Autors Tēma: gultas tērpi  (Lasīts 10134 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: gultas tērpi
« Atbilde #30 : 2023. gada 06. janvāris, 17:59:22 »
Lasu. Neguļu uz muguras. Piedurkņpleds nav vajadzīgs. Un vispār naktstērps

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2023. gada 06. janvāris, 18:35:22 »
Kā var aizmigt izstiepies un neierušinājies čokuriņā :scratch: Un vispār uz muguras :scratch: Tad 100 proc krāc  :rofl:  Bet ir kas guļ uz vēdera :scratch: Un ir kas guļ ar apenēm un krūšturi :?:
Bet tie visi gan jau ka pirms miega nelasa un viņiem Reno pleds nav vajadzīgs  :rofl:

Es guļu uz vēdera, gan bez apenēm un krūštura  :rofl:  Reizēm arī uz vieniem vai otriem sāniem. Ar apenēm guļ Bobis. Kā var pagulēt ar apenēm  :?: vai vispār kādu apģērbu  :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2023. gada 06. janvāris, 18:49:54 »
Kad guļu, saritinos, un man vajag, lai kājas ietītas. Tādēļ mans nakCtērps ir garš, no gludena atlasa un ar tievām lencītēm. Tādēļ arī pleci pliki un lasot vajag to dīvaino pledu

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #33 : 2023. gada 06. janvāris, 19:56:28 »
Aizmiegu uz vēdera. Ģērbusies kā tuk ;) .  Naktskreklā var sapīties un nožņaugties. Neatceros, kad man ir bijis naktskrekls.
Es vispār ekonomiskais variants.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #34 : 2023. gada 06. janvāris, 20:00:17 »
Reno gan teica nerunāt par naktstērpiem, bet pati iesāka :rofl: Es jau gadiem guļu plika, nevaru iedomāties naktī sev kādu apģērbu mugurā :scratch:
Un stāsts ir tikai par ērtumu, nekā erotiska vai bezkaunīga :talking:
Aa, bet vispār,ja gulētu ar vīru kopā, tad gan jau kaut ko uzvilktu. Kaut ko Reno stilā, ko naktī pa kluso novilktu un no rīta ceļoties uzvilktu :rofl: :)
Brt vispār traki, kad pierod gulēt viens pats savā istabā. Nesen nācās gulēt vienā istabā, kaut atsevišķās gultās...nevarēju aizmigt un normāls miegs arī nebija :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 06. janvāris, 20:10:25 no Leonora »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2023. gada 06. janvāris, 20:27:29 »
Naktskreklā var sapīties un nožņaugties.

Jā, nezkādēļ no rīta allaž savinķelējies ap kaklu. Un naktskreklā, ja grib pagrozīties miegā, vienmēr sanāk pamosties lai to sakārtotu.
Man gan ir kāds skapī, ja nu kas un jāguļ ne savās mājās.

Nāra, kādēļ ar vīru jāguļ naktskreklā  :thinking:  kas tur bezkaunīgs gulēt kailiem?  :scratch:  Nu, ja guļ ar savu vīru... ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #36 : 2023. gada 06. janvāris, 21:40:50 »
Lasīju atpakaļgaitā,kā jau no jaunākajiem komentāriem  un labu laiku domāju,ka tēma par to-ko velk mugurā gulot.Izrādas, ka par to dīvaino vieidojumu, kuru nesaprotot,kā izmantot..izjaucu.
Vārdsakot.. manuprāt tādi pledi ar divām trubiņām sen jau ir pārdošanā. Nonāca arī pie manis tāds. Un, es nekādi nevarēju izdomāt- :wtf: ,kas tas ir..jo nekādam manam pielietojumam īsti neatbilst.
Noārdīju tās trubiņas..tās aizgāja kkur mēbeļu pulēšanas pribambasu kastē. Caurumus aizšuvu..un to taisnstūri izmantoju kā jau pledu parasto, vasaras mājā/lapenē..pēc tam kaķa gultā, zaka gultā un misenē.
Pēc reno razklada... :scratch: hm.. varbūt patiesi tā varētu būt bijis kcik noderīgs virziens.

Tomēr..man tas nerullētu.. man citādi paradumi.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #37 : 2023. gada 06. janvāris, 21:51:02 »
es iedomājos, - aizmiedz šitajā plēkā, tad naktī pamosties, vajag čurāt, pa miegam slejies ar visu deķi, protams, uzkāp uz malas, nevari paspert soli un zzllaarrppp gar zemi visā garumā. Zin kā naktī rīb! Visa māja augšā!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2023. gada 06. janvāris, 22:24:58 »
es iedomājos, - aizmiedz šitajā plēkā, tad naktī pamosties, vajag čurāt, pa miegam slejies ar visu deķi, protams, uzkāp uz malas, nevari paspert soli un zzllaarrppp gar zemi visā garumā. Zin kā naktī rīb! Visa māja augšā!

...un tad...1.33 min.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #39 : 2023. gada 06. janvāris, 22:45:55 »

Kurš tad aizmieg ietērpā :scratch: Un naktī čurāt iet ir slikts ieradums, esmu sen to atmetusi, nekad neeju. Nespried pec sevis :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2023. gada 06. janvāris, 22:49:03 »
Kur tad tu naktī čurā, ja neej?  :?:  Vai tev ir naktsvāze?

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #41 : 2023. gada 06. janvāris, 22:53:44 »
Neeju čurāt naktī vispār nekad. Kad pamostos, kad jāceļas uz darbu, tad eju :?:
Viss ir ieraduma jautajums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2023. gada 06. janvāris, 23:34:00 »
Es mēdzu reizēm pamosties naktī un kad pamostos, tad jāiet, citādi nevaru atkal iemigt. :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2023. gada 06. janvāris, 23:39:17 »
Es mostos vienā laidā un pie katras pagrozīšanās, bet nestaigāju uz hauzi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2023. gada 07. janvāris, 01:54:18 »
Hmm... A, kad pa nakti uz hauzi jāstaigā, tad tāpat Ievas naktstērpā vai kaut ko velkat mugurā?

Nespēju iedomāties plika gulēt, jo man elementāri salst un riebīgi plika sajūta.