Autors Tēma: draugiem.lv  (Lasīts 2566 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: draugiem.lv
« Atbilde #15 : 2022. gada 14. oktobris, 00:46:15 »
Man pašam gan draugiem.lv nekad nav patikuši, tā sakot, biznesa iespējas ar lietotāju datiem klasiski redzamas un anonimitāte bija ideoloģiski aizliegta, ne tā kā pie Sparkas, kura FPDAL apiet vienkārši noteikumos ierakstot, ka neko negribu zināt par jūsu reālo personību, lai viss būtu anonīmi! :D Un mēs visi izliekamies, ka tas notiek anonīmi. Tajos laikos, kad tika aizsākts draugiem.lv par tādām aizdomām varēja trakonamu dabūt. Tā kā oficiāli mani paglāba, ka es jau biju atradis savu sazināšanas formu - forumu, tajā laikā phpBB3 izskatā. Vai mani tas paglāba no facebook un twitter, kā jūs zināt nē, bet es esmu atradis attaisnojumu - facebook ir kalendārs ar tuvinieku un klases biedru dzimšanas dienām. Bet twitters - jauks čatiņš (nevajag piepulēties) un neagregētas ziņas (t.s. tenkas). Un pirms Krievijas iebrukuma man jau šķita ka tā ir pati pilnība, bet nu jā ... tagad fronte tēva pagalmā. ;)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2022. gada 14. oktobris, 08:04:56 »
ir konts, gandrīz katru dienu arī peros, jo tur ir 2 foršas spēles un 1 jau drusk apnikusi. Tur arī komunicēju ar cilvēkiem, kuri man nav citos soc tīklos. Pa 15 gadiem tomēr zināma rutīna izveidojas. Pārbraucu ziņām, šo to palasu un tad spēles (ītes). Starp citu,labi palīdz, lai sakārtotu prātu. Saldumu ieleja strukturēšanai, Matrica pret agrīnu Alcheimeru :D.

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2022. gada 14. oktobris, 10:23:36 »
Nekad nav bijis. Arī FB tikai bildes paskatos un šo to piem Markotu palasu. SF vienīgā vieta, kur komunicēju.

Ko tas, nez, izsaka?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2022. gada 14. oktobris, 10:29:19 »
Ko tas, nez, izsaka?
Zināmu izvēlīgumu :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #19 : 2022. gada 14. oktobris, 10:29:39 »
Kādreiz bija un izbija, bilžu galeriju mazliet žēl, bet ne tā, ka ļoti.
FB noder, lai pamanītu kādus nebūt pasākumus, dažkārt komunikācijai, iemetu kādas bildes dažreiz, paskatos, bet riebjas tas, ka "jāskolo" algoritmi, lai rādda to, kas mani interesē. Šis ir baigais mīnuss gan IG, gan FB.
Tviterlentā laikam tomēr joprojām rādās viss hronoloģiskā secībā.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #20 : 2022. gada 14. oktobris, 10:53:27 »
Bez draugiem man fb un tviteris. Fb - dažreiz kāds interesants ziņojums. Informācija. Pārsvarā skatos tviteri. Ātra informācija. Ātra saziņa ar vajadzīgiem cilvēkiem. Un sajūta, ka pasaule - ja ne plaukstā, tad krietni sarāvusies.

Garākiem gabaliem youtube

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2022. gada 15. oktobris, 13:15:07 »
draugos neesmu bijusi mūžību. Droši vien pat kaut kur parole pierakstīta. Beidzu komunicēt no "Fermas" laikiem. Nu kad sapratu, ka vairāk nav aršana, jo lai turpinātu jāmaksā skanošais, savādāk nav vairs jēgas. Zuda interese. Tad konstatēju, ka visi bijušie draugi, radi un paziņas sen jau FB.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2022. gada 15. oktobris, 13:51:01 »
Aga, ar fermu nacionalizēšanu viņi iešāva sev kājā.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega