Es šodien bremzēta. Gūgle laikam arī. Bāciens kārtējo reizi pieminēja podiņu, sapratu, ka tas mani ļoti var interesēt, bet gūgle izdod tikai receptes, podiņu krāsnis, krāšņu podiņus un podiņmācību. To es tā kā jau būtu apguvusi, un vēl nav tas vecums, kad jau sāk aizmirsties.
Tātad jautājums - kā izskatās, kur var nopirkt un kas jāzina par krāsnī bāžamo podu, kurā varētu samest kaut kādu gaļu, dārzeņus un kas nu vēl pa rokai un iebāzt krāsnī uz oglēm. Tā kā norprāgušo krāsni reanimēju, tad grēks neizmantot iespēju netērēt elektrību cepeškrāsnī. Kartupeļi folijā cepas uz urrā - a la karpeļi ugunskurā –, bet baidos, ka dažiem drīz apniks tā atrakcija. Cik ilgi tāds pods sautējas? Lai nesanāk tā, ka jābāž līdz ar malku, bet beigās šis sēri dziest vēl negatavs. Ja nebūs apgāzies...
Protams, varbūt man to smalko podu nevajag, bet varu noziedot kādu katliņu, kam no vecas ņeržas piefleksēt vāku, lai stikls nav krāsnī jābāž. Varbūt izmēzt kaut kādu nez no kurienes pieklīdušu pīli vai kā to čuguna vanneli sauca, bet kaut kas no iekšējās balss rajona saka, ta tērauda katliņš varētu ātri piedegt, un nezināmas izcelsmes un piešaudes čuguna bundža arī tāpat.
Protams, ja smalkais pods maksās tikpat cik Apollo 11 plus inflācija, tad no šīs idejas atteikšos (vispār jau man viss, kas dārgāks par uts ādu, ir tikpat nopērkams kā Apollo, bet es tomēr padomāšu).
Lūdzu, kam ir pieredze un nav slinkums, iebakstiet domas, pieredzi, varbūt procesa aprakstu un kas nu vēl būtu interesants.