Autors Tēma: Čulpana Hamatova  (Lasīts 3597 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Čulpana Hamatova
« Atbilde #30 : 2022. gada 28. novembris, 18:43:49 »

:rat: :rat: :rat: 
uci puci, brālīti trusīti, komjaunietīti... klanies, klanies, vēl puķes nopērc
šie nav argumenti!...ko darīt ar tiem, kas lika puķes pie pieminekļa? ...ko?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #31 : 2022. gada 28. novembris, 18:52:05 »
Viņi noraksies. Aizvērsies. Kad ru tiks piebeigta. Jaunā paaudze asimilēsies, jo naudas vara brīvu dara. Un pēc gadiem 10 neviens neticēs, ka varēja būt kā bija. Neaizmirstam par ru aģentiem, kuriem tagad mellu muti jāstrādā. Lai arī diez ko negribas varbūt.
Tu, nakat, joprojām ar Latvijas krieviem runā krieviski? Lai neaizvainotu.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #32 : 2022. gada 28. novembris, 19:28:22 »
Latvijas deokupācija faktiski nav notikusi, viņi spēj novērtēt tikai spēku.
Izlīgt šobrīd nav vēlmes.
Orks man piedraudēja, ka krievu armija mani samalšot cīsiņos, uz ko atbildēju, ka grauzīšu to pieminekli šonakt nost - tas bija vēl pirms jaukšanas.

Urlu/gopņiku subkultūras pārstāvji kādi bija, tādi palika neatkarīgi no pieminekļa green

Mani ''adatas jautājumā" nomierinātu pārvietošana uz Salaspili vai tāda pieminekļa uzcelšana Latvijas brīvības cīņu uzvarētājiem, ka ''adata'' nebūtu dominējošais akcents.

Mans vectēvs bija cīņu dalībnieks un uzvarētājs, mamma pieminēja Cēsu kaujas, studentu rotu, maz zinu, nepaspēju iztaujāt, bijusi vēl skolnieku rota, saputrojos.

Mākslas/talanta sajaukšanās ar politiku ļoti nepatīkama, Lēnija Rīfenštāle bija izcila režisore, sapinās ar to Hitleru...bēdīgi, bet Gribas triumfs iespaidīga.

Par balvu man vienalga, balva jāpiešķir, izvērtētu precendentus un mākslas atkarību/neatkarību no politikas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2022. gada 28. novembris, 20:04:00 »

Ko, ko, pilns ar brāļu kapiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2022. gada 29. novembris, 09:59:59 »

Ko, ko, pilns ar brāļu kapiem.

Tos licējus, domā, vajag pārcelt uz brāļu kapiem? Doma nav slikta, tikai vai tur vēl ļaus apbedīt jaunus "brāļus"?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2022. gada 29. novembris, 10:12:43 »
Viņi noraksies. Aizvērsies. Kad ru tiks piebeigta. Jaunā paaudze asimilēsies, jo naudas vara brīvu dara. Un pēc gadiem 10 neviens neticēs, ka varēja būt kā bija. Neaizmirstam par ru aģentiem, kuriem tagad mellu muti jāstrādā. Lai arī diez ko negribas varbūt.
Tu, nakat, joprojām ar Latvijas krieviem runā krieviski? Lai neaizvainotu.
nē, es ar Latvijas krieviem runāju tikai latviski...ja redzu, ka mēģina runāt latviski, bet man gluži nav saprotams teiktais, tad saku latviski, ko šo var paskaidrot krieviski...un tad brīdi sarunājamies - es latviski, sarunas biedrs krievu valodā...

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2022. gada 29. novembris, 10:19:17 »
Ne jau uz īstajiem Brāļu. Viņiem pašiem savi kapiņi pa visu Latviju. Lai gan Brāļu kapos arī paspēja ierakt. Raiņa kapos aiz Raiņa ofiņi rindā, komiski, ka dažiem bija 2 pieminekļi -Ot ženi un Ot tovariščei -tā viņi tur rakstīja, lai zin, kurš tērējies

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2022. gada 29. novembris, 10:43:19 »
Viņiem jau brēka, ka nebūs kur kritušos ģedus pieminēt. Kapos kur ģedi apglabāti arī lai liek tos lakstus. Pie viena arī lai sakopj.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #38 : 2022. gada 29. novembris, 11:01:18 »
Jūs tēmas virsrakstu redzat?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #39 : 2022. gada 29. novembris, 11:09:29 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2022. gada 29. novembris, 11:34:25 »
Čulpana pavasarī varētu organizēt kapiņu talkas

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2022. gada 29. novembris, 13:15:24 »
Čulpana pavasarī varētu organizēt kapiņu talkas
kāpēc viņai tas būtu jādara?...rudenī biju garnizona kapos pie omes, un tur, kur tās dažas rindas padomju brāļu kapi, visu sakopa kapsētas (varbūt firmas?) personāls...nu, varēja redzēt, ka strādā profi...cik dzirdēts, tad krievu vēstniecība to apmaksā...nu, ja pavasarī šiem naudas tam nebūs, tad var Čulpanai iedot grābekli un uz priekšu!