Nu ko? Daddy no fishinga atgriezies.

Ierakstīšu te īsi, slinkums sīki analizēt. Kas vēl nav grāmatu izlasījis, lai mani nelasa. Pārējie drīkst pievienoties.
Tātad analizējam no literatūrzinātniskā, psiholoģiskā un vēl visāda viedokļa.

Es visu neizlasīju, arī nelasīšu, nezinu, kā beidzās, bet nav svarīgi. Lietas būtība jau skaidra.
Lieku pie dāmu erotiskā romāna žanra. Neesmu šāda tipa romānus lasījusi, bet apmēram top skaidrs pēc Račko romāna izlasīšanas, kā tādus veido. Kaut kad ļoti sen lasīju Kubelkas Zuzanna mācās peldēt, tas arī varētu būt šajā žanrā. Tikai tur bija vairāk tā kā ar humoru un smieklīgas situācijas. Saprotu, ka tiek izmantotas šim žanram vajadzīgās klišejas - supervaroņi, bagāti un skaisti, ar ļoti sakāpinātām jūtām, kaisli utt. Račko ir atradusi savu nišu. Latviešu literatūrā šādi romantiski dāmu romāni ar erotikas piesitienu nav bijuši, tāpēc arī viņa kļuva tik populāra. Samaitāto vērtēju kā viduvēju romānu šajā žanrā. Ir kur augt.
Pats stāsts mani nesaistīja, kaut kā viss paredzami un 100 x jau filmās redzēts.. Tikai tas, ka akcentēta galvenās varones problēma ar tēva neesamību, ar to viss skaidrots.. Atceros, ka pie Džiļa viņi apcerēja šo tēva neesamību arī pašai Račko.
Par seksa ainām nav daudz, ko teikt. Atbilstoši žanram sakāpinātas jūtas, kaisle, eksaltētība. Pats sekss kā jau sekss, tikai viss sakāpinātāk un spilgtāk, es atšķirībā no Amālijas nekā smieklīga tur neredzēju (kādas 4 epizodes izlasīju). Patiesībā no malas reālajā dzīvē jau daudz komiskāk viss izskatās, smieklīgi nav tikai pašiem dalībniekiem.. Un viss neiet tik gludi.

Bet, tā kā žanrs pieprasa visu skaisti.. ar zīda veļu un nevainojamiem ķermeņiem, tad arī ir. Un viss perfekti izdodas ar orgasmiem un ekstāzi.
Vienīgais man traucēja vīrieša pasaules apraksts, tas ir, ko domā, jūt vīrietis. Manuprāt, ļoti sita cauri tas, ka to raksta sieviete. Sieviete, kas apraksta vīrieti tā, kā no sievietes viedokļa viņam vajadzētu justies, domāt utt. Bet vīrieši ir daudz racionālāki un šāds domāšanas stils, kādu Račko pasniedz, nav raksturīgs.. taču žanram atbilst.
Kopumā saprotu, ka šādi romāni ir populāra lasāmviela. Jā, mūsu vecuma kategorijā jau drusku garlaicīgi gan..