Autors Tēma: Izvēle atbalstīt pu  (Lasīts 4846 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Atb: Izvēle atbalstīt pu
« Atbilde #15 : 2023. gada 04. janvāris, 20:43:40 »
Cik viņai? 85 gadi? Vecuma marazms vēl varētu nebūt, bet valdībai jādzied līdzi, jo nevar zināt, cik ilgi vēl "dziedās". Visu mūžu bijusi  "varone", tagad negrib statusu zaudēt.
Domāju, ka ar Petrosjanu ir līdzīgi.

Baisi!

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2023. gada 04. janvāris, 20:54:55 »
Tādi personāži varētu būt pietiekami uzkrājuši un 85 gadu vecumā par ļoti garu gaidāmo mūžu diez vai vajadzētu uztraukties. Tātad bailēm  par sili nevajadzētu būt -dodies uz savu dāču un dzīvo nost, cik nu atlicis. Tur kaut kas cits, kaut kāda smaga novirze tomēr notiek

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2023. gada 04. janvāris, 20:55:44 »
Stāstiņi par Tereškovu un viņas sarunu ar Dievu, ko viņai aizliegts izpaust, klīda jau padomju laikos. Tagad piekarināts Zelenskis (cik banāli un paredzami).
Nez, Nostradamuss nav kaut ko par Zelenski minējis? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2023. gada 04. janvāris, 20:59:00 »
Tur kāda prātam neaptverama greizo spoguļu karaļvalsts  :?:  Viss tik absurdi... viss vienos melos... patiesībā baisi.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #19 : 2023. gada 04. janvāris, 21:29:47 »
Tereškova nupat paziņojusi, ka kosmosā viņai bijusi saruna ar Dievu, kurš viņai teicis, ka 2022 gadā uz zemes parādīsies sātans vārdā Zeļenskis. Interesanti, kādēļ viņa runāja ar Dievu, ja psrs Dieva nemaz nebija  :mrgr: 

Ha-ha, Gagrins atkal esot teicis, ka kosmosā Dievu nav redzējis/saticis.
Nez, kurš no viņiem melo?  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2023. gada 04. janvāris, 22:39:36 »
Nu bet nav tak zināms, varbūt ar Gagarinu šis negribēja diskutēt, bet ar Tereškovu - pašā laikā! Un vispār klīst arī stāsti, ka Dievs ir sieviete, nu tātad ar savējo gribēja papļāpāt. :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2023. gada 06. janvāris, 15:20:54 »
Liekas, ka arī nedaudz par tēmu...
Šīs dienas pārsteigums.
Ieskrēju tuvākā sīkum bodītē, ar domu iegādāties ko ēdamu brīvdienām.
Veikalā bez manis vēl kāds džeks un pārdevēja.
Kamēr grozos gar plauktiem vecis jau pie kases. Protams, dzirdu dialogu.
-Мне еще беленькую
-Nesapratu - pārdevēja.
-Что ты не поняла?
-Ko jūs vēlaties? Degvīns ir tajā plauktā...
-Maisiņu... Вам пора уже начинать русский язык учить!
Ar izbrīnu paskatījos kases pusē, nu it kā normāls vecis, ap 45 gadiem, kopta bārdiņa. Šams uzvaroši uz visiem paskatījās un pazuda.
Līdz šim tikai medijos dzirdēju un lasīju, ka ru kopiena čupojās un melš, ka viņus te apspiež un ko tur vēl.
Bet šī bija pirmā reize, ka manī radās nepārvarama tieksme kādu apspiest. Nu moins!
Pārdevēja man uzsmaidīja,- Man liekas, ka viņš dzīvo kaut kādā citā pasaulē.
p.s. Manī joprojām viss vārās.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2023. gada 06. janvāris, 15:34:26 »

Liekas, ka arī nedaudz par tēmu...
Šīs dienas pārsteigums.
Ieskrēju tuvākā sīkum bodītē, ar domu iegādāties ko ēdamu brīvdienām.
Veikalā bez manis vēl kāds džeks un pārdevēja.
Kamēr grozos gar plauktiem vecis jau pie kases. Protams, dzirdu dialogu.
-Мне еще беленькую
-Nesapratu - pārdevēja.
-Что ты не поняла?
-Ko jūs vēlaties? Degvīns ir tajā plauktā...
-Maisiņu... Вам пора уже начинать русский язык учить!
Ar izbrīnu paskatījos kases pusē, nu it kā normāls vecis, ap 45 gadiem, kopta bārdiņa. Šams uzvaroši uz visiem paskatījās un pazuda.
Līdz šim tikai medijos dzirdēju un lasīju, ka ru kopiena čupojās un melš, ka viņus te apspiež un ko tur vēl.
Bet šī bija pirmā reize, ka manī radās nepārvarama tieksme kādu apspiest. Nu moins!
Pārdevēja man uzsmaidīja,- Man liekas, ka viņš dzīvo kaut kādā citā pasaulē.
p.s. Manī joprojām viss vārās.

vajadzēja atbildēt - ej dir@t krievs...bet laikam viņiem instruktāža, katrs klients svarīgs

PS. es esmu mierīgs un iekļaujošs cilvēks, bet ja atklāti "taisa uz galvas" - Вам пора уже начинать русский язык учить! - es varu kļūt nekontrolējams... savam bērnam roku salauzu, bail iedomāties, ko varētu svešam nodarīt...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2023. gada 06. janvāris, 15:47:43 »
Bet cik viegli ir paķert negaidot, nu tā, ka pat neatjēdz, ka vajadzētu kaut kā reaģēt.

