpj savā Doždj , gan iespējams....jo autoritāra valsts savus aģentus iesūta opozīcijas TV kanālos...nu, un tagad kopā ar Doždj viņi nonākuši Latvijā

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2022. gada 11. augusts, 09:50:51 »
Un, ja vēl atceramies, ka "Labvakar" bija čekas projekts ar trim puišiem, kuriem kartītes "čekas maisos"  :) .
"Labvakar" nebija čekas projekts...tas bija Inkena un Rubeņa plaģiāts no CT...un pat ja visi bija čekas aģenti, tad, esmu pārliecināts, ka viņi viens par otru nezināja, ka tie pārējie divi arī ir aģenti....tas ir - savā starpā viņu uzvedības modelis nebija - mēs te,čekas aģenti un gatavojam kopā kaut kādu sazvērestību...viņi noteikti pat baidījās, ka tie pārējie varētu to uzzināt...izveidoja "Labvakar", strādāja normālu žurnālistu darbu kādu tobrīd pieprasīja perestroika un kur tas aizvedīs, viņiem nebija ne jausmas...nu, kaut ko iespējams stučīja, bet tam nebija nekādas ietekmes uz notiekošo....bija tādi laiki! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2022. gada 11. augusts, 10:06:52 »
Par Labvakar piekrītu, ka ar "maisiem" tam nav nekāda sakara, "maisi" ar atsevišķa tēma, ķip strīdus ābols, ko čeka aizejot atstāja (bet labāko daļu izveda!!) naivajiem latviešiem, abet viņi visu to uztver nopietni...

Labvakar bija normāls tā laika (perestrioka un glasnosķ) projekts, kas savu darbu - veidot pārmaiņas sabiedrībā lieliski izdarīja. Ok, var jau pārmest, ka iedvesmojās no Vzgļad, bet bija OK.

Man tolaik Šipkēvičs šķita "lieks" - kad spriež par politiku u.c. valstiskām/neatkarības lietām, tad muzons šķita pilnīgi cita opera...bet varbūt bija ok, lai "atšķaidītu" nopietnību un pievilktu jaunos... (man 1988 gadā bija 24. es jau biju "vecs un gudrs") :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2022. gada 11. augusts, 11:17:54 »
...noskatījos to interviju ar M.Staķi...manuprāt, tā dāma nav kremļa aģente, bet nu kāda ir tāda ir...viņu uz ielas Rīgā krievi sauc par nodevēju, tad nu jautā to Mārtiņam...savu šo nepatīkamo brīdi uz ielas pārspēlē uz Rīgas mēru...nu, kā tajā Bidstrupa karikatūrā ar speršanu sunim...un žurnālisti jau vienmēr meklē skandālu, jo tas ceļ reitingus...tagad arī es esmu to pārraidi noskatījies - kas var būt labāks priekš reklāmas? :mrgr: ...tos Doždj žurnālistus nedrīkst atstāt ārpus latviešu sabiedrības, viņus vajag vilkt iekšā mūsu burbulī...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2022. gada 11. augusts, 11:28:48 »
Naivi domāt, ka ja "labvar" nebūtu ar čekas ziņu, to veidotu ar čeku nesaistītas personas, tāds raidījums lpsr TV pirmajā kanālā vispār būtu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2022. gada 11. augusts, 11:51:48 »
Naivi domāt, ka ja "labvar" nebūtu ar čekas ziņu, to veidotu ar čeku nesaistītas personas, tāds raidījums lpsr TV pirmajā kanālā vispār būtu.
..nezinu, kā lai paskaidro...bet tās ir blēņas...čeka nebija tā, kura kaut ko noteica - veidot vai neveidot kādu raidījumu...sistēma nebija tā uzbūvēta...drīzāk partijas CK , tur Gorbunovs, Goris kaut kā gribēja būt perestroikas avangardā un pavēlēja TV ļaudīm kaut ko veidot analoģisku Maskavai...par ko tas izvērtīsies - arī viņiem nebija ne jausmas...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2022. gada 11. augusts, 12:04:07 »
...noskatījos to interviju ar M.Staķi...manuprāt, tā dāma nav kremļa aģente, bet nu kāda ir tāda ir...viņu uz ielas Rīgā krievi sauc par nodevēju, tad nu jautā to Mārtiņam...savu šo nepatīkamo brīdi uz ielas pārspēlē uz Rīgas mēru...nu, kā tajā Bidstrupa karikatūrā ar speršanu sunim...un žurnālisti jau vienmēr meklē skandālu, jo tas ceļ reitingus...tagad arī es esmu to pārraidi noskatījies - kas var būt labāks priekš reklāmas? :mrgr: ...tos Doždj žurnālistus nedrīkst atstāt ārpus latviešu sabiedrības, viņus vajag vilkt iekšā mūsu burbulī...

