Ar tiem ūdens vadiem un to pārvaldi ir dieva darbi. Savā laikā, kad biju mājas pārvaldnieks gar mūsu māju ievilka ES apmaksāto ūdensvadu. Tad pēc kāda laika atbrauca ūdens vada veči, izraka tranšeju pa mūsu zālāju un jau grasījās uzlauzt pagrabā caurumu. Aizgāju skaidroties. Šamie paziņoja, ka vēlās mūs pieslēgt pie ES ūdens vada un tas mums maksās arī kaut kur pāri 500 naudiņām. Turpat uz vietas piezvanīju iestādes direktoram un jautāju kas te notiek?! Viņa veči vēlās demolēt manu pagrabu, sabojāja zālāju un vēl vēlās lai mēs par to pusi taukšķa maksātu. Neviens mums nejautāja vai mēs tādu pieslegumu vispār vēlamies un ja godīgi, tad mums arī pret veco nebija nekādu pretenziju, kālab mums kaut kas jāmaksā un vispār, kurš segs mūsu zaudējumus? Direktors lika pagaidīt un pēc 5 minūtēm atzvanīja. Teica, ka caurumu pagrabā izsitīs par brīvu, pieslēgs arī un zālāju atjaunos, ko arī līdz dienas laikam izdarīja. Visdīvainākais bija, ka es uz to pat necerēju, domāju, ka grib vai negrib būs laikam jāmaksā un cik tas viņiem ir vienkārši, te 500 jāmaksā, te vairs ne, šiem gan viegli tā nauda nāk. Un par to ES pieslegumu, jau kaut ko dzirdēju savā laikā, vienkārši neviens oficiāli nejautāja. Varbūt es vienkārši izklausījos pēc cilvēka, kas tā vienkārši neļausies kāpt uz auguma, vai arī padomāja. ka šai būtnei vieglāk pieslēgt pa brīvu nekā ieskaidrot kāpēc tas jādara...