Man šad tad kaimiņiene palūdz saņemt viņas paciņas no kurjera, kamēr pati darbā. Parasti pabrīdina iepriekš, bet vienu rītu zvana pēc 8, kad es pilnīgi dziļā sapnī - pēc 7 minūtēm būšot kurjers, vai es varu paņemt paciņu. Nu varu, protams. Lecu, velku, gar sienām bumsoties, meklēju tupeles... paspēju. Piebrauc Itellas busiņš, izkāpj čalis - dobroje utro! Man pilnīgs stupors - WTF? Es šim - Labrīt! Tālāk saruna Ļoti Labā Latviešu Valodā. Bitīt matos! Pasūtītāja, a la Ieva Bērziņa (latviskāku vārdu vēl vajag pameklēt), pirms 7 minūtēm ar šo runāja latviski, a šis man dobroje utro. Ja es nebūtu joprojām miglaina, no miega uzrauta, un vispār bremzēta, būtu uz karstām pēdām ij vārdiņu un uzvārdiņu palūgusi, gan Itellai piezvanījusi. Bet tā paliku ar savu paciņu, acis blisinot.

OK, ir trāpījies DHL džeks, kas sāk krieviski, turpina latviski, bet skaidrs, ka krievs, runā ar pamatīgu akcentu un kā pa celmiem. Nu labi, tam skaidrs, ka automātā dzimtā mēle (kaut gan arī vajadzētu jau nu prasties), bet šitais tak vispār bez akcenta laida. Maita.

Protams, nākamo reizi varēšu noreaģēt (ja nebūšu aizmigusi), bet katru iespējamo situāciju nevaru prognozēt un iepriekš izdomāt kā rīkoties. Viena, otra, trešā tāda bremze, un šiem liekas, ka visi tak laimīgi par krievu uzrunu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2023. gada 06. janvāris, 15:55:50 »
Nē nu loģiski, ka 8 no rīta (tāpat kā dzemdībās - 17 Pavasara mirkļi) visi runā dzimtajā valodā :)  Bet, ka čalis apķērās un tālāk bija Ļoti Labā Latviešu Valodā ... varbūt pati vaļinkos, pižikā un peņuārā pēc krievenes izskatījies. ne? Viņš gribēja klientam iztapt...samulsināji bērnu...  :)

Tas, ka tas cits DHL "celmojās" ar Tevi "pa latviski" rāda, ka tas ir "mūsējais" :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2023. gada 06. janvāris, 16:20:37 »
varbūt pati vaļinkos, pižikā un peņuārā pēc krievenes izskatījies. ne? Viņš gribēja klientam iztapt...samulsināji bērnu...  :) [/font][/size]

Abižaješ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2023. gada 06. janvāris, 16:22:34 »
Abižaješ...

Sorry  :big_hug:
bet kaut kas taču lika latviešu puikam (kā noprotu) tā rīkoties??

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2023. gada 06. janvāris, 16:24:57 »
Nezinu, vai latviešu puika, vārdu nepaprasīju (vismaz nojausma būtu). Pazīstu arī krievus, kas runā ļoti labā latviešu valodā, bet tas nemaina faktu, ka krievs paliek krievs.

Latviešu puikām Latvijā jau ne tik nebūtu jāsveicina visādas bābas džinsos krieviski.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #28 : 2023. gada 06. janvāris, 16:36:50 »
Nezinu, vai latviešu puika, vārdu nepaprasīju (vismaz nojausma būtu). Pazīstu arī krievus, kas runā ļoti labā latviešu valodā, bet tas nemaina faktu, ka krievs paliek krievs.

Latviešu puikām Latvijā jau ne tik nebūtu jāsveicina visādas bābas džinsos krieviski.

Neprasi no puikas par daudz :) Mums Saulkrastos "dačņiku rajonā" 90% bija krievi...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #29 : 2023. gada 09. janvāris, 09:29:42 »
Kvartets I. 4 puiši, kuru filmas man ļoti patika. Dažādu tautību zēni. 2 no Odesas.
Vakar paskatījos, ko 1 no viņiem čukst kamerā. Pirms 8 mēnešiem.
"Krievu kareivji! Lūdzu nešaujiet pa civilajiem, pa civiliem objektiem. Man tur bērni."

Tātad plosieties svešā valstī vien tālāk.
Varbūt tagad saka ko citu. Pretīgi.