Autors Tēma: gultas tērpi  (Lasīts 10197 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: gultas tērpi
« Atbilde #60 : 2023. gada 07. janvāris, 18:41:35 »

Tu laikam nezini veco anekdoti par šmucīgo sievu, kura iet dušā no rīta un vakarā.  :rofl:
es šausminājos par Milkas centību. Tā var neirozi dabūt
P. S. Anekdoti tiešām nezinu

Atslēdzies reno

« Atbilde #61 : 2023. gada 07. janvāris, 18:47:53 »
3 sievas satiekas un stāsta -es veļu mazgāju 2x mēnesī, otra -bet es katru nedēļu, trešā saka -bet es tā nešmūlājos

Atslēdzies Milka

« Atbilde #62 : 2023. gada 07. janvāris, 18:55:41 »
es šausminājos par Milkas centību. Tā var neirozi dabūt
P. S. Anekdoti tiešām nezinu
Nav jau ar rokām jāmazgā, un gludinu tikai spilvendrānas, tā kā no problems.

Bet tādu segu ar "rociņām" es arī gribētu!
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 07. janvāris, 19:12:43 no Milka »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #63 : 2023. gada 07. janvāris, 20:40:53 »
Njā ..tie -katru dienu 2x duša, da veļu mainīt pārdienās un vēl gludināt.  :alt: .man ne ar ko citu neasociejas,kā vien ar neirozi, paranoju, OCD  etc.
Nu neredzu tādai iespringšanai pamatotu iemeslu...Kurš vairs mūsdienās reāli tik smagi strādā, lai veļa tā sašmulētos un būtu jārauj nost kā maķenīt ieburzīta??

Un svīšanu davaij nevajag pieminēt..tā arī ir kkāda no glancētajiem žurnāliem ieķerta  pazīme...ja tu nedarīsi to,to un to..tad būsi nekopts un tevi nemīlēs.(kkā ieskrēja prātā Račko bēdiņa..ka redz, vīra dēļ gājusi uz sporta klubu ...tāpat nebija gana labi. Tagad sākusi mīlēt sevi ) :D

Statistikai.. plika neguļu un negrasos. Man ir reāls diskomforts un liekas ka visur pūš vējš. Pat pēc sexa pirmais darbs ir savilkt mugurā visu, kam manuprāt jābūt mugurā  :?:

p.s lasot Minni ienāca prātā, ka arī mūsmajās bija līdzīga rutīna. Gultasveļu mainīja sestdienās visiem. Bet tas bija tīri aiz praktiskiem apsvērumiem. Nebija tādu vešmašīnu, kas visu izdara cilvēka vietā. Sestdiena bija brīvā diena, kad bija laiks Stāvēt pie veļas kaudzes(un sestdienu veļas kaudzi es patiešām atceros,kā reālu kaudzi). Mazgāt žāvet,samainīt. Jo pieļauju, ka nebija skapī arī ašpadsmit veļas komlektu. Norāvi, izmazgāji ,izbuktēji un savilki atpakaļ.Kkā tā...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #64 : 2023. gada 07. janvāris, 20:44:23 »
Palasījos, kādas te visas tīrīgas un kārtīgas, un paliku domīga - nesaprotu, man tagad kaunēties, ka esmu šmucīga, vai lepoties, ka "es tā nešmūlājos" ?    :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #65 : 2023. gada 07. janvāris, 20:52:00 »
Es pat nezinu vai gultas veļu vispar mainu..nomierinies  :rofl: Varbūt 4reiz gadā sanāk..nezinu..tiešam nav tas svarīgi :?: Man ir maz gultasveļas un diezgan vienalga kāda tā ir.
Reizem domāju- visi uzskata, ks es smalka dāma, bet reāli bomzene :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #66 : 2023. gada 07. janvāris, 21:08:58 »
Narčik. Mēs te toč nedomājam, ka esi smalka dāma . ;)

es arī neesmu smalka dāma ..man galvenais, lai iekšiņa sapas ar āriņu :). Bet tev viņas konfliktē  ;)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #67 : 2023. gada 07. janvāris, 21:13:04 »
Varbūt palagu un segas pārvalku šovakar apmainīt? :scratch: :smej:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #68 : 2023. gada 07. janvāris, 21:33:35 »
Vispār labs jautājums par gultas veļas maiņu. Un labas atbildes. Un nav arī pareizās atbildes. Katrs dara kā vēlas. Traki būtu, ja vīrs grib mainīt ik pēc 2 dienām, bet man pofigā. Un jāmaina man :mrgr:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #69 : 2023. gada 07. janvāris, 22:06:58 »
Gultas veļas maiņa ir tik individuāla lieta! Tāpat kā mazgāšanās, zobu tīrīšana un vēl daudz citu intīmu jautājumu. Ir cilvēki, kas kārtīgi dušojas no rītiem, citi vakaros. Ir tādi, kas mazgājas divas reizes dienā vai reizi nedēļā. Tāpat ar gultas veļas maiņu.
Katram savs un galvenokārt jau balstīts ģimenes tradīcijās / pieredzē.

Ļoti priecājos, ka mums ģimenē sakrīt viedoklis. Traki būtu, ja vienam vajadzētu mainīt katru 2.dienu, bet otram  - reizi gadā.

Mana gultas veļas maiņa neietekmējas no tā vai guļu nakts veļā vai bez. Man gan arī nav konkrēta grafika - redzu/ jūtu, ka jāmaina, tad arī mainu.  Ja gadās neveiksmīga kafija/ brokastis gultā, tad mainu arī pēc dienas (ne visu).

Bet tā "trubiņsega" man nešķiet smieklīga vai nevajadzīga, bet pašai nav aktuāla. Šobrīd nav!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #70 : 2023. gada 08. janvāris, 12:22:18 »
Vispār labs jautājums par gultas veļas maiņu. Un labas atbildes. Un nav arī pareizās atbildes. Katrs dara kā vēlas. Traki būtu, ja vīrs grib mainīt ik pēc 2 dienām, bet man pofigā. Un jāmaina man :mrgr:
domā, viņam pašam rociņas vājas?

Atslēdzies reno

« Atbilde #71 : 2023. gada 08. janvāris, 12:42:24 »
tas taču sievietes darbs!! :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #72 : 2023. gada 08. janvāris, 14:15:05 »
Sieviete atbild gultā par formu, vecis - par saturu?  :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #73 : 2023. gada 08. janvāris, 19:07:56 »

Tiesām kādam virietim ir svarīga gultasvelas maiņa :rofl: Tie ir sieviešu tarakāni. Virietim nemaini kaut gadu un pasaki, ka nomainīji- viņš noticēs  :rofl:
Sakrīt viedoklis par gultasvelas mainīšanas reizēm...tā sasmidinajāt :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #74 : 2023. gada 08. janvāris, 22:51:49 »
Šļūcot pāri tēmām izlasīju - Gultas tĀrpi.  :rat: :fp: