Njā ..tie -katru dienu 2x duša, da veļu mainīt pārdienās un vēl gludināt.

.man ne ar ko citu neasociejas,kā vien ar neirozi, paranoju, OCD etc.
Nu neredzu tādai iespringšanai pamatotu iemeslu...Kurš vairs mūsdienās reāli tik smagi strādā, lai veļa tā sašmulētos un būtu jārauj nost kā maķenīt ieburzīta??
Un svīšanu davaij nevajag pieminēt..tā arī ir kkāda no glancētajiem žurnāliem ieķerta pazīme...ja tu nedarīsi to,to un to..tad būsi nekopts un tevi nemīlēs.(kkā ieskrēja prātā Račko bēdiņa..ka redz, vīra dēļ gājusi uz sporta klubu ...tāpat nebija gana labi. Tagad sākusi mīlēt sevi )
Statistikai.. plika neguļu un negrasos. Man ir reāls diskomforts un liekas ka visur pūš vējš. Pat pēc sexa pirmais darbs ir savilkt mugurā visu, kam manuprāt jābūt mugurā
p.s lasot Minni ienāca prātā, ka arī mūsmajās bija līdzīga rutīna. Gultasveļu mainīja sestdienās visiem. Bet tas bija tīri aiz praktiskiem apsvērumiem. Nebija tādu vešmašīnu, kas visu izdara cilvēka vietā. Sestdiena bija brīvā diena, kad bija laiks Stāvēt pie veļas kaudzes(un sestdienu veļas kaudzi es patiešām atceros,kā reālu kaudzi). Mazgāt žāvet,samainīt. Jo pieļauju, ka nebija skapī arī ašpadsmit veļas komlektu. Norāvi, izmazgāji ,izbuktēji un savilki atpakaļ.Kkā tā...