Autors Tēma: 14 Saeimas laikā ...  (Lasīts 4266 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Leonāra

Atb: 14 Saeimas laikā ...
« Atbilde #30 : 2023. gada 12. aprīlis, 11:36:48 »
...docentei tāds darbs  - runāt :)  būtu labāk parunājusi, kas tā par "valsteli", kurā nepilni 2 mēneši pirms (!) prezidenta vēlēšanām tikai viens kandidāts "uzzīmējies"??

Otrs laikam vēl apsver kādu vārduļojuma pērli :D

Valstele cirks ar klauniem :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2023. gada 12. aprīlis, 14:14:41 »

Valstele cirks ar klauniem :)
...kāpēc sev uz galvas mīzt?..."valstele" - tas ir par mums, par mani, par tevi un pārējiem....jā esam mazi, bet mums ir valsts, sava valoda, sava kultūra...un to vajag cienīt...es ar mieru, ka var gānīt jebkuru LV pilsoni par kaut ko, kam nepiekrīti ...bet valsti - nē!

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #32 : 2023. gada 12. aprīlis, 14:37:08 »
Tas ir klasiskais jautājums, vai KĀDS Latvijā atbalsta administratīvo režīmu, kas valda? Vai visi klasiski mīl šo zemi (bez maz, kas būtu vislabāk ja šeit nebūtu valdības vispār)? (un mja, idiotu Latvijā netrūkst!) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2023. gada 12. aprīlis, 15:03:36 »
Jā, mīlu šo zemi. Un gribu šeit arī Latvijas valsti. Latviju, nevis Krievijas guberņu. Ar savu valodu.
Bet šīs valsts varu, jā, es ienīstu. Jo neredzu neko, kas tiktu darīts valsts labā, tautas labā. Tikai tās krokodilu asaras "nez kāpēc mēs atpaliekam no kaimiņiem, un kā, nez, varētu viņus panākt?" Par kādu panākšanu var būt runa vispār?!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2023. gada 12. aprīlis, 15:34:39 »

...kāpēc sev uz galvas mīzt?..."valstele" - tas ir par mums, par mani, par tevi un pārējiem....jā esam mazi, bet mums ir valsts, sava valoda, sava kultūra...un to vajag cienīt...es ar mieru, ka var gānīt jebkuru LV pilsoni par kaut ko, kam nepiekrīti ...bet valsti - nē!

Nevajag demagoģiju, ja??
Paldies partijai & Krišjānim personīgi, ka pavasaris atnāca??  :smej: paldies, esam atēdušies...

ieej tēzaurā un paskaties, ko nozīmē "valsts" - sieviešu dzimtes 6. deklinācijas lietvārds. 1.Politiska organizācija, ar kuru tiek realizēta sabiedrības vispārobligāta vadīšana, pastāvošās iekārtas saglabāšana; zeme, teritorija, kurā pastāv šāda organizācija.

līdz ar to - LŪDZU nepin Latvijas zemi, tautu, valodu, karogu un kultūru (nē kultūru vari pīt, sačakarējuši) kopā ar politisko organizāciju, ar kuru tiek realizēta sabiedrības vispārobligāta vadīšana, pastāvošās iekārtas saglabāšana...

zeme mums ir smuka, tauta jauka, valoda skanīga, karogs mīļš, bet valdīšana ne visai, un sliktākais, ka ar katru Saeimu kļūst sliktāka...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2023. gada 12. aprīlis, 15:44:20 »
zeme mums ir smuka, tauta jauka, valoda skanīga, karogs mīļš, bet valdīšana ne visai, un sliktākais, ka ar katru Saeimu kļūst sliktāka...

...paklau, tu demagog - mārrutku sakārni!...es jau cik reizes šeit saku, ka jāuzlabo Saeimas sastāvs , mainot vēlēšanu likumu un pārejot uz dalīto sistēmu, kad 1/3 deputātu ievēlē viena mandāta apgabalos - tur nevar ievēlēt dārzeni, jo vienam pašam ir jācīnās par vēlētāju balsīm un šis deputāts kļūst neatkarīgs no partijas diktāta, partijās ir vairāk demokrātijas...tagad ir valsts finansējums, kas nodrošina šim vienam deputātam ofisu un visu pārējo minimālo...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:04:26 »

...paklau, tu demagog - mārrutku sakārni!...es jau cik reizes šeit saku, ka jāuzlabo Saeimas sastāvs , mainot vēlēšanu likumu un pārejot uz dalīto sistēmu, kad 1/3 deputātu ievēlē viena mandāta apgabalos - tur nevar ievēlēt dārzeni, jo vienam pašam ir jācīnās par vēlētāju balsīm un šis deputāts kļūst neatkarīgs no partijas diktāta, partijās ir vairāk demokrātijas...tagad ir valsts finansējums, kas nodrošina šim vienam deputātam ofisu un visu pārējo minimālo...

