Autors Tēma: Deputāte Grevcova  (Lasīts 6540 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Deputāte Grevcova
« : 2022. gada 13. decembris, 15:43:32 »
"Deputāte Grevcova uzkrājusi vien nepilnus deviņus eiro" https://www.apollo.lv/7669642/deputate-grevcova-uzkrajusi-vien-nepilnus-devinus-eiro-liecina-deklaracija

Priekš manis ļoti lieliska deklarācija, ja vien viņa nerunātu visādus niekus, man būtu ļoti atbilstoša, kā parlamentāriete. Es savā būtībā Gloriju saprotu droši vien viss labāk no visiem deputātiem. Ja es viņas pirms velēšanām būtu zinājis un, nebūtu tas prokrieviskums, es nopietni apdomātu par viņas balsot, - bet pēc kara visi gudri :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

Atb: Deputāte Grevcova
« Atbilde #1 : 2022. gada 13. decembris, 18:38:25 »
Mandomāt, starp jēdzieniem "uzkrājusi tikai" un "bankas kontā tikai" ir gauži liela šķirba. Bet pie mums jau, protams, ka tik skaļāki virsraksti.
Otrkārt, ja taisnība ir tas, ko par viņu ļaunas mēles melš, tad tajā sfērā loģiski, ka maksā skaidrā, ne ar pārskaitījumu :mrgr:
Treškārt, man nav skaidrs, kāpēc deklarēta totāla nabadzība būtu tas tikums, par kuru balsot.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2022. gada 13. decembris, 20:04:55 »
Man šķiet, ka uzkrājumiem bija kaut kāda minimālās summas robeža cik tur minimālo algu apmērā, sākot no kuras jānorāda deklarācijā. Izskatās, ka Grevcova kārtējo reizi kaut ko nav sapratusi. Vai arī laiž muļķi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2022. gada 13. decembris, 20:30:05 »
Es arī tagad atbalstu Gloriju, jo viņa visiem parāda kādus frīkus var savēlēt ar partijas sarakstiem. Agrāk šādi deputāti sēdēja klusi, bija nemanāmi un mums nebija ne jausmas, kas ir vismaz 50-70 deputāti.. Nu, klusie ūdeņi, bet tagad to redz visi!
Es ceru, ka šis piemērs motivēs Saeimu mainīt vēlēšanu likumu, lai vismaz trešdaļu deputātu ievēlētu viena mandāta apgabalā.. Un visi viņi būs redzami, dzirdami, jo būs jāuzvar vienam - nevis partijas sarakstā!
Arī regulārās tikšanās ar vēlētājiem būs reālas nevis piektdienas izdevumu norakstīšana.
Bravo, Glorij, turpini dzīt muļķi!
👍

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2022. gada 14. decembris, 10:45:08 »
Bagāta meitene -  9 eur plusā...
paskatīties, kādas vienam otram deputātiņam ir parādsaistības. Vai tādu deputātiņu nevar raustīt aiz "diedziņiem", lai pareizi nobalso??  :fp:

Nakat - partiju frīkus tas neuztrauc!! Glorija vismaz ir sexīga :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2022. gada 14. decembris, 11:01:45 »
Bagāta meitene -  9 eur plusā...
paskatīties, kādas vienam otram deputātiņam ir parādsaistības. Vai tādu deputātiņu nevar raustīt aiz "diedziņiem", lai pareizi nobalso??  :fp:

Nakat - partiju frīkus tas neuztrauc!! Glorija vismaz ir sexīga :)

Daddy, vai visas jaunas meitenes nav samērā seksīgas? Vai viņa Tev šķiet īpaši seksīga, jo tauta runā? Man viņa plēsonīga šķiet. Tāds Silovas variants.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2022. gada 14. decembris, 11:40:53 »

Daddy, vai visas jaunas meitenes nav samērā seksīgas? Vai viņa Tev šķiet īpaši seksīga, jo tauta runā? Man viņa plēsonīga šķiet. Tāds Silovas variants.

