Autors Tēma: Ūdens skaitītāja kontrolaka  (Lasīts 3083 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Ūdens skaitītāja kontrolaka
« Atbilde #30 : 2022. gada 10. novembris, 19:36:48 »
3 m no ceļa vidus iznāk aptuveni tas pats?
Bet, Tev taisnība, viņi pa ceļam uzrakās nelegālam pieslēgumam, nojauca mūsējo, un tad aizgāja ideja fiksi likt kontrolakas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2022. gada 10. novembris, 19:44:30 »
Te prasās pēc kāda juridiski apkalta ļauža konsultācijas, vai tiešām šādas savas kontroles būves var pieprasīt apmaksāt patērētājam...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2022. gada 10. novembris, 20:11:44 »
Atceros, ka bija lēmums, ka katrai mājai vajag tādu kontrolaku.
Tagad, domājams, līgumā būs atsauce uz kaut ko (?)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2022. gada 14. novembris, 19:23:52 »
662,41
Termiņš 23.11. :rat:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2022. gada 14. novembris, 20:04:19 »
Zivju zupu saēdušies [lasīt – uhu jeļi]. Mēnešalgas apjoms jāatrod nedēļas laikā. Tā no zila gaisa. WTF? Tev ātrais kredīts jāņem, vai?
Es laikam par šo kaut kur nikni sūdzētos, tikai nezinu, kur. Bez Tabu, piemēram.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2022. gada 14. novembris, 20:48:17 »
Papildu dokumentā ir paskaidrojums, ka pa manu zemi ir bijis nelegāls pieslēgums uz blakus adresi. Reiz nu man ir legāls - varbūt tos blakus skatāties?
Tiešām nezinu - cīnīties vai samierināties.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2022. gada 14. novembris, 21:02:21 »
Lēmumā vajadzētu būt telefona numuram, pa kuru zvanīt, prasīt skaidrojumu, pamatojumu un galu galā vienoties par pakāpenisku nomaksu :?: Bez Tabu arī ir variants, ja citādi nesanāk.

Atslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2022. gada 14. novembris, 21:29:57 »
Nelegālais pieslēgums taču iet uz konkrētu adresi? Tiem nav nekāda atbildība? Cik sens ir tas pieslēgums?

Diemžēl tu esi atbildīga par to, kas notiek uz tavas zemes...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2022. gada 14. novembris, 22:14:20 »
Man aizdomas, ka tiek ķerts uz muļķi...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #39 : 2022. gada 15. novembris, 05:04:23 »
Ja tā skāde ir dēļ nelegālā pieslēguma, no nelegālā arī jāpiedzen

2 varianti:
a) izlīgums - zadzējs samaksā 662,41

b) policija, racēji , liecinieki , tiesa piedzen 662,41+ rakšanas izdevumi
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 15. novembris, 05:15:14 no Aste Risks »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2022. gada 15. novembris, 09:14:14 »
izklausās aizdomīgi!

ja tas NAV TAVS pieslēgums, nevajag par to maksāt, lai slēdz nost un ber ciet.  :evil:  vari ar mazo lāpstiņu piepalīdzēt...

Ja tas ir Tavs, tb arī Tu caur to barojies, tad nestrīdies, mierīgi samaksā, citādi bez ūdens paliksi  :talking:   jauns pieslēgums ar visu ģodēziju un ģeotekstilu būs dārgāks...

PS Spārk, ievērtē, kas Tu par važnu personu! Aste až 5:00 cēlās, lai iepostētu...  :yes:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2022. gada 15. novembris, 09:55:40 »
Tad tie 600+ ir maksa par aku vai tipa soda nauda par nelegālu pieslēgumu? Kaut kāda mutnoje ģelo.
Un, jā, kkā šķiet, ka uz muļķi ķer. Vajadzīga speciālista konsultācija, ciktāl tas ir likumīgi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2022. gada 17. novembris, 18:22:00 »
 :thinking:  Ar tiem ūdens vadiem un to pārvaldi ir dieva darbi. Savā laikā, kad biju mājas pārvaldnieks gar mūsu māju ievilka ES apmaksāto ūdensvadu. Tad pēc kāda laika atbrauca ūdens vada veči, izraka tranšeju pa mūsu zālāju un jau grasījās uzlauzt pagrabā caurumu. Aizgāju skaidroties. Šamie  paziņoja, ka vēlās mūs pieslēgt pie ES ūdens vada un tas mums maksās arī kaut kur pāri 500 naudiņām. Turpat uz vietas piezvanīju iestādes direktoram un jautāju kas te notiek?! Viņa veči vēlās demolēt manu pagrabu, sabojāja zālāju un vēl vēlās lai mēs par to pusi taukšķa maksātu. Neviens mums nejautāja vai mēs tādu pieslegumu vispār vēlamies un ja godīgi, tad mums arī pret veco nebija nekādu pretenziju, kālab mums kaut kas jāmaksā un vispār, kurš segs mūsu zaudējumus? Direktors lika pagaidīt un pēc 5 minūtēm atzvanīja. Teica, ka caurumu pagrabā izsitīs par brīvu, pieslēgs arī un zālāju atjaunos, ko arī  līdz dienas laikam izdarīja. Visdīvainākais bija, ka es uz to pat necerēju, domāju, ka grib vai negrib būs laikam jāmaksā un cik tas viņiem ir vienkārši, te 500 jāmaksā, te vairs ne, šiem gan viegli tā nauda nāk. Un par to ES pieslegumu, jau kaut ko dzirdēju savā laikā, vienkārši neviens oficiāli nejautāja. Varbūt es vienkārši izklausījos pēc cilvēka, kas tā vienkārši neļausies kāpt uz auguma, vai arī padomāja. ka šai būtnei vieglāk pieslēgt pa brīvu nekā ieskaidrot kāpēc tas jādara...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2022. gada 04. decembris, 19:28:39 »
Kā tur beidzās, noskaidrojās kurš kretīns nelegāli pieslēdzās?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #44 : 2022. gada 05. decembris, 06:47:53 »
Tas nevienu tā īpaši neinteresēja; iespējams, tas jau no kolhoza laikiem :mrgr:
Tīri ģeogrāfiski, tai virzienā ir tikai Mēmele Sport bijusī ēka; pārējie ir apbūves gabali.