Man liekas, mūsu burbulī neievilks nekad. Pārāk sveša mūsu pasaulei, nenormāli lec ārā lielkrievu šovinisms, tas ir asinīs, to neizdzīt paaudzēs, kur nu vēl ar uzturēšanos Latvijā. Ja nav aģente, OK, bet ar mūsu prokrieviskajiem spēkiem, šķiet, kopīgu valodu atradīs.
Pozitīvais ir tas, ka (uzmetu acis komentāriem youtube) gandrīz visi labi atsaucas par Staķi, arī krieviski rakstošie.

Par trim puišiem no maisa nepiekrītu, ka nejaušība..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2022. gada 11. augusts, 12:06:59 »
Viss tāpat perestroikas laikā bija jāpstiprina un viss tika uzraudzīts. Sākot ar tirzniecības palātai veidotajiem grafiskajiem dizainiem, kaut alus butelēm, komisijā bija arī čekisti, līdz lauku kapellas repertuāram, sekoja, lai neparādās sarkanbaltsarkanais krāsu salikums un zilais lakatiņš. Tavuprāt TV pirmais propogandas kanāls bija izņēmums?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2022. gada 11. augusts, 12:08:40 »

Protams, čeka un cenzūra pieskatīja un kontrolēja, lai par daudz nepasaka... čaļi visu laiku bija uz naža asmensn. Īsti šurnālisti!!

bet pēc Brežņeva "srani sosialisķičekije" un Andropova izpausmēm pret alkoholismu un razgiļģaistvu, kad cilvēkus ķīnīšos tvarstīja darba laikā un lika rakstīt paskaidrojumus, kāpēc nav darbā (jā, bija arī tā!!) Labvakar & perestroika bija kā svaiga gaisa malks... nevajag arī par daudz prasīt no tautas, kura 50 gadus bija sistēmā dzīvojusi...

Par trim puišiem no maisa nepiekrītu, ka nejaušība..

Broņ, es nezinu, cik Tu esi veca/jauna...bet glupa gan! :)

Tolaik tā bija parasta lieta, ja gribēji lietas bīdīt, vai uz ārzemēm izbraukt - iedeva parakstīt papīriņu, ka sadarbosies un ziņosi, ja kas... to neviens tā neuztvēra kā baigo "dzimtenes nodevību"... man nebija iespēju uz ārzemēm tikt, tāpēc neviens tādu papīriņu nedeva... bet ja līdz 1988-89 gadam iedotu, es to acis nemirkšķinot parakstītu, vēl būtu lepns par man parādīto "uzticību"... tā nu tas ir.

Domā šodien VDD, SAB, MIDD, VP savādāk strādā? Tāpat, pieļauju, ir aģentūra aktīva/pasīva, bet tie cilvēki uzskata, ka strādā savas valsts labā. izņemot dubultaģentus ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 11. augusts, 12:14:24 no daddy »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2022. gada 11. augusts, 12:17:13 »
...tos Doždj žurnālistus nedrīkst atstāt ārpus latviešu sabiedrības, viņus vajag vilkt iekšā mūsu burbulī...

Es ar to pašu saku, ievelkam to žurnālisti mūsu burbulī, kārtīgi apstrādājam (katrs 3x), lai kļūst par savējo... :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2022. gada 11. augusts, 12:24:44 »
Tolaik tā bija parasta lieta, ja gribēji lietas bīdīt, vai uz ārzemēm izbraukt - iedeva parakstīt papīriņu, ka sadarbosies un ziņosi, ja kas... to neviens tā neuztvēra kā baigo "dzimtenes nodevību"...

Daddy, Tu arī esi bijis jauns un glupš.  :)  Šī ir leģenda, ka, uz ārzemēm braucot, jau automātiski esi kļuvis ziņotājs ar kartīti maisos.. Jā, papīriņu parakstīja par pareizu un labu uzvedību ārzemēs, arī, ka ziņosi par "nekārtībām" utt... Nu tā parakstās jebkurš skolēns arī tagad, kad brauc ekskursijās..  :)
Un nav tas cilvēks automātiski jau stukačs ar kartiņu maisos. Šo leģendu izdomāja, lai attaisnotos..sak, es nemaz nezinu, ka tur esmu un savu "kļičku" nekad neesmu dzirdējis..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2022. gada 11. augusts, 12:25:22 »
Nū... Inkēns un papīriņš lai tiktu uz ārzemēm...  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2022. gada 11. augusts, 12:33:26 »

Bet nu miers ar tiem puišiem..
Tagad izskan jautājumi, ko darīt ar to TV Rain.. citi domā, ka jātiek vaļā, daddy iesaka apstrādāt.. :)