nav gan, galīgi nav...  :smej:  es te sabtransā braucot jauniešus (nu tos, kas jaunāki par mani) vēroju, kamēr šie telefonus vēro. Smuku, sexīgu sieviešu un vīriešu sabtransā ir maz. Ir daudz nošņurkušu, "pelēku" cilvēciņu... nu laikam, jau neko citu nevar gaidīt

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #7 : 2022. gada 14. decembris, 17:03:20 »
Nu "pelēkie cilvēciņi" gaida savu "vadoni", un gan jau tad saņems savu pudžu, dievs dod, lai smukās galvas nekrīt, kā ar Mariju Antuaneti! 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #8 : 2022. gada 20. decembris, 18:37:22 »
O, VDD sāk traucēt nopelnīt Glorijai vairāk: Informatīvās telpas monitoringā VDD konstatēja, ka intervijās Krievijas un Baltkrievijas propagandas mērķiem izmantotajiem informācijas resursiem "Stabilitātei!" biedri un 14. Saeimas deputāti Aleksejs Rosļikovs un Glorija Grevcova ir nākuši klajā ar tādiem izteikumiem, kas ir pretrunā Politisko partiju likuma normai.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/valsts-drosibas-dienests-izteicis-bridinajumu-partijai-stabilitatei.a487996/

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #9 : 2023. gada 23. janvāris, 17:07:07 »
Un ko gan no cilvēka kam nav ko zaudēt var gaidīt? - protams, velmi strauji nopelnīt! Un nopelnīt ar skandaliem!

Grevcova apgalvo, ka Latvijas "okupācijas fakts netiek noliegts"

https://nra.lv/politika/403609-grevcova-apgalvo-ka-latvijas-okupacijas-fakts-netiek-noliegts.htm

Diemžēl, labākā reakcija ir nelikties nezinis ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2023. gada 24. janvāris, 08:17:40 »

Un ko gan no cilvēka kam nav ko zaudēt var gaidīt? - protams, velmi strauji nopelnīt! Un nopelnīt ar skandaliem!

Grevcova apgalvo, ka Latvijas "okupācijas fakts netiek noliegts"

https://nra.lv/politika/403609-grevcova-apgalvo-ka-latvijas-okupacijas-fakts-netiek-noliegts.htm

Diemžēl, labākā reakcija ir nelikties nezinis ;)

Žēl, ka to TikToku jau izdzēsuši, būtu interesanti paklausīties... jo arī no minētā NRA teksta izriet interesantas lietas:

1. Grevcova "TikTok" video norāda, ka Okupācijas muzeja ieejai jābūt bezmaksas, nevis desmit eiro, lai ikviens valsts iedzīvotājs var iepazīties ar vienu no Latvijas vēstures smagākajiem posmiem. - dīvaini, tur tiešām NAUDU prasa?? Kara muzejs ir par velti...

2. Tāpat deputāte novērojusi, ka daudzi fakti, it īpaši par izsūtītajām, mirušajām un represētajām personām, nesakrīt - pilnīgi iespējams, cien. muzeja darbinieki varēja visu saprecizēt, vai vismaz uzrakstīt, ka skaitļi ir aptuveni...

3. Viņasprāt, muzejā eksponētās fotogrāfijas neatbilst ar tām kopā pasniegtajiem faktiem, piemēram, nāves koncentrācijas nometnes papildina fotogrāfijas ar skaisti ģērbtiem, priecīgiem cilvēkiem. - pilnīgi iespējams, cien. muzeja darbinieki varēja visu saprecizēt

4. Deputāte video uzsver, ka vēlas aktualizēt to, ka Okupācijas muzejs ir viena no mūsu valsts sejām, kurā visam jābūt perfektam. Viņa norāda, ka valsts vēstures traģiskajiem notikumiem jābūt atspoguļotiem patiesiem, skaidri saprotamiem, skarbiem un ar konkrētiem skaitļiem. - duiezgan loģisks aicinājums!!