Āa, tātad Tev arī viss tik ideāli nešķiet?? slavējami... :)
saucēja balss tuksnesī, neviens neko nemainīs, pašreizējā "sarakstu" situācija visus deputātus apmierina... savukārt vēlētājiem 150K parakstus savākt likuma grozījumiem ir nereāli...

bet tie jau nav vienīgie nepieciešamie "sistēmas" labojumi - piemēram varas dalīšanas princips: politiskā vara, izpildvara (valsts un pašvaldību), tiesu vara, mediji - LV viss ir sačakarēts un pakļauts valdošajai koalīcijai... viena pati Meņģelsone "bezpartejiskā"... pārējie visi tieši vai pastarpināti pakļauti politiskajai varai...  tur nekas labs nevar iznākt, jo neviens nevienu nepieskata... + var jebkuru stulbumu izbīdīt, ja ierosinājums nāk no pareizās partijas cilvēkiem

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #37 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:21:25 »
Āa, tātad Tev arī viss tik ideāli nešķiet?? slavējami... :)
saucēja balss tuksnesī, neviens neko nemainīs, pašreizējā "sarakstu" situācija visus deputātus apmierina... savukārt vēlētājiem 150K parakstus savākt likuma grozījumiem ir nereāli...
labi, es to uztveru kā izaicinājumu...līdz nākošām Saeimas vēlēšanām būs partija (iespējams no esošajām), kas nāks ar tādu programmu - mainīt Satversmi un vēlēšanu sistēmu, jo apgalvojums, ka Sistēma ir laba apgāza Kārlis Ulmanis ar 1934.gada apvērsumu  - sistēma nav laba!
Man ir politiskā pieredze, pasena gan...bet tagad, kad esmu pensionārs, kurš juridiski izglītots un var jebkuru iestādi novest līdz infarktam, man ir jāpalīdz Latvijas valstij!   
Būs uz nākošajām vēlēšanām mainīt  šo iesīkstējošo , neefektīvo kārtību ar partija ar savu programmu!   
Es šodien lieku uz progresīvajiem!   
Par marihuanas legalizāciju un jaunu vēlēšanu kārtību!   
Jaunie uzvar....tā notiek vienmēr...   

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:37:51 »
lai jau būtu... es gan tam ne visai ticu, piedod. Tāpat baidos, ka tava politiskā pieredze ir novecojusi... Tu spētu sadir@t, ka esi pie 5 MP par padomnieku strādājis?? Nē, tad brīvs.... Glorka, redza varēja, un tika ievēlēta īzī-pīzī... par vārdiem nav jāatbild...kā vare nesolīt?? :)

PAT ja viena tāda gudrīšu partija uzrastos, pārējie viņu izsvilps un par idiotiem pataisīs... mediji kam pieder? pareizi - koalīcijai... mazs padomiņš, sāc ar pašvaldībām, piemēram - atrisini Rīgā autostāvvietu jautājumu. Tevi ne tikai ievēlēs, bet arī pieminekli uzcels!!   

"Jaunie" ir ļoti pragmatiski (meklē savu, konkrētu un tūlītēju labumu). Nav mums valsts vīru/sievu, kuri spētu domāt 10 gadus vai ilgāk uz priekšu. Pat 1 vēlēšanu cikls ir daudz, parasti domā un rīkojās, lai tiktu ievēlēti, a pēc tam kaut ūdens plūdi... piemēru vai cik...   un tā ir sistēmiska mūsu, "rietumu" demokrātijas problēma... un tāpēc tāds voloģiks, kimčiks vai sji mūs iebāž maisā vienā setā...   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:44:49 »
Viss progresīvo "progresīvisms" ir virzīt zilās laulības un tml. "jaunās, progresīvās" idejas  :n-:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #40 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:45:21 »
..ja kāds grib valsti glābt un mainīt, tad tie ir jaunie...muļķi, protams, bet nav alternatīvas...vēlēšanu sistēma ir jāmaina...labāk kaut ko darīt, kā skatīties, ka viss brūk...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:51:34 »
Viss progresīvo "progresīvisms" ir virzīt zilās laulības un tml. "jaunās, progresīvās" idejas  :n-:
nu, arī...tev nav pofig? ...tev būs jāprecas ar notetevētu iļģuciemieti? ...nu, kaut kas slikts noticis Dānijā, kur tādi likumi? ...man pofig - lai bāž, kur bāž un laiza, ko laiza...esmu konservatīvs un neatbalstu šo visu, bet pretoties divu cilvēku ārprāta gribai ar likumu ar nav prāta darbs...lai tak izbauda...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:51:40 »

..ja kāds grib valsti glābt un mainīt, tad tie ir jaunie...muļķi, protams, bet nav alternatīvas...vēlēšanu sistēma ir jāmaina...labāk kaut ko darīt, kā skatīties, ka viss brūk...

caur brukšanu jau arī notiek maiņa... aiz labas dzīves neviens neko nemaina :) kad tu mini auto, sievieti, dīvānu - kad viss ir zbis, vai kad kaut kas buksē??  :talking: arī valstī tāpat.

Nav nobriedusi revolucionārā situācija, īsāk sakot...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2023. gada 12. aprīlis, 16:59:32 »
Runājot par mačo večiem, kas ir mačo bez naudas...nu, lieli, vareni un stulbi, lai būtu naudas daudz...uz šiem konkurē gan sievietes, gan sievišķīgie vīrieši...savāc šos mačo bez naudas parasti tie sievišķīgie vīrieši ar naudu...vai arī sievietes ar naudu....visu izšķir nauda....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2023. gada 12. aprīlis, 17:01:37 »
nu, arī...tev nav pofig? ...tev būs jāprecas ar notetevētu iļģuciemieti? ...nu, kaut kas slikts noticis Dānijā, kur tādi likumi? ...man pofig - lai bāž, kur bāž un laiza, ko laiza...esmu konservatīvs un neatbalstu šo visu, bet pretoties divu cilvēku ārprāta gribai ar likumu ar nav prāta darbs...lai tak izbauda...

Nē, man nav pofig. Ārprāts ir jāsauc īstajā vārdā - par ārprātu, nevis jāatbalsta ar likuma spēku. Nekas labs nav gaidāms zemē, kur ārprātu sauc par normu.