Ja par gidu stāstiņiem - nezinu, kā viņus tur izglīto/akreditē... bet esmu dzirdējis Vecrīgā gidus stāstām TĀDAS šausmas (muļķības!), ka maz neliekas...

Īsāk sakot, šķiet atrada vienu pakritušu sievieti, kuru ir ērti spārdīt, lai noslēptu savas neizdarības (ieejas maksu, izdomātus skaitļus, saputrotas fotogrāfijas un neadekvātus gidus...) iekartojušies, mļin... AUDITS PRASĀS un AKREDITĀCIJA!!!

... gandrīz, ka būtu jāaiziet, bet 10 euro žēl...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2023. gada 24. janvāris, 09:06:42 »
Njā... papētīju dziļāk - pamatīgi smird visa šī lieta...

Latvijas Kara muzejs darbojās saskaņā ar Muzeju likumu u.c. likumiem, noteikumiem, caurskatāmi, publiskais_pārskats_2021.pdf (karamuzejs.lv)...ieeja bezmaksas.  2021.g. iztērējuši 1.5 mio, bijuši 20k apmeklētāju, Ok, daudz nav, Covid un tā...

Turpretī Okupācijas muzejs, darbojas pēc speciāla likuma "Latvijas Okupācijas muzeja likums", tā ir PRIVĀTA Latvijas Okupācijas muzeja biedrība - vai par to vien nav jābrēc, ka Latvijā privatizējuši okupāciju!!

vāks...

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2023. gada 24. janvāris, 09:10:38 »
Neizturēju un sameklēju cenas. 10 eur ir individuāla ekskursija. Bet arī 5 eur par parastu biļeti ir daudz, 3eur studentiem -kas tas par sviestu? Tātad, ja vecmāmiņa iet ar pusaugu mazbērnu -10 eur, kā likts
Bezmaksas grupa it kā liela, bet diez vai tur vajag vest bērnus līdz 7 gadu vecumam.

Tiešām, auditu un akreditāciju

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2023. gada 24. janvāris, 09:58:04 »
Sadomājuši gan - dajoš par velti!  A kas mūsdienās bez maksas?! Ja kaut kas ir, tad tas tiek no kādiem.citiem avotiem finansēts. Ja valsts to muzeju neuztur, tad kāds brīnums par ieejas maksu?  Un normāla maksa, nasing spešl.
Un ir bezmaksas dienas, ko var izmantot tie, kam šāda ieejas maksa ir šķērslis.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 24. janvāris, 10:05:46 no kvadra »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #14 : 2023. gada 24. janvāris, 10:04:57 »
Okupācijas muzejā biju sen, pirms gadiem 20, un man bija individuāla ekskursija, jo tur strādāja mans bijušais vēstures skolotājs. Kopš tā laika daudz ūdeņu aiztecējuši. :) Tas nav tāds muzejs, uz kuru gribētos iet katru gadu, un vienreizējam apmeklējumam cena ir pieņemama. Otrkārt, arī privātam muzejam jāmaksā par komunālajiem pakalpojumiem un algas darbiniekiem. Ar valsts vai pašvaldības subsīdijām var neiespringt uz ieņēmumiem no biļešu pārdošanas.
Grevcova šo visu varēja noskaidrot, pirms atvēra muti publiskajā telpā. Bet ak, nē, tam viņa nav pietiekami izglītota, turklāt melošana un skandālu eskalēšana viņai ir pierasta lieta. Daddy ierakstā 2., 3. un 4. punktā Grevcovas apgalvojumi ir viņas interpretācijas, kas var būt un var nebūt patiesas. Bet zinot Grevcovas reputāciju, vai tiešām viņas teikto var ņemt par pilnu? :?: